Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma większej porażki niż młody facet ze starą, dzieciatą babą

Polecane posty

Gość gość
No i co wam zależy, niech się dzieciate wiążą z wolnymi :D frajerów nie brakuje:D

Gość gość
10.08 nie tłumacz idiotce, przecież w tym temacie chodzi o wywołanie awantury i obrażanie innych ludzi. tłumok nawet nie moze zrozumieć, ze uważam ją za prymitywa mimo że ani dzieci ani przygód seksualnych nei mam i to dlatego, ze mam jakies zasady. Ona i tak będzie wyzywać jedynym słowem jakie zna w swojej patologii, ze karyny sie burzą. Nie przyjdzie jej do głowy, ze jest tak prymitywna, ze kazdego normalnego odrzuca to jej prostactwo. Są badania wskazujące kto lubi robić taki hejt w necie. Ot takie tam zaburzenia psychiczne maja na to wpływ, nie ma więc sie co przejmować zaburzona panna. Widocznie musi sobie upuścić jadu w swoim nieszczęsliwym życiu.

Gość gość
to jest dobre prowadzenie się o którym niektóre z was nie słyszały smiech.gif no tak, tylko co kogo tak naprawdę obchodzi w którym momencie dajesz i komu? Serio myslisz, ze kogos to interesuje moze poza prywatnymi upodobaniami nieistniejącego jeszcze kandydata na twojego męża?

Gość gość
zdecydowanie jest WIĘKSZA PORAŻKA - to facet przed 50tką trzymający się spódnicy mamuni, który głoduje cały dzień w robocie bo umierająca matka, którą się powinien on opiekować, śniadania mu nie zrobiła do roboty i narzekający, że obiadu nie ma jak wraca....

Gość gość
Awanturę to wywołała jakaś laska obrażająca autorkę i inne dziewczyny ją popierające, ze nikt ich nie chce, ze są zaburzone, to jest dopiero szambo.

Gość gość
10:17- a ty to niby zdrowa na umyśle, wmawiasz choroby komuś kogo nie znasz i kogo sama zaczęłaś obrażać????

Gość gość
Awanturę to wywołała jakaś laska obrażająca autorkę i inne dziewczyny ją popierające, ze nikt ich nie chce, ze są zaburzone, to jest dopiero szambo. autorka chwile przed tym tematem założyła temat w którym hejtowała partnerki dwóch aktorów którzy jej się podobają i w obu przypadkach uważała ze byłaby lepsza partnerka dla nich:). Stad był ten zal do kobiet starszych o kilka lat :D

Gość gość
10:17- a ty to niby zdrowa na umyśle, wmawiasz choroby komuś kogo nie znasz i kogo sama zaczęłaś obrażać???? xxxx ja ciebie nie obrazam, to nie hejt tylko diagnoza. Nie zaprzeczysz ze ulewa ci sie szambo i cieszy ciebie dowalenie komuś.

Gość gość
Jeżeli ktoś się tu czuje obrażony, to przypomnę tylko, ze pierwsze kilka postow bylo do rzeczy, a potem to te kobiety, o których jest temat, zaczęły sie wyśmiewać z autorki, że:jest samotna, dziewica, stara panna, zaburzona a NIE ODWROTNIE :o

Gość gość
Jeżeli ktoś się tu czuje obrażony, to przypomnę tylko, ze pierwsze kilka postow bylo do rzeczy, a potem to te kobiety, o których jest temat, zaczęły sie wyśmiewać z autorki, że:jest samotna, dziewica, stara panna, zaburzona a NIE ODWROTNIE pechowiec.gif xxx bo to wynika zjej poprzedniego tematu, z którego przeniosła sie na ten

Gość gość
Nawet jeśli, to nie jesteśmy na tamtym temacie i nie rozumiem tego przełożenia. Nie macie nawet pewności czy to ona założyła inny temat, a jedziecie po niej niejako za dwa tematy. Ogarnijcie się!

Gość gość
11.48 Pierwszy post autorki to : "Jak patrzę na te pary to żal mi tych kolesi. Matka ich chyba nie kochała skoro szukają starszych kobiet. Np. Tom Kaulitz lat 32 i babsko lat 48 Heidi Klum, dzieciate. Fanijanski i Boladz ona dzieciata i starsza o 5 lat. W ogóle ja nie byłabym w stanie wziąć sobie chłopa lub kobiety z wagonem bydlecym w postaci potomków. Młodym facetom nie szkoda życia..? Pantofle? " Słowa obraźliwe: pantofle, babsko, wagon bydlęcy, no chyba ze u ciebie słowo bydło w odniesieniu doludzi to nie wulgaryzm a norma. Obraźliwe jest też sformułowanie: Jak patrzę na te pary to żal mi tych kolesi. Matka ich chyba nie kochała - bo jest od racu nacechowane ocennie i negatywnie i do tego z pozycji sugerujacej od razu wyższość i pogardę Więc dziecino, jesli ten tekst nie był obraźliwy i nastawiony na wywołanie awantury, to albo jesteś umiarkowanie piśmienna, albo ten rodzaj formułowania wypowiedzi jest w twoim środowisku tak zwykły, ze innego nie znasz. Stąd przesuniecie granicy akceptowalnej normy

Gość gość
Nawet jeśli, to nie jesteśmy na tamtym temacie i nie rozumiem tego przełożenia. Nie macie nawet pewności czy to ona założyła inny temat, a jedziecie po niej niejako za dwa tematy. Ogarnijcie się! x mamy:)

Gość gość
Ja na żadnym "poprzednim temacie" się nie wypowiadałam (wtf co to wogóle jest??) a napisałam coś przychylnego z autorką i tez zostałam zjechana od świętych dziewic itp. Nie macie pojęcia w jakiej sytuacji życiowej czy tam matrymonialnej są wasze rozmówczynie także się nie dziwcie, ze ktoś się wkurzył i was nazywa karynami itd

Gość gość
Kolejne 3 wypowiedzi pod postem autorki: Dzieci mniej, ale wiek już tak. No młody facet się rozgląda za starymi babami, nikt mi nie wmowi że to normalne. Różnica wieku 10 lat, czasem 20. Chore gość 2018.07.06 Mój mąż jak jeszcze chodziliśmy a pytałam czemu ta czy tamta mu się nie podobała zanim zaczął że mną chodzićz to mi mówił że dzieciata to jak tredowata. I miał rację. Inne tematy z tej kategorii andzia jest super sprzedam kapelusiki dla dziecka nowe gość 2018.07.06 W dobrze sytuaowanych, inteligenckich rodzinach lub chociaż takich z awansu społecznego nie do pomyślenia jest coś takiego. U nizin owszem, jest branie bab z dziećmi, rozwodnikow z dziećmi. Ale to margines spoleczny,niewazne ile mają kasy, wiochmeni mentalni xxxx co jest nacechowane negatywnie i obraźliwie? : to chore, trędowata, margines społeczny, wiochmeni, niziny. I dopiero po tych 4 postach (z tym autorki włacznie) pjjawiają sie pierwsze odpowiedzi z drugiej strony. To kto kogo pierwszy obraza?

Gość gość
Do autorki. Jak chcesz coś pisać, to najpierw sprawdź. Między Bołądź, a Fabiańskim jest 3 lata różnicy, nie 5. Klum ma 45 lat, a nie 48. Kauritz ma 29, a nie 32.

Gość gość
Nie macie pojęcia w jakiej sytuacji życiowej czy tam matrymonialnej są wasze rozmówczynie także się nie dziwcie, ze ktoś się wkurzył i was nazywa karynami itd x a ty i te po twojej stronie wiedzą w jakiej sytuacji jest każdy związek i kazda matka z dzieckiem, że je wyzywacie. robisz dokładnie to samo i jeszcze to usprawiedliwiasz i uzasadniasz, to może tak w całości i dla obu stron, anie moralność kalego :jak kali ukraść to ok, jak kalemu ukraść to niedobrze.

Gość gość
Jedyne co mi sie rzuciło w oczy w tym steku obelg, to jedna kobieta, którą widzę już w kilkunastym temacie i ma b charakterystyczny sposób cytowania (wkleja czyjś post, pod spodem xxxx i dopiero odpowiada) Już na którymś wątku cię widze i zawsze musisz jakieś wypracowanie napisać pod czyimś postem, a potem wnioski z d**y wziete wyciągnąć. Teraz sie bawisz w czyjąś psychoanalizę i jeszcze wyciągasz wnioski, ze ktoś jest "umiarkowanie piśmienny". Weź się kobieto zajmij swoją rodziną, bo skoro tu przebywasz, to pewnie ją masz... Twoje posty są niesamowicie drażniące

Gość gość
Twoje posty są niesamowicie drażniące xxxx no i co z tego. Siedzę w pracy, płacą mi a nie muszę w tej chwili nic konkretnego robić, to z nudów obnażam braki w umiejętności czytania postów przez ciebie i kilka innych . A poza tym skoro ty możesz pisać tu drażniące, niemądre rzeczy, to inni tez, czyż nie?

Gość gość
znasz to "na starej piczy młody wuj sie ćwiczy"

Gość gość
Oczywiście że znam, to jest najlepsze podsumowanie :p

Gość gość
Nie rozumiem o co ta spina. Jezeli są wolni faceci, którzy wolą od świtu do nocy pracować na cudze dzieci niż swoje to ich problem. Niektórzy przeżywają to jakby to oni na te dzieci kasę dawali.

Gość gość
"Jaja" to sie zaczną gdy dzieci " dzieciatej" dorastaja i ten młody zaczyna kręcić z nastoletnią pasierbicą .Np on 30 ona 15-16 , matka 45.Często tak to się kończy albo mamusia udaje że nie widzi żeby nie odszedł .

Gość gość
Nie słyszałam o takim przypadku, ale musiało być ostro hahaha :D

Gość gość
Tak, a potem pasierbica ma zwichrowaną psychikę, bo nie wie juz kim ten pan jest czy tatusiem, czy przybranym tatusiem, czy kochankiem, no i oczywiście każdy kolejny związek też nie wypali, bo za duże obciążenia psychiczne...dobrze, ze nie spotkałam się na żywo z taką patologią :D

Nie do końca się zgodzę z niektórymi bo mój sąsiad facet 30 lat zostawił żonę rok po ślubie dla rozwódki z dwójką dzieci w swoim wieku.

Gość gość
Często tak to się kończy albo mamusia udaje że nie widzi żeby nie odszedł . xxxx często , czyli w ilu przypadkach? jak to weryfikujesz? znasz wszystkie takie pary w Polsce i siedzisz im w domu? robisz anonimowe ankiety? Ile to procent?

Gość gość
Zona -jakiś psychiczny ten znajomy, jak można własną małżonkę porzucić dla kogoś kto ten sakrament pogwałcił:/ masakra:/

Gość gość
Powiem tak,mam dwóch synów dorastających :)czytając kafeterię mam dreszcze myśląc o ich dorosłym życiu.Kobiety dzisiejsze są gorsze od najgorszego mężczyzny,wulgarne,piją,ćpają nie wspomnę już o moralności.Gdyby zaszła kiedyś w ich życiu sytuacja że znajdzie starszą od siebie nawet z dzieckiem ,skrzywdzoną przez los nie widzę problemu,natomiast widzę problem gdy uwiesi się mu taka z nogami do szyi,z tatuażami Bóg wie gdzie,lubiąca z kwiatka na kwiatek, z piwskiem w łapie i językiem bazarowym to wybieram z dwojga złego zerwanie kontaktu z własnym dzieckiem.

Gość gośćlaluna
Jak ktos sobie pisciele,tak się wyspi,ja tam nikogo nie zaluje,czy faceta mlodego,czy kobiety,bowie kazdy uczy sie na bledach,a niech sie pieprzy kto z kim chce,lub zyje po ludzku glupi,absurdalny temat z d**y wziety