Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mały ptaszek w kafeterii to fakt

Polecane posty

Gość gość

niestety

Gość gość
18 centymetrów tutaj. Zaraz będzie hejt i co z tego. Jest co pieścić

Gość gość
Zapomniałeś dodać że mierzone od dupska... He he. Czyli realnie masz z 5 cm jak ci stoi

Gość gość
jak zazdrościsz to Twoja sprawa, kolego nie wszyscy mają takie kompleksy jak Ty

Gość gość
Niestety luźne duże pochwy polek to już plaga, nawet jak facet ma dużego to takich unika bo słabo czuje pochwę znaczy się dużą jaskinię he he.

Gość gość
Głupoty absolutnie nie zazdroszczę, braku erekcji i twoich 5 cm tym bardziej.

Gość gość
gość 00:26 ojojoj chyba zabolało dupsko bo od razu taki hejt

Gość gość
Co się z wami dzieje? Sabina

Gość gość
a co ma się dziać?

Gość gość
Otworzyłam temat, bo mnie te teksty zl lóźną pochwą zdenerwowały. Luźna pochwa (dziwa), albo mały penis, (pechowiec).

Gość gość
Luźne pochwy polek to jedno, koliberlki polaków to drugie. Seks to seks

Gość gość
U mnie średni 13cm

Gość gość
właśnie polaczki zawsze mowia ze maja 20 cm, a 99% ma 13-14cm :D to trzeba byc ciotą meska zeby az tyle sobie dodawac bo sie ma bol d**y, haha jakbym ja miala mniej niz 18cm to bym wolala go nie miec w ogole :P

Gość gość123543
Według badań na 15 tys. mężczyzn (pomiary wykonywane prawidłowo) - w marcu 2015 r. badacze z King's College London ustalili, że przeciętny penis w stanie wzwodu ma 13,12 cm długości i 11,66 cm w obwodzie. x „Gdyby zapytać mężczyzn, czy rozmiar ma znaczenie podczas stosunku, większość bardziej doświadczonych seksualnie, odpowiedziałaby pewnie, że nie tak duże jak technika, ale od nadmiaru głowa nie boli. Duży członek, powyżej 18 cm, wygląda wprawdzie imponująco, ale mało panów zdaje sobie sprawę, że tak duży rozmiar nie jest szczególnie lubiany przez kobiety. Przeciętna kobieca pochwa ma długość 7-8 cm i nawet gdy podczas podniecenia staje się bardziej elastyczna, z ledwością jest w stanie pomieścić takiego olbrzyma. Według badań fizjologa Kena Purvisa, autora książki „Tajniki orgazmu”, najwięcej czułych punktów w pochwie mieści się na pierwszych 4 cm od wejścia oraz na zewnątrz – (łechtaczka i srom). Im głębiej, tym mniej zakończeń nerwowych i mniejsza przyjemność z penetracji. Z punktu widzenia kobiety, bardziej liczy się grubość niż długość, ale - jak zaznacza autor badań - najważniejsza jest technika. Wszak nie sztuką jest mieć wielki miecz, lecz umieć nim władać”.

Gość gość
Każda polka mówi że jest ciasna a fakty są takie że większość jest luźna nawet jeszcze nie rodziły a już mają duże rozwalone dziury he he to się nadaje do utylizacji.

Gość gość
No i taka duża luźna pochwa jest po prostu strasznie brzydka. Widać takiej macicę he he. Jedyny plus takiej dużej pochwy to że można zakupy w biedzie zapakować do pochwy he he. Podobno wejdzie tam cały koszyk he he.

Gość gość
gość wczoraj 18 centymetrów tutaj. Zaraz będzie hejt i co z tego. Jest co pieścić Znaczy się masz długiego penisa a jaki obwód? Bo duży penis to gruby penis a nie cienka długa paróweczka hi hi taki jest do niczego. Lepszy krótszy ale druby och takie są naj:-)

Gość gość
Nie jest cieniutki. Nigdy nie mierzyłem grubości a nie mam obecnie czym go zmierzyć. Nigdy nie oglądałem męskich wacków, więc myślałem że wraz z długością idzie grubość. Podsumowując: moja była nie narzekała na grubość, na długość czasem tak, jak się rozpędziłem to czasem zbyt mocno i głęboko. Nie jest mega gruby, ale super cieniutki też nie.

Gość gość
czyli w skrócie, mała i chuda faja. do długości sobie dodałeś cm, a obwód zganiasz że nie wiesz jaki masz, bo nie chcesz za dużo dodać bo sie wyda. kolejna p1zda z 14cm, pewnie jeszcze flakowaty...

Gość gość
Co ja mam Ci odpowiedzieć na nieuzasadniony hejt? Nie mam czym zmierzyć bo w podróży jestem a wcześniej nie mierzyłem. Najpewniej jesteś facetem, więc jeśli kręcą Cię męskie fallusy to Twój problem. Poświęcę się i specjalnie dla Ciebie mogę gdzieś wyskoczyć i kupić miarę krawiecką. Zadowolisz swoje chore żądze, czy znowu znajdziesz "powód" żeby kogoś próbować zniżyć do swojego poziomu?

Gość marawstala
Śmieszne jest takie gadanie : ) kobiety chyba tak sie nie porównują...

Gość gość
bo widzisz, faceci maja kompleksy na punkcie swojej malej palki :D maja bol d**y, że zagranica maja faceci co pokazac