Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z alimenciarzem

Polecane posty

Gość gość
Z kwoty 1500zł chcesz uciulac na wynajem???? To sie spiesz bo komornik jak sie dowie ze konkubent pracuje na umowę to nie bedzie z czego wogole zyc.Z 500zl zabierze na dzien dobry.

Gość gość
Tamta kobieta wygrala zycie,na jej szczescie ze Twoj konkubent ja pogonil.Teraz chociaz pozyje kobieta.A Ty z czego sie cieszysz? Jak komornik siadzie na te marną wyplate to dopiero Ci minka zrzednie.

Gość gość
Jak go szmacisko oszukiwalo to co, mial byc z nia i udawac ze nie widzi? Dobrze zrobil. I przynajmniej teraz ja mam z******tego faceta. Rozpil sie dopiero jak z nia skonczyl. Wiem ze tak bylo napewno jak on mowi, sprawdzilam go. Generalnie to ja go bardzo kontroluje, nie umiem inaczej. Moze nie siadzie na wyplate. A jak siadzie to bedzie musial znow isc na czarno.

Gość gość
najpierw sa sciagane koszty komornicze, a co do faceta i ciebie: jako zoa tego pana bedziesz miec obowiazek alimentacyjny wobec dziecka. A pan jest k***s, jesli z dzieckiem nie utrzymuje kontaktu. Zrobic umial a utrzymac juz nie....wspolczuje partnera🖐️

Gość gość
Nie masz mi czego wspolczuc. Mysle ze nawet jakbym sie o tym dowiedziala wczesniej to i tak nie obchodzilo by mnie to. Ciesze sie ze nie utrzymuje kontaktu bo bylabym zazdrosna.

Gość gość
Jak go szmacisko oszukiwalo to co, mial byc z nia i udawac ze nie widzi? Dobrze zrobil. I przynajmniej teraz ja mam z******tego faceta. Rozpil sie dopiero jak z nia skonczyl. Wiem ze tak bylo napewno jak on mowi, sprawdzilam go. Generalnie to ja go bardzo kontroluje, nie umiem inaczej. Moze nie siadzie na wyplate. A jak siadzie to bedzie musial znow isc na czarno xx super facet, serio, zwłaszcza ze alkoholikiem jest się do końca zycia

Gość gość
Autorko twojego partnera nie obchodzi własne dziecko a ty się z tego cieszysz. Czy ty w ogóle myślisz i masz serce. Nawet jeśli ta kobieta go oszukiwała to co dziecko jest temu winne.

Gość gość
Ciekawe co byś zrobiła gdyby okazało się że twoje dziecko np ma białaczkę a wy nie mozecie być dawcami. Założę się że od razu byście poszli do tamtego dziecka a ono powinno wam odmówić pomocy.

Gość gość
Nie, nie poszlibysmy. Skoro brak kontaktu to jest tak jakby go nie bylo. Ciesze sie bo spedzac czas tylko ze mna i z naszym dzieckiem a nie z jakims obcym dzieciakiem.

Gość gość
No i chuj ja tez duzo chlalam ale juz nie. I on tak samo

Gość gość
Jesteście patola a wasz bachor też marnie skończy.

Gość gość
Nie wiesz jak wygląda zycie na ulicy. Piło się dzień w dzień non stop, nigdy nie trzeźwiałam. Do momentu aż nie dowiedziałam sie ze jestem w ciąży.

Gość gość
dobra, kogo obchodzą pijackie przezycia degeneratów

Gość gość
Kazdemu sie moze zycie roznie ulozyc, nie? Ale chyba wazne jest ze teraz nie pijemy, nie siedzimy w pudle, facet pracuje i dba o mnie i o nasze dziecko, nie?

Gość gość
Kazdemu sie moze zycie roznie ulozyc, nie? Ale chyba wazne jest ze teraz nie pijemy, nie siedzimy w pudle, facet pracuje i dba o mnie i o nasze dziecko, nie? na razie niunia, na razie...jeszcze do tego wrócicie

Gość gość
Niby czemu? Nasze dziecko jest dla nas najwazniejsze i staramy sie zapewnic mu wszystko

Gość gość
To musi byc prowokacja, nie mozna byc tak naiwnym

Gość gość
TO NIE JEST PROWOKACJA, powtarzam po raz kolejny. Szczerze pisze o swoim zyciu i o sobi.e

Gość gość
No to jesteś głupia. Facet jest lumpem który nie płacił na swoje dziecko. Niezależnie od tego co było między nimi to dziecko to jego obowiązek. Do tego sama masz zaburzenia osobowości - jak myślisz, ile mu zajmie żeby mieć dość wariatki? Wróci na ulicę i tak samo nie będzie płacił ani interesował się tobą i waszym dzieckiem. Skoro z normalną kobietą mu nie wyszło to z alkoholiczką z zaburzeniami tym bardziej.

Gość gość
Na moją korzysc dziala to ee jestem mloda i ladna i koledzy mu mnie zazdroszcza. Nie wiedza jednak jakie ma pieklo ze mną. Został przy mnie mimo tego ze mu wbiłam noz, na szczescie nic powaznego mu sie nie stało. Wiec to chyba o czyms swiadczy. Rozumie ze to choroba i kocha mnie. Poza tym ja nie oszukuje i nie zdradzam

Gość gość
14.52 powiedz mi tylko dlaczego dwa psychicznie porypane lumpy sie nie wysterylizowały dla dobra swojeho i społecznego tylko urodziły sobie dzieciaka, który zbierze ich gooowniane geny

Gość gość
To dziecko nie dozyje pierwszych urodzin

Gość gość
Sterylizacja nie jest darmowa wiec... A poza tym teraz zyjemy normalnie przynajmniej staramy sie. Dziecku niczego nie brakuje. Dziecko na 1 miejscu. Poza tym jakie geny, ja mam normalnych rodzicow, zero nalogow, szkola, studia i normalna robota. On mial normalna rodzine tez, ale oni juz nie zyją. Stoczylismy sie kiedys z wlasnego wyboru. Ale to bylo kiedys. Czemu ma dziecko nie dozyc, co?

Gość gość
bo jesteś p*****lnięta i faceta dźgnęłaś nożem? Odbije ci to dzieckiem o ścianę rzucisz

Gość gość
Dziecku nigdy krzywdy nie zrobie. Na terapii nawet jest lekarz w szoku ze ja taka agresywna a do dziecka cierpliwa i spokojna.

Gość gość
Z tym nozem to bylo przed terapia, teraz jest juz duzo lepiej.

Gość gość
jasne, pocieszaj się

Gość gość
i w normalnych rodzinach, powtarzam normalnych dzieciaki sie tak nie staczają. Owszem bywaja mniejsz lub większe bunty, ale to już naprawdę wyjatkowa sytuacja zeby w porzadnej rodzinie ktoś sie tak równo zeszmacił. Zawsze jest jakaś dysfunkcja. A poza tym przecież piszesz, ze jesteś psychiczna, myslisz ze dzieciak nie ma szansy to odziedziczyć?

Gość gość
No ale serio pisze. Rodzice są normalni, jedyne aanwtury w domu ja powodowalam. Rodzenstwo wyksztalcone, ma normalne rodziny. Ja od malego sprawiałam problemy. Jak ktoś mi zwrocił uwagę to go biłam za to zawsze byla kara. A rodzenstwo zawsze grzeczne, ulozone. Trafiłam im sie.