Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokazcie mi dziewczyne w ktorej kazdy sie zakocha.

Polecane posty

Gość gość
Stał sie modny bo niestety jest coraz więcej takich oszolomek bez kultury osobistej jak ty , jak widać nawet po kilku pokoleniach człowiek z chamstwa wyjdzie chamstwo z człowieka nie

Gość gość
Jeśli zamierzasz udawać damę to stosuj się sama do zasad które propagujesz i nie nazywaj mnie oszolomka. Człowiek oznaczający się dobrymi manieramia w d***e plebs taki jak ja i nie daje się sprowokować odpowiadając pięknym za nadobne. Zatem skończ się podniecać bo niczym się nie roznisz od tego chama.

Gość gość
O co się właściwie kłócicie ?

Gość gość
Jak zwykle o g****o.

Gość gość
Własnie , jak to się mówi : każdy powód jest dobry .

Gość gość
Znałem kobietę realnie w której każdy był zakochany , nie miało znaczenia czy młody , czy też stary .Była moja przyjaciólką i nie wolno mi było .

Gość gość
Minęło już trochę lat i dotąd drugiej takiej już nie spotkałem.

Gość gość
Mężczyzni , którzy przy niej byłi po prostu głupieli , ogarniała ich dzika radość .

Gość gość
Czytam ten temat i przypomniało mi się jak jakieś 10 lat temu jechałam pociągiem i za mną siedziało dwóch kumpli którzy całą drogę dyskutowali o ich typach kobiet. Kiedy wstalismy bo dojechaliśmy do naszej stacji i zobaczyli mnie, przestali gadać i nie mogli oderwać ode mnie wzroku. Takie nic a zapadło w pamięć.

Gość gość
Widocznie byłas , lub jesteś wciąż piękną kobietą :)

Gość gość
Uroda kobiet ich wdzięk nigdy nie przemija .Kiedyś widziałem podstarzała kobietę i zastanawiałem się jak piękna musiała być wcześniej

Gość gość
Dziękuję. Dawniej było tej męskiej uwagi. Nie tyle przez to że byłam młodsza bo nadal nie wyglądam na 30, ale dlatego, że mężczyźni przeważnie siedzą z nosani w telefonach i ludzie nie patrzą już na siebie tak ładnie i elektryzująco jak kiedyś.

Gość gość
*dawniej było jej więcej

Gość gość
17.50 Coś w tym prawdy jest , masz rację .Zamiana życia realnego na nierealny

Gość gość
gość dziś Nie. gość dziś Tak dosyć.. (przypominam, że mówimy o pięknościach ;)), bo w fajnym makijażu potrafi wyglądać nieprzeciętnie i ma śliczne kobiece ciało, jedynie nie znoszę silikonu w cycach, no nie znoszę po prostu.. gdy ten silikon ściśnięty jest w staniku i ten plastik napina tą skórę w taki okropny, boordelowski sposób.. nie daję rady. gość dziś hahaha tia.. Miała duże cyce to po co se je jeszcze powiększyła? Te proporcje..szkoda gadać. Poza tym uroda taka no niby ładna, ale jednak na nie, bardzo wsiowa. Zresztą otyła i pyza. Przybylska, Górniak i Ksiąźkiewicz - półka wyżej, jak nie kilka ;)

Gość gość
gość dziś Jaki miała charakter?

Gość gość
18.04 Spokojna grzeczna , skromna , piękny ciepły głos , mądra itd. . szok był dla mnie

Gość gość
Potrafiła wyczuć o czym myślisz

Gość gość
gość dziś Czyli mogła być ideałem.. nie rozumiem dlaczego nie spróbowałeś być z nią? Jako przyjaciel nie mogłeś? To nie prawda ;) nie jedna przyjaźń kończy się miłością.

Gość gość
Kiedys powiedziała , ze to nie jest tak jak myślę i trafiła w dziesiątke bo o tym mysłałem.

Gość gość
gość dziś A więc była inteligentna.. mo ideał! :) Co teraz robi, co się z nią dzieje?

Gość gość
Górniak wyższa półka? No chyba to jakis żart. Botoks w każdym kącie, wary pontony plus powiększenie zębów gratis i oczy jak chińczyk. Wiecznie spuchnieta. Najpiękniejszy jest Ibisz. Jak z wosku i wiecznie sztuczny uśmiech fu.

Gość gość
Tak się zastanawiam kiedy popatrzę dookoła. Facet ładny, przystojny, żona gruba i brzydka albo wychodzoba i też brzydka. A oni wciąż oglądają się za innymi kobietami. Kurcze chyba mu się podobam :) tylko stara wciąż zerka.

Gość gość
gość dziś No może już nie, choć i tak ma piękne rysy.. natomiast kiedyś ;) Była naturalnie przepiękna.

Gość gość
Jestem kobieta i uwazam ze najpiekniejsza Polka to Julia Pietr***** Czy ktos z panow zaprzeczy ? Wiadomo, ze nie. Bardzo zazdroszcze jej urody.

Gość gość
18.16 Mnie tez porządnie później wzięlo , to był mój wymarzony ideał .Była młodsza ode mnie i wtedy akurat nie byłem gotowy .Pózniej rozleciała się moja firma , ona tez zniknęła .Wyobrazcie sobie swiadomosc , ze jestescie z kobieta , która może mieć każdego i to dosłownie . Jak tu później z tym żyć ? :)

Gość gość
Tak Julia Pietr/ ucha jest przepiekna.

Gość gość
gość dziś No jak by ci to powiedzieć, ale nie.. to bez sensu. :);)

Gość gość
Joanna moro jest bardzo ładna moim zdaniem , uroda takiej polki z kresów , już nie spotykaną bo Ukraińcy ich wybili a ruscy zrusyfikowali i zrobili z nich sztuczny naród Białorusinów