Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpady męskie od 35 lat do 40 i wyżej

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem odpadem.

Gość Jacek_41
Jestem po 40-tce, jestem odpadem bioologicznym i żałuję że rodzina musi się ze mną męczyć i oni pewnie żałują że ich utrzymuję i mają co do garnka włożyć - jestem chyba strasznym patolem

Gość gość
Dokladnie. Nie od dzis madrzy ludzie wiedza ze lepiej utrzymywac tylko siebie niz cala gromade mord :D

Gość gość
Faceci w Polsce w wieku 35 lat i więcej wyglądają znacznie lepiej niż ich rówieśniczki, które wyglądają już naprawdę źle i staro. To dopiero są więc odpady.

Spokojnie dziewczyno. Jeszcze będziesz wśród tych odpadów przebierać, bo z takim charakterem to raczej wielu chętnych na stałą relację nie znajdziesz.

Gość gość
No tak jak to mawiają wybierasz, przebierasz i z g ó w n e m zostajesz... Więc sami faceci po rozwodach lub tacy których nikt nie chciał.

Gość gość
lub tacy, ktorzy na "byle kogo, byle byc, bo ksiadz, rodzice i wszyscy tak mowia" sie nie zgodzili i nie sa desperatami:D

Gość Teppic No    1T
Ale co to kogo obchodzi, że ich nie lubisz? :D

Gość zielonakawa_40
Masakra kto wymyśla takie tematy :) Ludzie :O

Gość gość
no wlasnie, ludzie. a potem sie dziwia, ze nikt z nimi nie chce sie dluzszy czas uzerac:D

Gość gość
Moj ex ma 37 lat. Nie jest zly z wygladu, z charakteru spoko, jednak do dzis lubi imprezowac, zabawic sie, nie podchodzi powaznie do zycia.

Gość gość
odpady same odpady...Facet po nieudanych związkach ZAWSZE ma jawną lub ukrytą wadę produkcyjną ;D

Gość gość
to wyzej zostalo napisane tak, jakby baba po nieudanych zwiazkach zadnej usterki fabrycznej nie miala:D poziom uciekania od rzeczywistosci osiaga nowe pulapy, to juz chyba troposfera bedzie:D

Gość Teppic No    1
Dużo tu kretynizmow, ale to z 14:36 to jakiś epilog ograniczenia xD Idź się powieś. Zrobisz więcej dobrego niż zarazajac ludzi poglądem, że porażka oznacza game over, zamiast być krokiem do lepszego.