Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

igromala

Tabletki Belara na trądzik

Polecane posty

Witam Was dziewczyny! Proszę o opinie dziewczyn biorących tabletki Belara na trądzik. Ja mam 42 lata i całe życie mam problemy z trądzikiem. Raz było gorzej raz lepiej ale więcej gorzej. Brałam Tetralysal ale było dobrze tylko podczas zażywania a potem trądzik wrócił. Nigdy nie zdecydowałam się jednak na izotretynoinę gdyż przerażają mnie skutki uboczne. Teraz skończyłam piąte opakowanie Belary i jest coraz gorzej niż lepiej. Mi ją poleciła siostra blźżniaczka, która mieszka w Belgii i powiedziała że ona ją bierze i ma libido w porządku. A mi zawsze libido spadało do zera i dlatego po rzrech miesiącach zawsze już rezygnowałam z anty. Nie wiem co teraz robić bo mam jeszcze 3 opakowania do wykupienia czy powiedzieć gin żeby mi zmieniła? Po jakim czasie widziałyście poprawę?

Biorę Belarę 14 dni i szczerze mówiąc nie widzę żadnej poprawy co do stanu mojej skóry a może nawet jest gorzej... Wyskakują mi codziennie nowe ogromne bąble na szyi. A jak jest u Ciebie?

Gość gość jarmina
14 dni to zdecydowanie za mało. Jezeli jest mocny trądzik to wtedy potrzebuje czasu. Ja biorę od dłuższego czasu belarę i tak mniej więcej przy drugim opakowaniu zaczał się tracić. Ale najważniejsze jest to ze nie wraca, mam teraz gładką cere .