Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agnieszka Radwańska

Polecane posty

Gość gość
Ten Stif to bardzo fajny człowiek, broni Agnieszki i bardzo dobrze, świetna kobieta to jest, zmieniłem zdanie o niej :-)

Gość gość
Aż napiszę na ten tenisowy email, ten człowiek to jakiś zakochany w Agnieszce nieudacznik opluwany wszędzie gdzie się nie pojawi :D

Gość gość
Zostawcie Stifa tenisiste, to jest wielki człowiek

Gość gość
Agnieszka jest tylko moja i marzę o niej, jak ujeżdża mnie swoim prężnym słodkim ciałkiem ;)

Gość gość
Ona by nawet z tobą Stif w tenisa nie zagrała, nie marz o niej, bo nie jesteś jej godzien nędzny śmieciu ty.

Gość gość
Ona będzie mnie ujeżdżać, dam wam znać jak moje wrażenia po nocy z tą piękną seksowną damą ;)

Gość gość
Kokuś nam tu świruje pawiana, zakochał się teraz w Agnieszce, nawet wymyślił nową tożsamość fana tenisa. Rod Kokuś Sparrow Stif :D Długi ten twój nick, Kokusiu ;)

Gość gość
Agnieszka jest mega piękna, wcześniej hejtowałem ale teraz spojrzałem i jest naprawdę śliczna, a jaka wysportowana :)

Gość gość
Przepraszam za to że hejtowałem raz wcześniej, teraz patrzę i jest naprawdę śliczna. Tamte hejty nieaktualne. Przepraszam, Agnieszko, a ty Stif pojepańcu chory lecz sie ona nawet na ciebie nie spojrzy.

Gość gość
Piękna, wysportowana kobieta, a z charakteru ideał :) Kibicuję jej od dziecka, jestem jej fanem.

Gość gość
Agnieszka jest fajna, bo ma ładne ciało i jest wysportowana. Na plus, żemając pieniądze nie majstrowała przy twarzy albo z wypełniaczami. Na korcie trudno wyglądać pięknie, ale Aga jest spoko dla mnie. A jak się odwali to super.

Gość gość
Dokładnie, jak się gra to nie wygląda się idealnie, ale Aga jest super :) Nie ma sensu patrzeć na hejt dla zasady, skoro tyle pozytywnych opinii ;)

Gość gość
Całuję poduszkę z autografem, i idę spać :D Dobranoc, piękna Agnieszko :) I dobranoc Panie ;)

Gość gość
Dobranoc :* Pani Aga piękna, niech wygrywa i spełnia marzenia swoje i nasze sportowe! Wypiję za jej zdrowie!

Gość gość
Pewnie, że jest piękna. Codziennie wyobrażam sobie, jak ujeżdża mnie tym swoim wysportowanym, wyrzeźbionym ciałkiem ;)

Gość gość
ona jest tylko moja, i to ja jestem jej największym fanem, a wy jesteście wszyscy zerami i nieudacznikami bez życia, Agnieszka nawet na was nie spojrzy, a wy nie macie nawet co do niej zarywać bo ona kocha mnie.

Gość gość
brzydka jest

Gość gość
Bardzo dobra musi byc w lozku po meczu wije sie wtenczs jak zmija jak ma dotego duzego hhhiujja