Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez jaj, ja chce, zeby dziewczyny, ktore w danym momencie mi sie podobaja...

Polecane posty

Gość gość

Podchodzily do mnie i mowily mi, ze sie im podobam i zebym cos z tym zrobil. Tak to powinno wygladac!

Gość gość
Up

Gość gość
po co prowokujesz autorze? jak masz problem ze soba to rozpcoznij psychoterapie

Gość gość
Nie mam problemow ze soba. A niby po czym wnosisz, ze je mam? To takie dziwne, ze chce, zeby mnie dziewczyny podrywaly, ktore mi sie podobaja? Przeciez to dla mnie wygodne, i minimalizuje w ten sposob koszt maksymalizujac zysk. Bo nie musze latac od dziewczyny do dziewczyny, ryzykujac osmieszenie sie jak mnie odrzuci, tylko stawiam na pewniaczki.

Gość gość
Jak kobiety chca, zeby je facet podrywal, ktory im sie podoba, to jest ok, ale jak facet chce, zeby go kobiety podrywaly, ktore mu sie podobaja, to juz jest nazywany nienormalnym! :O

Gość marawstala
Niektóre kobiety właśnie tak podrywaja, sa bezpośrednie : ) mojego brata podrywala kiedyś jakas nastolatka, nawet na FB go wysledzila

Gość gość
Marawstala, bo wlasnie tak to powinno wygladac.

Gość marawstala
Wymyślał różne bajki, żeby tylko dala sobie spokój...

Gość marawstala
Jest pol na pol sa tacy którzy sami wola podrywać i ci którzy czekają : ) nie wiem którzy maja lepiej a którzy gorzej...

Gość gość
Ci co sa podrywani maja lepiej.

Gość marawstala
No ok. Ale wtedy masz bardziej ograniczony wybor... Możesz być w typie dziewczyn które nie sa w Twoim typie : ) i tylko spośród nich bedziesz wybieral

Gość marawstala
Zresztą nawet jeśli przejmiesz inicjatywę to tez nie masz gwarancji pełnego sukcesu : ) Ale wydaje mi sie, ze ci którzy pokrywają maja jednak nad Toba przewagę bo czasem wystarczy ze chłopak zagada i dziewczyna juz jest zainteresowana, no nie na ulicy w bardziej sprzyjających warunkach...

Gość gość
Tak, ale wtedy nie spada mi samoocena i nie popadam w kompleksu przez odrzucenia, a jestem bardzo wrazliwy na odrzucenia... I jeszcze te towarzyszace wtedy uczucie wstydu, ze wszyscy sie ze mnie smieja... :O

Gość marawstala
Z pewnością nie jest to przyjemne, ale taka dziewczyna która podrywa tez moze być równie wrażliwa, co nie i tez nie wiadomo jak zareagujesz kiedy do Ciebie podejdzie... Zwłaszcza wtedy gdy nie będzie Ci sie podobała... Odpisalam z doskoku : )