Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara Panna Anna

Jestem stara, gruba i brzydka, mam kiepska prace

Polecane posty

Gość Stara Panna Anna
Nie, oczywiscie, ze nie mozna jesc masla. Przeciez to nabial... Sa dwie wersje tej diety. Jedna (polecona przez moja lekarke), dopuszcza jedzenie jajek i tylko i tylko jajek. O olejach nic nie mowila. Twierdzi, ze to dieta oczyszczajaca z toksyn, po ktorej bede sie lepiej czula. Ale ja wzielam sie za diete lecznicza, a tam absolutnie nie mozna jesc ani jajek, ani roslin straczkowych, ani nasion, ani orzechow, ani olejow i oliwy. Sol trzeba ograniczyc. No i kilka dni to za malo, zeby cos osiagnac, dwa tygodnie to minimum, tak twierdzi moja lekarka. Kilkudniowa dieta bedzie dobra dla Ciebie, jesli chcesz poczuc sie lzej, ale tak naprawde to za malo, zeby osiagnac spektakularne efekty. Tak naprawde 2 tygodnie to minumum, tak twierdzila lekarka, a z kolei pelna wersja diety uzdrawiajacej to 6 tygodni, plus 3tygodnie wychodzenia z diety, razem 9 tygodni. Nawet nie zakladam, ze tyle wytrzymam, mam nadzieje, ze dam rade te 2 tygodnie. Tesknie za jajkami, mlekiem, zupa ze smietana...

Gość gość
I jak tam zakupy?

Gość gość
pani 43 lata i autorka gdzie mieszkacie ?

Gość Stara Panna Anna
Czesc. Mieszkam w jednym z najwiekszych polskich miast. Wlasnie zrobilam sobie smoothie (graperfruit, pomarancza, cytryna, limonka, chia), zjadlam zupe (ble) i na jutro gotuje leczo z papryki, cebuli i cukini. Biore sie tez za porzadki.

Gość gość
to chyba daleko odemnie

Gość gość
ile latek masz autorko ?

Gość Stara Panna Anna
Tak kolo 40-tki.

Gość gość
Ale przed czy po 40?

Gość gość
idealnie bo ja mam 38

Gość gość
Napisz cos o sobie.

Gość gość
kto ?

Gość gość
jakie miasto można wiedzieć ?

Gość gość
Autorka jest bardzo tajemnicza. Ta 43 latka mieszka za granica. Swoja droga duzo jest dzisiaj takich starych panien otylych.

Gość gość
jakoś ich wcale nie widzę nigdzie ha

Gość gość
Bo mieszkasz na zadupiu .

Gość gość
akurat to prawda

Gość Stara Panna Anna
To jedzenie jest tak niedobre, ze coraz trudniej wytrzymac :)

Gość gość
Hej autorko. Przepraszam ze sie nie odzywalam , choroba mnie zlapala, ale juz jest lepiej. Podziwiam Cie ze walczysz. Widze ze zainspirowalam Cie leczem .. no ja bym jednak udusila na odrobinie masla albo np taka kapustke na maselku hahaha. Wkoncu dieta to nie religia. Pozdrawiam.

Gość Sanitas prawdziwa
Mogłabyś napisac gdzie mieszkasz, bo chyba wszyscy jesteśmy tego ciekawi.

Gość gość
Tu znowu ten 30 latek :(

Gość gość
Jestem chyba w podobnym wieku. Gruba byłam, a teraz jestem bardzo szczupła, to nie jest naprawdę taka wielka filozofia jak się jest zdrowym, piękna nie jestem, ale nie jakaś paskuda, zresztą zrobiłam operację plastyczną, która mocno podniosła moją atrakcyjność. Jestem starą panną z tym, że ja zawsze mam jakiegoś stałego faceta, z którym jednak nie mieszkam, bo tego nie chcę. Gdybym chciała to jeszcze mogłabym wyjść za mąż i mieć dziecko, ale nigdy tego nie zrobię, chyba że wpadkę zaliczę, co biorąc pod uwagę antykoncepcję i wiek jest nierealne. Pracy nie lubię, ale obiektywnie nie jest zła ani taka znowu niskopłatna. Planuję wyjechać za granicę za rok czy dwa, ale praca mnie trochę uziemia, mimo że nie lubię. Autorko, wszystko możesz tak naprawdę zmienić na lepsze jak Ci nie pasuje, no może poza wiekiem, ale tu chyba też masz do przodu - ja tam wyglądam dużo młodziej niż dzieciate koleżanki w tym wieku

Gość gość
Hooy ci w ryj grubasie 108 kilo co napisałeś ten wątek udając kobietę :D Co żarłeś, że się tak spasłeś? :D

Gość gość
A już wiem, to jest wątek tej idiotki co tu urządzała hejty na 20 stron. Schudlaś, ale znowu przytyjesz, i z Polski ci się nie uda wyrwać, wszystkie twoje plany diabli wezmą bo czeka cię kara :D

Gość Stara Panna Anna
gość dziś Tak prawdę mówiąc, miałam już kupione składniki na leczo, gdy napisałaś o swoim pomyśle. To chyba jedyny dobry posiłek na tej diecie (poza zupą cebulową). Jedynym błędem było dodanie cukinii, która okazała się twarda i sucha. W przypadku tej diety nie może być nawet minimalnych odstępstw (łyżka oleju, masła, kawałek kiełbasy), bo wyłącza się odżywianie endogenne i organizm zamiast się oczyścić z nagromadzonych toksyn, czuje się wygłodzony i zaczynają się problemy metaboliczne. Mam wielką ochotę na jajko, nasiona, oliwę - same zdrowe rzeczy, a wystarczyłyby, aby posiłek był smaczny. Sanitas prawdziwa dziś Myślę, że dla osób z podobnymi problemami, które chcą się wymienić doświadczeniem, to, gdzie mieszkam, nie ma znaczenia.

Gość Stara Panna Anna
Tak, jak się jest zdrowym, nie ma większych problemów z chudnięciem, jeśli nadwaga pochodzi tylko i wyłącznie z objadania się i braku ruchu. Też bym tak chciała ;)

Gość gość
Ja Cie podziwiam bo ja wolalabym nie jesc caly dzien chyba niz te gotowane leczo bez tluszczu. U mnie po staremu.. narazie zyje na udkach z kurczaka i wodzie i niestety lodach( to jest taka moja chwila wytchnienia w pracy). Ale od ponad tygodnia nie wypilam piwa, a to przeciez chleb w plynie. Jednak alkohol byl, dwie lampki wina czerwonego. Uwazam ze malo jem i glodna chodze spac, w pracy sie ruszam a jednak.. te lody zatrzymuja mi cale odchudzanie, bo insulina skacze w gore. Waga sie wacha, juz bylo 115, 7 teraz znow 116 , 3. Nie wiem z czego takie skoki bo codziennie to samo jem. W weekend caly pracuje po 12 godzin i zastanawiam sie nad glodowka ewentualnie na soku z marchwi i buraka.

Gość Stara Panna Anna
Chociaż jedna osoba mnie podziwia :) Fakt, to jedzenie smaczne nie jest... Szkoda, że jesz te lody, może zamroziłabyś sobie jogurt naturalny z owocami? Ja miałam mieć do dziś tzw. pierwszy przełom kwasiczny, ale ani widu go, ani słychu. Może jednak robię coś źle? Ale czuję się o.k. Nie doskwiera mi specjalnie głód, mam więcej energii.

Gość Stara Panna Anna
Nikt nie chce zmienic niczego w sobie na lepsze? Jutro albo koncze diete, albo ciagne ja dalej, jeszcze nie zdecydowalam.

Gość Stara Panna Anna
Ostatni dzien diety. Nie zdecydowalam sie jeszcze, czy ciagne ja dalej. Spadek wagi 7kg; z 99 na 92kg.

Gość gość
a ja jestem mlody szczuply ladny i mam prace dobra prace w banku