Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piszemy wiersze

Polecane posty

Gość gość
piatek z wieczora wybyla sfora i albo pija albo jedza i nie przejmija sie co inni powiedza..

Gość gość
dziwna to sprawa samam ciekawa co tu sie dzieje bo temat kuleje trudno jest teraz przerzucac strony serwer jest chyba otumaniony..

Gość gość
to tez racja to czesc zycia dobrze zjesc lecz bez utycia to jest bardzo wielka sztuka waga zadnej nie oszuka

Gość gość
Od otyłości do złości i zazdrości.

Gość gość
Idziesz do pracy pracować nie na kimś żerować. W pracy stare cwaniary. Nie nadają się do niczego tak myślą przez dzień cały znajdziemy alfonsa.

Gość gość
Pokaże trochę atencji ja nie mam do niej potencji. Òsmy cud świata to niech pozamiata.

Gość gość
Ćwiczenia nie są potrzebne do życia, w przeciwieństwie do jedzenia oraz picia.

Gość gość
zadna nienawisc i zadna zlosc pomylil nam sie u gory gosc czasem jak pisze i rymu nie ma to kombinuje to zadna sciema wszyscy tu chyba mile widziani i bardzo mili utalentowani

Gość gość
22:39 Otoz to. Dostajesz wódkę.

Gość gość
Mamy już wrzesień Za chwilę będzie jesień Ostatni weekend wolności. Nie będzie tak wesoło, W poniedziałek witaj szkoło Koniec kafeteryjnej miłości. Nowy w mieście Jak długo jeszcze Czekać na Ciebie Śledzę Twoje zdanie Ja odejdę Ty zostaniesz I nawet nie wiesz Nie wiesz że czekam Do Łodzi droga daleka Forume porzucę. Powiem wesoło Witaj kochana szkoło... Tu nie wrócę :-D 🖐️

Gość gość
ostatni weekend i witaj szkolo nie martw sie przeciez bedzie wesolo a kafe zawsze w wolne dni bedzie zycie umilac ci i nie ma wieszcza pewnie gdzies spi lub je za duzo odpowiedz mi

Czy byliśmy kiedyś Czy jeszcze nie Razem Kochalismy się Czy nienawidziliśmy Czy może spotkaliśmy siebie Czy odwrócilismy wzrok I zmieniliśmy bieg?

Gość gość
ostatni weekend i witaj szkolo nie martw sie przeciez bedzie wesolo a kafe zawsze w wolne dni bedzie zycie umilac ci i nie ma wieszcza pewnie gdzies spi lub je za duzo odpowiedz mi

Gość gość
nuda straszna, ktos tu bywa ta niedziela jest leniwa nie chce sie nic choc slonce swieci wracaja jutro do szkoly dzieci

Gość gość
wszyscy poszli spac niedziela sie konczy napisz wieszczu cos bo mnie zal wykonczy..

Gość gość
nikt nic nie pisze wszyscy maja dosc wiekszosc***ewnie weekend dal w kosc..

Gość gość
Wilczy bilet koniarczyka co ma woz i konia "Bzika". Jak sie wycisze to cos napisze… Jak cos napisze to sie wycisze… Takie niby bledne kolo ale czasem jest wesolo. Cos ostatnio nie prasuje,cos tam sobie ugotuje. Mysli ciagle piore w glowie,wszak jestesmy na"Budowie". Zycie samo sobie plynie,nikt nie mysli juz o winie. Co ma wisiec nie utonie,chcialbym dzisiaj byc w Twym lonie... Naturalnie,naturalnym natury lonie,czy zaprzegac mam juz konie? Czekam jak te ploche lanie,na to nasze zbzikowanie... ...tacy jestesmy My,jak te kropki trzy...

Gość gość
no to bylo bardzo dobre, lono wierze, ze swobodne ze to lono jest natury a ten wiersz to zadne bzdury piekne niebo dzis nad nami cale wymalowane kolorami kilka zdjec wiec wykonalam talent swoj realizowalam chetnie wiec na natury lonie polezalabym, popatrzyla na nie..

Gość gość
Na lonie natury lono swobodne cudem natury… Najpiekniejsze nawet zdjecia to malutkie bzdury...

Gość gość
wiadomo od zawsze na lonie natury leza sobie ludki wymyslaja bzdury czasem jakis chlopak co lubi dziewczyne chwyci ja za dupcie zrobi glupia mine potem jakby zaraz niby od niechcenia zlapie ja za piersi nie bedziemy pierwsi

Gość gość
wieszczu o rety… pusto tu gdzie ty??

Gość gość
Był sobie miś miś jest bardzo grzeczny dziś. Kto misia wkurzy za nim się kurzy to spokojny miś.

Gość gość
Tak chodził sobie przez dzień cały wszystkie niedźwiedzice oszalały. Tak zerka w prawo w lewo może uciekną na drzewo.

I z gór wyszedł zen Rozpostarł swe brzmienie Nadchodzi nowa era Wielkich wizjonerów Czy tam czy tu Ono przyszło nagle Kazdy ten jego pragnie Oto nadchodzi wola Nowa rewolucja

Gość gość
Kuchenne rewolucje w moim żąładku :)

Gość gość
znowu jecie narzekacie, ze rozwolnienie macie..

Jestem bardzo niestałym bywalcem, (..wspomnę zanim ktoś złamie mi palce obrazą i złością naburmuszony..) biję w posadzkę pokutne pokłony ;)

Gość gość
wazne wieszczu, ze przychodzisz, skrobniesz troche, dzien oslodzisz, nie ma nic lepszego od wiersza jakiego kiedy chandra pospolita od glowy po jelita

Gość gość
Coś skrzypi przecieka podwozie ucieka została sama ram i ona cała.

Gość gość
Coś skrzypi przecieka podwozie ucieka została sama rama i ona cała.