Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie radze sobie ze soba i obzarstwem...

Polecane posty

Gość gość
tobie cfelu doopa i swinskie podgardle urosly

Gość gość
Oj autorko głupio robisz. Odchudzaj się dla siebie, a nie dla ludzi.

Gość małgo88
Też nie mogłam poradzić sobie z podjadaniem, ale trafiłam na zieloną kawę w iqgreen, która dodatkowo przyspiesza metabolizm więc waga zaczęła spadać. Wiadomo, że nie tylko na tabletkach, bo kupiłam sobie rowerek i codziennie przy ulubionym serialu jeździłam.

Gość gość
latem tez tak zrecie ?? przeciez w takim upale to czlowiek na nic ochoty nie ma , tylko na zimna wode ja wczoraj wmusilam w siebie kanapke a pozniej salatke z kurczakiem i humusem , to wszystko co moglamw ten upal zjesc

Gość gość
Moja slaboscia sa slodycze. Od jakiegos czasu jestem na diecie, schudlam ok. 3kg. Po ciazy w dwa tygodnie zlecialy mi zbedne kilogramy, niestety to ze urodzilam w zime swoje zrobili: siedzac w domu z dzieckiem przytylam 10kg. Czasami z nudow, czasami do kawki cos slodkiego jadlam. Na szczescie teraz corka zaczela raczkowac, wiec oczy dookola glowy i wiecej sie ruszam + ograniczylam slodycze prawie do zera. Plus motywacja, bo maz zaczal biegac by pozbyc sie lekkiego brzuszka, zaczal chudnac i mowic mi ile wazy co zmibilizowalo mnie do zabrania sie za siebie, by nie dogonil mnie wagowo ;) no i z tymi dodatkowymi kg zle sie czulam. Ciezsza. Przed ciaza wazylam 74kg przy wzroscie 174cm. Teraz waze ok. 81kg. Moja waga docelowa to 70kg. Zobaczymy czy sie uda. Oczywiscie staram sie wychodzic dwa razy dziennie z dzieckiem na dlugi i szybki spacer, takie kardio jakby. Wiem, ze potrafie schuanac te 10kg i wiecej. Kiedys bylam jeszcze bardziej aktywna, w dodatku pracowalam i najnizsza moja waga to 62kg, ale wtedy juz bylam dla siebie za chuda. Wiec w moim przypadku chciec to moc :)

Gość Patka1157
Kup iqmango ja jem co chcę i gotuję co chcę, jednak pamiętaj bez spalacza tłuszczu i treningu to możesz co najwyżej przytyć. Ja pozwalam sobie na jedzie fast food jednak biorę ten suplement i ćwiczę :)