Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierny mąż, hmm śmiechu warte. Oczami kochanki.

Polecane posty

Gość gość
23:36 kogoś fantazja poniosła. :-D

Gość gość
A mnie śmieszą kochanki które myślą że są ważniejsze od żon. Frajer zdradza żonę a kochanka się cieszy że ma faceta pukającego na dwa fronty. Wszyscy kłamią jacy są nieszczęśliwi i ze zamierzają się rozwieść a jak przyjdzie co do czego to większość tych frajerów jednak wraca z podkulonym fiutem do niedobrej żonki a kochance każe się cmoknac :D

Gość gość
10.11 ja wierzę, że Twój mąż nie zdradza. Są jeszcze ludzie z zasadami na swiecie, ja to wiem na pewno.

Gość gość
23:36 Jprdl...lepiej dla Ciebie,kobieto aby to była fantazja. Jakim odpadem musisz być skoro cieszy Cię, że kanalia, która ucieka od problemów rodziny, choroby dziecka(sorry, ale nie ma nic i nikogo ważniejszego dla rodzica od jego dziecka)on jest słabeuszem bez moralności i jeśli tak traktuje swoje dziecko, zamiast być i martwić o nie, woli rowerek z tzipą to zobaczysz jak pięknie kiedyś potraktuje Ciebie. Straszne, że kochanki, tak zażarcie walczą o każdy ochłap swojego brudnego misia.

Gość obserwator_
Znam wielu rolników, żaden nie zdradza swojej kobiety, raz że czasu nawet na to nie ma a dwa, ciekawe gdzie miałby poznać tę babę, na polu, w chlewiku, w urzędzie jak papiery załatwia i biegusiem do domu leci bo świnka się np. prosi? ;-) Trochę wyobraźńi, kobiety. Niwe wszystko kręci się wokół fiuta.Takiemu chłopu ze wsi ledwo sił starcza na własną żonę :-D Zdradzić już prędzej może żonka, jeśli nie interesuje jej gospodarka a woli latać po kawkach, zakupach i wydawać kasę małżonka. Pieniądze nie śmierdzą.

Gość gość
Najlepiej byc samemu. Nikt wtedy nie zdradzi i nikomu sie nie znudzisz. Hihi.

Gość gość
Nie wiąż się bo i tak Cię zdradzą, najlepiej bądź kochanką żonatego. Takie wnioski można wynieść po lekturze tego tematu. Kluczowe jest jednak kto temat założył. Nie ta piękna żona, matka cudownych córeczek a ta niby ''lepsza'' kochanka. Cóż, weekend w rozkwicie. może ta piękna żona teraz np. kocha się ze swoim mężem i nie ma pojęcia, że jest zdradzana. Ciekawe co robi kochanka. Rozmysla nad kolejnym tematem? :-D

Gość gość
gość wczoraj Okazja czyni złodzieja? Są ludzie, którzy mają milion okazji a z nich nie korzystają. xxx Przecież napisałam "czasami". TO chyba oznacza, że biorę po uwagę, że nie zawsze i nie wszyscy. :-(

Gość gość
"Straszne, że kochanki, tak zażarcie walczą o każdy ochłap swojego brudnego misia. " xxx A gdzie tu widzisz walke? Myslisz, że ona mu przystawiła pistolet to głowy, albo siłą wyrwała z rodzinnego gniazda, żeby z nią poszedł. Chciał to poszedł. Po co tak dramatyzujesz?

Gość gość
ść dziś Nie wiąż się bo i tak Cię zdradzą, najlepiej bądź kochanką żonatego. Takie wnioski można wynieść po lekturze tego tematu. Kluczowe jest jednak kto temat założył. Nie ta piękna żona, matka cudownych córeczek a ta niby ''lepsza'' kochanka. Cóż, weekend w rozkwicie. może ta piękna żona teraz np. kocha się ze swoim mężem i nie ma pojęcia, że jest zdradzana. Ciekawe co robi kochanka. Rozmysla nad kolejnym tematem? Xxxx W punkt Ale na kafe jest tylko jedna opcja. Jak jedna tu zdradzi facet to znaczy ze każdą to spotka. Ludzie ktorzy zdradzają sa malo warci. Na świecie sa miliony ludzi ktorzy nie zdradzają, ale nikt o tym nie pamieta. Wspomina sie tylko przypadki niewiernosci

Gość gość
Przecież to prowo A wy sie lapiecie.... 0/10 Baba co jakis czas wrzuca ten temat

Gość gość
gość dziś Sa też miliony ludzi, którzy zdradzają. Według statystyk ponad połowa polskich mężczyzn dopuściła się zdrady. Sznase są więc 50:50.

Gość gość
niechce mi sie czytac 11 stron zapewne belkotu i wyzwisk , powiem tylko ze hmmmm nie kazdy maz zdradza , nie kazda zona zdradza , sa ludzie ktorzy sie kochaja i szanuja cale zycie( np ja i moj maz )a jak cos by sie mialo posypac to sie rozstaja a teraz piszcie sobie co chcecie , piszcie ze mnie na bank zdradza, piszcie ze nie mial poprostu okazji , piszcie te swoje pierdy , ja znikam , kawe nastawic i budzic moich chlopakow ciao

Gość gość
Jak tak poczytałam trochę wypowiedzi kochanek to dochodzę do wniosku, że mają mentalność nastolatek. Całkiwita niedojrzałość, zerowe pojęcie na czym polega związek dwojga ludzi i na cyzm polega życie rodzinne. Problemem kochanek jest to, że niezależnie co mówią, wszystkie w końcu zakochują się w swoich żonatych kochankach. Stąd właśnie takie tematy jak ten.

Gość gość
gość wczoraj Gdyby się miało w 4 literach, to by się odeszło, a jednak dba się o dom i decyduje się na starość u boku żony. To obracanie to tylko seks.

Gość gość
gość dziś Sama zachowujesz się jak nastolatka. Dojrzaly czlowiek wie, że uzywanie słowa wszystkie, w kontekście, w którym go uzyłaś jest nieuprawnione i na wyrost.

Gość gość
gość dziś Przecież zdradzającemu mężowi, który nie odchodzi wcale nie musi zależeć na żonie. Przynajmniej w kontekście związku uczuciowego. Gdyby zależało mu na niej zależało w ten sposób to by jej nie zdradzał. Nie odchodzi bo zależy mu na niej jako na wspólniczce do wychowywania dzieci i prowadzenia domu. Wspólniczce w interesach. Gdyby odszedł musiałby zostawić jej połowę majątku i płacić alimenty na dzieci, co dla przeciętnego polskiego faceta skończyłoby się tym, że żyłby na bardzo niskim poziomie. Poza tym, cześć ludzi liczy się z tym, co myślą o nich inni i lepiej im zachować status quo. Z tych samych przyczyn, kobiety przyjmują spowrotem zdrajców i dupków. Ludzie są i wygodni i tchórzliwi. I piszę to ze swojego doświadczenia. Mój mąż, mimo że zakochał się w kochance, nie chciał odejść ode mnie. Mieliśmy w 1/3 spłacony kredyt na mieszkanie i dwoje dzieci. Gdy prawda z kochanką wyszła na jaw wywaliłam go z domu i sytuacja finansowa naszej rodziny (tak moja jak i jego) pogorszyła się dramatycznie.

Gość gość
Ktoś tu wcześniej pisał, że kochanki nie przybyły z kosmosu, mają rodziny itd., wiedzą jak wygląda życie rodzinne, związki itd. to moje pytanie, szczere i naprawdę zadane z ciekawości? Czemu wierzycie w te wszystkie ściemy waszych kochanków? Macie rodziny, rodziców, wujków, ciotki,byłyście w związkach kiedyś tam i dobrze wiecie, że życie we dwoje nie obraca się jedynie wokół seksu i k****a ;-)i nie jedynie wokół brudnych skarpet.Ta ta zła niedobra żona może jednak jest fajną partnerką, z którą się żyje razem, rozwiązuje codzienne problemy,ma również miłe fajne chwile. Musicie wiedzieć chyba,że każdej parze przydarza się gorszy czas ale i jest ten dobry i jeszcze lepszy. Jest kłótnia o to kto ma wynieść śmieci i w to wierzycie, we wspomniane tu papiloty i podomkę też ;-) a nie przyjmujecie do wiadomości, że ta żona wcale nie jest taka nudna i zła, że facet ma z nią fajny seks, fajne życie. Gdyby mu to życie narpawdę nie pasowało, było takie złe to by je zmienił, na lepsze, z wami. Zdradzają ludzie słabi, bez charakteru. Wygodniej złapać naiwną bakę, bez wielkich starań. Zaimponować, zdobywać człowieka, któego już raz się zdobyło...to trudne. Nie ma więc co cieszyć się z tego,że poderwało się lenia bez charakteru i kłamcę. Jeśli okłamuję żonę i dzieci, osoby dla niego najważniejsze to wybaczcie, ale wobec was też szczery nie jest. Nie ma ochoty na spotkanie, napisze że dziecko chore albo żona upierdliwa, wymyśliła grilla z teściami. Taka moja opinia, bez złośliwości.

Gość gość
09:38 Czemu tak dramatyzuję? No nie wiem, może jestem innym typem człowieka. Jakby do mnie zarywał żonaty to kazałabym mu wypierdalać a nie cieszyć z tego, że wolał czas ze mną zamiast wspierać żonę/ Brzydzę się takimi facetami. Może mam więcej empatii ale potrafię wyobrazić sobie co czuła jego żona siedząc sama przy chorym dziecku.

Gość gość
10'11 na czym niby polega dbalosc o dom,dzieci notorycznego zdradzacza? ze wynosi kase i czas z domu i zaniedbuje te rodzinę? A żona,ktora przyjmuje takiego śmiecia na tzw.starość sama jest tchórzem zyciowym.

Gość gość
Wybiórcza ta twoja empatia.

Gość gość
Wybiórcza? Bo? Może jakieś uzasadnienie?

Gość gość
10:47 Ale kto pyta?

Gość gość
Pyta Osoba z 10:40. Ja wspominam o empatii więc sądzę, że wpis z 10:44 dotyczy mnie? Dla kogo mam jej za malo?

Gość gość
ale pierdy, szkoda czasu, idę na spacer.

Gość gość
Dobrze wiesz dla kogo.

Gość gość
gość dziś A kto powiedział, że wierzymy?

Gość gość
11:06 twój komentarz jest na zasadzie,:''nie mam nic do napisania ale napiszę to nic.'' Bez odbioru.

Gość gość
Autorko jesteś kobietą mało wymagającą, ale to nie świadczy o tobie dobrze, lecz o twoich niskich lotach. Weź się w garść i poukładaj wartości na takie ze sensem.

Gość gość
Wieczorna pastwisz się nad chorymi na raka czy ofiarami gwałtu a tutaj będziesz strażniczkę moralności strugać? Miej odwagę postawić wielką literę i przestań się tak obijać w tej robocie.