Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierny mąż, hmm śmiechu warte. Oczami kochanki.

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj Żony nigdy nie są w tle i wcale nie musza być zaniedbywane, gdy mąz ma kochankę. Często jest nawet przeciwnie :) Żony są zawsze w centrum, zawsze oficjalnie u boku męza. Żonę zna rodzina, przyjaciele, znajomi. Z żoną spędza się Święta i nie trzeba się ukrywać, jeśli ma się ochotę na spacer po mieście. O czym ty piszesz, że żona jest w cieniu? Z żoną dzieli się życie, jak może być ona w cieniu? Cień to ktoś, kto za kimś się snuje, np. taka kochanka. Kochanki są w ukryciu jak szczury piwniczne, kryją się przed ludzkimi spojrzeniami, żyją skradzionymi godzinami.

Gość gość
gość wczoraj Na czym polega? Myślisz, że jak mąz zdradza, to z automatu przestaje się troszczyć o żonę i dzieci? Tak nie jest, wielu męzczyzn potrafi z chirurgiczną precyzją oddzielić seks od uczuć i życia rodzinnego. Piszesz kim jest żona, że decyduje się żyć z takim "śmieciem"? Żonę i męza łączy cały wszechświat, mnóstwo przeżyć i spraw, coś się sobie ślubowałi i dtatego niektóre żony wybaczają. Bo na tym między innmi polega miłość, na umiejętności wybaczenia. A kim jest kochanka, że świadomie decyduje się marnować czas na takiego jak ty to określasz "śmiecia"? Jestem pewna, że taka kochanka chętnie zamieniłaby się z żoną rolami, tylko nie może i stąd cała frustracja.

Gość gość
gość wczoraj Odniosłam się do kochanek panien. Kochanki męzatki jeszcze inaczej to postrzegają, niż kochanki panny.

Gość gość
9'29 i 9'35 u ciebie z głową wszystko dobrze ? takie p*****ly piszesz,że hej. Na dodatek tymi filozoficznymi wywodami ubliżasz tym żonom z rogami, które zawsze-jak piszesz - u boku męża,wszyscy wiedzą o jego zdradach , śmieją się z takiej żonki,która paraduje u boku zdradzacza. Obie -kochanka i żona powinny takiego "śmiecia" zostawić, niech się buja i seksi z kim popadnie.

Gość gość
gość dziś No wybacz, ale jak się czyta wpisy kochanek, którym się wydaje, że związek kobiety i męzczyzny to tylko rozmowy, seks i pranie, to można stwierdzić, że nic nie wiedzą o małżeństwach. Oczywiście nie wiem jak DOKŁADNIE jest w innych małżeństwach, bo żeby to wiedzieć, trzeba by pochodzić w czyiś butach, ale zdaję sobie sprawę ze złożoności relacji małżeńskiej. Ubiór nie jest aż tak istotny, chodzi mi o głębsze sprawy. Też kiedyś byłam panną i wiem, jak spojrzenie na małżeństwo się zmienia, gdy jest się żoną. A ty tak wierzysz we wszystko co mówi ci twój kochanek? Wierzysz osobie, dla której złamanie przysięgi to tyle co splunięcie? Wierzysz kłamcy? Zapewne zdziwiłabyś się, gdybyś osobiście poznała jego żonę. A jeszcze bardziej, gdybyś posłuchała, co ona ma do powiedzenia. I co wy z tymi podomkami? Podomki od dawna już nie istnieją :)

Gość gość
Kazda zona powinna zapytac szczerze sama siebie, co robi aby byc atrakcyjna dla meza (wyglad, zachowanie w lozku, wspolne chwile, nastroj na codzien, rozmowy, itp.) Zdrada w malzenstwie to swinstwo i nie ma nad czym dyskutowac, ale powodem jest zawsze odnalezienie w innej osobie czegos, czego brakuje w zwiazku. Wiele kobiet traktuje meza jako zabezpieczenie finansowe i zabezpieczenie wlasnego statutu (mezatka, matka dzieci). Dla wielu z nich spelnieniem celu zwiazku jest macierzynstwo - a facet ma pracowac i utrzymywac rodzine. Po co takie p*****ly jak urozmaicony seks, bliskosc, wspolnota. Ma mnie raz na tydzien (tylko szybko, a ja w tym czasie mysle kiedy skonczy i co jutro ugotuje na obiad) a jezeli chce czegos wiecej to niech sobie szuka (fuj, ja nie do takich rzeczy) - byle tylko na zewnatrz widac bylo nasze przykladne malzenstwo (dla rodziny, dla sasiadek) - a jezeli odejdzie, to zniszcze go alimentami (nie takie trudne przy aktualnej sytuacji prawnej, niepracujacej zonie i dwojcwe szkolnych dzieci).

Gość gość
gość dziś Nigdy nie spotkałam się z czymś takim, aby ktoś się śmiał ze zdradzanej osoby. Co najwyżej z dylematami, czy poinformować osobę zdradzaną. Ale może w innym środowisku się obracam. Miłość to także umiejętność wybaczania i rozumiem żony, które wybaczają jednorazwowy romans. Co zaś do kochanek, to one nie powinny jak to napisałaś porzucać kochanka, ale w ogóle nie powinny wchodzić w taką chorą relację.

Gość gość
gość dziś Jeśli mąż dba o żonę, to ona nie jest zaniedbna :)

Gość gość
Autorko, napisałś jak to wygląda oczami kochanki. A ja napiszę jak to wygląda oczami żony: kochanka to lafirynda i d****** mąż to zdrajca.

Gość gość
Jak można dbac o żonę jednocześnie zaniedbując ja z inną kobietą? jak? prezencikami? dodatkowa forsą? sorki, ale to jak u prostytutki...

Gość gość
9'52 żona ma być atrakcyjna dla siebie, nie dla męża!!!!!!!!!! Ona ma się czuc dobrze sama ze sobą a nie "fikołki" dla faceta a on i tak jak mu odwali pójdzie do innej.

Gość gość
To co opisujesz obowiązuje tez mężczyzn-dbałość, urozmaicenie, rozmowy, itd. a nie kolejne roszczeniowe pokolenie wychowane przez matki,że to tylko kobieta ma dbać o siebie/dom/męża.

Gość gość
gość dziś Nie mam i nigdy nie miałam kochanka. Widzę, że Was mocno ubodły te papiloty i pranie skarpet, a chyba widać, że było to mocno przejaskrawione - odpowiedź na przejaskrawiony post o kochankach, które nic nie robią w weekend tylko wydzwaniają do swoich misiów, którzy nie odbierają tel od nich. Można Wam odpowiedzieć w ten sposób: co Wy tam wiecie o byciu kochanką? Macie jakieś dziecinne wyobrażenia na temat kochanek i zdradzających mężów. Nie byłyście nigdy w takim związku, więc nic nie wiecie. Wydaje się wam, ze to tylko nic nie znaczący seks i nie zdajecie sobie sprawy ze złożoności tych relacji. PS. Jakaś pani wyżej pisała o podomce, więc chyba istnieją. Może taką dzisiejszą podomką jest właśnie dres, lub leginsy z jakąś koszulką.

Gość gość
Tu mowa o zdradach a nie jednorazowej zdradzie i przestan już teoretyzować czy żona miałaby wybaczyć jeden skok w bok,bo latwiej niż trwający romans męża.

Gość gość
Zobaczcie, że na kobietę jest cała masa określeń typu "lafirynda", "k***a", "d****a" itp. Nie ma takich określeń na mężczyznę. Zdradzający facet to co najwyżej "zdrajca" albo "k****arz" czy "d****a". Nie mówi się o nim męska d***** albo k****. A moim zdaniem powinno. Zdradzający facet to właśnie taka d****** na której używa sobie jego kochanka.

Gość gość
gość dziś tak, ale mąz ma dbać o żonę, tak samo jak żona o męza. Kobieta o którą mężczyzna dba, pięknieje w oczach. To tak jak z kwiatem.

Gość gość
gość dziś Nie :) Wspieraniem w trudnych chwilach chociażby. Prostytutką w tym układzie jest tylko kochanka, nigdy żona.

Gość gość
gość dziś Podomka to podomka, a leginsy z koszulą to leginsy z koszulą. Myślisz się, każda męzatka była kiedyś panną i każda wie, czym różni się taka relacja od małżeństwa.

Gość gość
gość dziś Pisałam właśnie o jednorazowym romansie, a nie jednorazowym skoku w bok. Romans też może być jeden, lub może być ich wiele (co kilka lat z inną). Nie wiem czy ja bym wybaczyła romans, ale rozumiem żony, które wybaczają.

Gość gość
"Prostytucja, nierząd – oddanie własnego ciała do dyspozycji większej liczbie osób w celu osiągnięcia przez nie zaspokojenia seksualnego i pobieranie za to wynagrodzenia materialnego. Przy prostytucji ma więc miejsce świadczenie usług w dziedzinie seksu, polegających zwykle na odbywaniu stosunków płciowych za pieniądze lub inne korzyści." xx Pozwoliłam sobie przywołać definicję prostytucji, bo chyba niektóre z Was nie orientują się co to jest. Chyba ani zona, ani kochanka pod nią nie podlegają.

Gość gość
gość dziś No nie przeczę, że zdradzający facet jest łatwą dupą :) Wiadomo. Ale to nie zmienia faktu, że kochanka jest lafiryndą.

Gość gość
gość dziś Za to kochanka podlega pod definicję d****** Prostytutka to zawód, d***** to charakter i osobowość.

Gość gość
Jakos zadna z Pan nie wypowiada sie na temat : Co ja sama wnosze do naszego zwiazku. Drazliwy temat ?????

Gość gość
gość dziś Akurat nie trzeba być kochanką, żeby podlegać pod def d****** Taki charakter i osobowość ma również wiele żon. A w zasadzie większość. Wystarczy popatrzeć jak zajadle walczą o kasę przy rozwodach.

Gość gość
Trochę rozśmieszyło mnie, jak niektóre kobiety gloryfikują siebie jako żona i swoje małżeństwo. Podkreślają, ze to one sa najważniejsze, że to one sa oficjalne, jej ślubował, jej wręczył pierścionek. Być może. Ale to było kiedyś. Teraz obcej kobiecie, opowiadają o tej cudownej, najwspanialszej żonie, jaką jest wredną babą, pomyłką i największym życiowym błędem. Skoro tak poniżają swoja żonę, aby dostać "tylko seks", jak niektóre z was sobie wmawiają, to może tak samo się poniżali starając się o nią. Myślę, że są związki tylko dla seksu, a w większości ten temat nie jest taki prosty.

Gość gość
Mnie też śmieszy to gloryfikowanie swojego małżeństwa. Męża i żonę łączy "cały wszechświat" doświadczeń, a z kochanką to jest tylko seks. Na pewno jest lżej psychicznie tak się oszukiwać, uwierzyć zdrajcy, który mówi, ze to z kochanką to był tylko seks. Absolutnie żadnych uczuć. Nic. A poza tym to zaciągnęła go łóżka, on był głupi/ pijany i uległ. Takie sytuacje też oczywiście mają miejsce, ale to dotyczy jednorazowych skoków w bok. Jeśli romans trwa dłużej, to mężczyzna jest jego aktywną stroną. Nawet jeśli wszystko zaczyna się tylko od seksu, to z biegiem czasu wytwarza się między ludźmi jakaś więź uczuciowa, wynikająca z tego, że choćby przebywają ze sobą, rozmawiają o swoich sprawach, zaczynają mieć jakieś wspólne przeżycia, lepiej się poznają.

Gość gość
Ponoc mezczyzni mowią o żonach prostytutki- dostanie kasę raz w m-cu i odplaca za to seksem (często udawanym).

Gość gość
Są kobiety, które zwyczajnie nie chcą wchodzić z stale związki zwłaszcza po np.nieudanym malżenstwie wiec wybiera faceta z doskoku,dla przyjemności,nie obowiązków . Żonaty jest wtedy bezpieczny, bo wiadomo,że wyskomli u żony powrot do domu i będzie tymczasowo. Rozumiem niezależność takich kobiet, nie znaczy że popieram zdrady,ale przecież żeby zdradzać to taki mężunio musi wyjść z domu,pogłuszyc jakąś,to jego wybory,jego sprawa,jego życie. Dlatego nie rozumiem żon,ktore takich na powrót przyjmują.Zapewne chodzi o kasę i tzw.niby swięty spokój.No i..mężatka to nie rozwódka, inaczej brzmi,co ?! ...

Gość gość
hm ciekawe co może być bezpiecznego w seksie z facetem, który bzyka dwie (a może i więcej ) kobiet, który kłamie i oszukuje,nie nie tylko żonę.

Gość gość
gość dziś To, że nie będzie chciał niczego więcej. Nie będzie chciał związku :-)