Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża czy nie ?

Polecane posty

Gość gość

Witam , biorę tabletki antykoncepcyjne microgynon21 , na początku lipca czyli w 3 tygodniu brania tabletek nie wzięłam 3 dni pod rząd z powodu wyjazdu, a zapomniałam je zabrać. Tak więc miesiączkę dostałam tydzień wcześniej czyli 8 lipca, skończyła mi się 13 lipca. Nowy listek zaczęłam od razu 8 lipca, a 7, 13, 14, 15 lipca odbyłam stosunek bez zabezpiecznia ( partner " nie wytrzymał " i zakończył wewnątrz. 14 i 15 lipca pominęłam tabletkę anty. 15 lipca dostałam plamienia na początku brązowego, a teraz (18 lipca) mam takie różowawe lekko zaczerwienione nitki krwi. Wczoraj czyli 17.07. Rano zrobiłam beta hcg wyszło 0.5 , według normy od 1.0 - 5.0 jest pierwszy tydzień ciąży, ale może to za szybko na badania. Moje pytanie brzmi, czy mam szansę na ciążę lub czy miałyście podobną sytuację i co z tego wyszło. Wizyta u gin za tydzień, a oszaleję do tego czasu. Wspomnę, że pobolewa mnie podbrzusze podobnie jak na miesiączke, ale duużo mniej. Pomocy :/

Gość gość
Jasne ze możesz być w ciąży. Ja biorę tabletki, jednego dnia zapomnialam, odbył się stosunek z wtryskiem, drugiego dnia od razu wzięłam zapomniana tabletkę. A teraz mam piękna, zdrowa 10 miesięczna córeczkę :)

Gość gość
Po co je bierzesz skoro zapominasz brać. Bez sensu. Tak jest szansa że zaszła w w ciążę.