Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Ostatnio się pożaliłam koledze, który chciałby mnie przelecieć

Polecane posty

Powiedziałam mu że mnie nikt nie traktuje poważnie, wszyscy chca tylko seksu. A on mi na to, że to nic nie znaczy i to nieprawda. Że mężczyźni chcą seksu ode mnie, bo jestem piękna ale to nie znaczy że nie traktują mojej osoby poważnie. Kurwa XD. Co za p********ie XD

Gość gość
Twoje historie są lepsze niż dlaczego ja. Urzekające jak zawsze...

Gość gość
bydło nie zrozumie bo nie ma uczuc wyzszych

Gość gość
Bydło madrzejsze. Nie rozumiem czemu p********h ludzi porównuję się do zwierząt.

TAJEMNICZYSTULEJARZ dziś Jesteś piękna w środku i na zewnątrz. x Już to słyszałam xD Jestem zepsuta, zgubiona, jestem gorzej niż najgorsza.

Gość gość
Kiedyś pisałaś ze jesteś brzydka, wiec kto tak chce tego seksu?

Gość gość
Henderson rozprawiczysz mnie?

gość dziś Kiedyś pisałaś ze jesteś brzydka, wiec kto tak chce tego seksu? x Właśnie zaskakująco dużo typów. Może po prostu jestem seksowna. Jak ta brzydsza siostra Godlewska. Nikt nie powie że jest ładna ale niejeden by ją bzyknął

Gość gość
Wciagnij kreche i skończ p******ic bo aż żal d**e ściska że dorosła kobieta jest aż tak niedorozwinieta.

To po co wchodzisz do mojego tematu? :D Idź sobie, ja do Twoich nie włażę. I przestan z siebie robic królewicza, bo nikogo nie obchodzisz i nikt za Tb nie chodzi.

Fifirifi94 dziś Pogadamy wreszcie na priv czy nie? x Gdzie?Czat? xxx pamiętasz gdzie z ekipą z samosi siedzieliśmy? :P

Gość gość
Będę lazic tam gdzie chce. Idź na priv dla gimbusow z fifim. Sam ci proponuje. Trolico.

Gość gość
Hedorivka fifi ma małego może się uda wam

Gość amBrożyk
'wszyscy chcą tylko seksu' i do seksu wszystko zmierza, tak to wygląda w realu ale pomiędzy seksem, prysznicem we dwoje i umyciem sobie pleców oraz 'lodzikiem' i 'patelachą' jest normalne życie, są wspólne zakupy, jest wspólne malowanie mieszkania, są wspólne problemy - typu , teściowa jest chora w szpitalu i trzeba pomóc teściowej , przetransportować do mieszkania i zrobić zakupy , zrobić pranie za pomocą pralki , samo życie i nie tylko bzykanie, bzykanie pod wpływem emocji jest albo z powodu braku emocji i całkowitego wyciszenia, gdy nie dzieje się NIC A gdy w leśnej ciszy słychać emocje to oznacza, że kobieta się z facetem zwyczajnie bzyka i na drodze do lasu zawiesili zawieszkę NIE PRZESZKADZAĆ, BZYKAMY SIĘ !

Hedorivka dziś To po co wchodzisz do mojego tematu? smiech.gif Idź sobie, ja do Twoich nie włażę. I przestan z siebie robic królewicza, bo nikogo nie obchodzisz i nikt za Tb nie chodzi. x To było do Cb Tajemniczy

Gość gość
po uj tu pisac, tu sami faceci idioci, zero kobiet w ogole

Fifirifi94 dziś Fifirifi94 dziś Pogadamy wreszcie na priv czy nie? x Gdzie?Czat? xxx pamiętasz gdzie z ekipą z samosi siedzieliśmy? jezyk.gif x