Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazliscie ze teraz kobiety totalnie zrobily sie roszczeniowe

Polecane posty

Gość gość

I pretensjonalne. Ostatnio poznalem kobiete, umowilismy sie na kawe, ona mowi ile zarabia i ja ile, ona wiecej odemnie, wiec proponuje zeby zaplacila za swoja kawe, ona - ze nie zaplaci bo to facet placi. To byla moja ostatnia randka z nia.

Gość gość
idiota

Gość gość
Jak można tak zrobić? Jakby mi gość kazał za siebie zapłacić w kawiarni, to wiałabym od niego szybko. Kultura też jest ważna

Gość gość
Ja bym zapłaciła ale byłaby to ostatnia nasza randka. Pierwsza randka to pierwsze wrażenie jeżeli mezczyzna na pierwszej randce robi z siebie biedaka albo sknere to pozniej będzie tylko gorzej. Tu nie chodzi o pieniądze a o klasę.

Gość gość
To byłaby moja ostatnia randka z takim biedakiem sknerą i żenującym gościem bez klasy. Śmiech na sali biedaku

Gość gość
smiech to jest jaklaska nie placi za siebie a wola za rownouprwnieniem

Gość gość
Będę roszczeniową babą i zwrócę ci uwagę, że pretensjonalny nie oznacza kogoś, kto ma pretensje.Podstawowe braki w znajomości własnego języka masz chłopcze.

Gość gość
Dajcie spokój przecież brak słów na autora. Z takim podejściem siedz w domu a nie marnuj kobietom czas bo żadna cie nie zechce gwarantuję Ci to

Gość gość
Inny przyklad umawiam sie z kobietom, jest wieczor, ona pyta czy ja odwioze do domu, ja mowie ze mozesz autobusem wracac, ona ze sie boi i daleko. - 30km. Ja mowie ze nie robie za kierowce i samochod nie jezdzi na wode, ona obrazona i foch

Gość gość
Z takim podjesciem to nigdy zadna Ci nog nie rozlozy.

Gość gość
pretensjonalny, z kobietom no nic chłopcze widać, że nie jesteś wykształcony, kiepskie pochodzenie, brak obycia. To dramatycznie obniża twoje szanse na poznanie fajnej dziewczyny. W sumie, to mi ciebie żal.

Gość gość
Zasada jest generalnie taka, że ten kto zaprasza ten płaci. :)

Nie zauważyłem, aby kobiety takie były, ale ja się rzadko spotykam z nimi. Jednak zdarzyło mi się ostatnio kilka razy wychodzić razem z trzema koleżankami do kawiarni i klubów i zawsze chętnie płaciłem za wszystko i za wszystkich.

Gość gość
Autor to burak, szkoda na niego czasu. x "To dramatycznie obniża twoje szanse na poznanie fajnej dziewczyny. W sumie, to mi ciebie żal." x Poznać to może i pozna, ale jak ona jego pozna, to szybko spuści na drzewo. Nie ma co go żałować, żałować to należy panny, którą ewentualnie upoluje na swoje chamstwo i prostactwo ;) (choć sama sobie będzie winna).

Gość gość
To racja, kobiety sa roszczeniowe. Jezeli ktoras juz rozlozy nogi i da (zeby sie chociaz wysilila i zrobila to porzadnie) - w koncu sama tez ma z tego przyjemnosc - to zaraz uwaza, ze wszystko sie jej nalezy, ze jest ksiezniczka i facet powinien z radosci skakac i spelniac kazde jej zyczenie, dostosowac sie do jej wymagan, bo jak nie to - no wlasnie; jak ci nie odpowiada to do widzenia. Jeden czy kilka numerkow w lozku to jeszcze nie jest zobowiazanie.

Gość gość
no

Gość gość
hej

Gość gość
To racja, kobiety sa roszczeniowe. Jezeli ktoras juz rozlozy nogi i da (zeby sie chociaz wysilila i zrobila to porzadnie) - w koncu sama tez ma z tego przyjemnosc xxx synu, jaka przyjemność, ja tam nie mam żadnej przyjemności z seksu, daję mężowi d..bo go tam jakos kocham, ale żebym jakoś odczuwała przyjemność z tych śmiesznych podrygów, to nie

Gość gość
Na pierwszej randce spowiadacie się ile kto zarabia?? Gdyby mi facet zadał takie pytanie, od razu bym wyszła i nie traciła czasu...

Gość gość
Nie wiem gdzie te szmaty poznajesz moje zawsze za siebie placily, może dlatego że jestem wysoki 183?

Gość gość
synu, jaka przyjemność, ja tam nie mam żadnej przyjemności z seksu, daję mężowi d..bo go tam jakos kocham, ale żebym jakoś odczuwała przyjemność z tych śmiesznych podrygów, to nie x Problem w tym, że "jakośtam" kochasz męża... gdybyś kochała go całą sobą to i przyjemność z seksu by była. Ja zmarnowałam kilka lat na związek z nieodpowiednim mężczyzną. Myślałam, że coś ze mną nie tak, bo seks nie sprawiał mi przyjemności. Później poznałam obecnego partnera i odkryłam co to jest orgazm :)

Gość gość
Problem w tym, że "jakośtam" kochasz męża... gdybyś kochała go całą sobą to i przyjemność z seksu by była. xx koleżanka seksuolog jak widze, no niestety z żadnym sie to nie sprawdziło, jakiego by nie miał fiooota, dochodze tylko jak sie sama masturbuję

Gość gość
synu, jaka przyjemność, ja tam nie mam żadnej przyjemności z seksu, daję mężowi d..bo go tam jakos kocham, ale żebym jakoś odczuwała przyjemność z tych śmiesznych podrygów, to nie x kolejna polska kłoda

Gość gość
Dobrze zrobiles. Jesli kobieta jest sknera to nie ma co angazowac sie z taka w zwiazek.

Gość gość
Autor to chłopczyk bez honoru i klasy. Tyle w temacie

Gość gość
Mi jak żona pyskuje to grzecznie jej mówie, że jak ci nie pasuje to pakuj mandzur i wypíerdálaj.

Gość gość
Kazda normalna i przede wszystkim ładna kobieta która ma wybór w facetach by wyszła , nie chcesz traktować kobiety jak kobietę to po co ci ona ? Weź sobie wybierz jakiegos ładnego kolegę , zapinaj go w anus, stworzycie prawdziwy związek partnerski , i się nie osmieszaj bo ja mam 35 lat i za moich czasów to było nie do pomyślenia żeby facet nie zapłacił za kobietę więc temat powinien brzmieć " zauważyliście że faceci są roszczeniowi i skapi? "

Gość gość
18:46 kolejny polski posiadacz mikro fiuta, ta swoją wykalaczka to możesz sobie w zębach pogrzebać , gdyby twojego przyrodzenia nie trzeba było szukać penseta to by miała przyjemność i " klod" by nie bylo

Gość gość
22:02 Gdybyscie sie od malenkosci nie rznely z kim popadnie, kiedy nikt nie widzi, udajac przed swiatem cnotki niewydymki, to byscie nie mialy cipsk rozjechanych jak wiadro. A wtedy byloby co odczuwac. Wiec juz tak nie szpanuj "glebia" swoich genitaliowych przemyslen, bo "szerokosc" twojego swiatopogladu jest zalosnie smieszna.

Gość gość
20:04 ja się dziwię że ktoś takiego buraka chciał , jak ona odejdzie to już żadna cię kijem przez szmatę nie tknie, ja jestem stara i brzydka ale nawet ja bym takiego paprocha nie chciała , choć bym miała zostać sama do końca świata