Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjscie ze szpitala 6h po porodzie?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ciężary w zaawansowanej ciąży? Po co? x A po co jest sie aktywnym? Co ja jestem obłożnie chora? Jak masz takie podejscie do sportu "po co" to ja sie nie dziwie, ze ci tak dlugo dojscie do siebie po porodzie zajmuje.

Gość gość
Poza tym podejrzewam, że na samolot cię po prostu nie wpuszczą. x Wpuszczą, w Australii takie sprawy załatwia za ciebie lekarz. Te linie lotnicze, ktorymi jedziemy nie maja nic przeciwko :)

Gość gość
Prawie wszędzie jest zakaz od 36 tygodnia . To że lekarz wystawi ci zaświadczenie to nie znaczy że polecisz . Poza tym kłamiesz jak z nut . Dziecko straciłaś które było wcześniakiem a teraz masz wyj****e na jego zdrowie i wystawiajac je na skanery i skoki ciśnienia podczas lotu , do tego dzwigasz ciężary!!! Po prostu albo masz nasrane we łbie albo jesteś podla klamczucha . Przy jednej ciąży zagrożonej kolejna mialam podwyższonego ryzyka . Na 100 to prowo

Gość gość
gość dziś Prawie wszędzie jest zakaz od 36 tygodnia . To że lekarz wystawi ci zaświadczenie to nie znaczy że polecisz . Poza tym kłamiesz jak z nut . Dziecko straciłaś które było wcześniakiem a teraz masz wyj****e na jego zdrowie i wystawiajac je na skanery i skoki ciśnienia podczas lotu , do tego dzwigasz ciężary!!! Po prostu albo masz nasrane we łbie albo jesteś podla klamczucha . Przy jednej ciąży zagrożonej kolejna mialam podwyższonego ryzyka . Na 100 to prowo x Pomine chamstwo i jad wylewajacy sie z ciebie uszami. Wszystko jest juz z liniami lotniczymi zalatwione. Wystarczy chciec i nie byc roszczeniowym bucem. Dziecko stracilam przez lekarzy i pielegniarke. Wszystkie 3 ciaze przebiegały prawidłowo, pierwszy przypadek był zaniedbaniem lekarzy. 2. Sprawa to taka, że guzik wiesz o lotach. Ciezarne nie przchodza przez skanery, tak samo jak osoby z metalem chirurgicznym w ciele. 3. Tak dźwigam ciężary, bo moja ciaza przebiega prawidłowo, poki nie było widac mi brzucha ćwiczyłam wrestling. Moja praca/pasja opiera sie miedzy innymi na dzwiganiu ciezarów i PRAWIDLOWA CIAZA NIE JEST PRZECIWWSKAZANIEM DO CWICZEN! 4/. O krolowo i wyrocznio wszystkich ciaz, wybacz mi prosze me haniebne zachowanie. Ty wiesz lepiej niz lekarze, ktorzy sie mna opiekuja. A tak powaznie, co ma moja ciaza do twojej? Ludzie to roboty, ze kazdy zaprogramowany tak samo i kazda awaria systemu wymaga tych samych kodów? No litosci,nie masz nic mądrego do odpowiedzenia na PYTANIE to spadaj.

Gość gość
Za to mądrością jest szukanie podczas skurczy porodowych najblizszego szpitala i powrót do wynajmowanego pokoju ( pół biedy ) lub mieszkania i przebywania tam z noworodkiem ! W drugą stronę już sobie zalatwilas podróż z noworodkiem? Czy się bajek naogladalas? Do tego opinie z kafeterii .. śmiech na sali . A zapomniałam.. wymyślilas już powód dla którego jedziesz do matki ? Podpowiem: może być umierająca, pogrzeb w rodzinie , poważne choroby lub załatwienie dokumentów.

Gość gość
Nie zamierzam wylewać tutaj zali dlaczego musze jechac.