Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z facetem starszym o 19 lat

Polecane posty

Gość gość
We mnie właśnie zakochal się taki facet ale jest sam i ciągle ma czas,też mieszkamy obok i nie robi jazd, ale czy to ma szansę na związek to czas pokaże,

Gość gość
Te ubrania wyszły dopiero po czasie kiedy poszliśmy do łóżka, zupełnie przypadkiem. Nie jestem żadną szmatą, wypraszam sobie. On do tej kobiety nic nie czuł dlatego jak twierdzi zerwał z nią. Przyznał że we mnie się zakochał dlatego to zrobił, a poza tym my jesteśmy dorosłymi ludźmi nie będziemy czekać z łóżkiem pół roku.

Gość gość
Co za roznica kiedy wyszla sprawa ubran tamtej kobiety! Czytasz sama siebie? Sikasz po nogach z powodu tego faceta,bo on coś powiedział? albo,że się niby zakochał? Przyznaj się, zależy ci-facet ma dużo kasy,co?

Gość gość
Tiaaa, 3.lata się spotykal i nic do tamtej nie czuł? A w tobie od razu się zakochał,noo.Kobieto, facet po 50-tce tak szybko się nie zakochuje tylko kalkuluje,zapamiętaj matko z dzieckiem. Taki 50-latek pchałby się w związek samotnej matki z dzieckiem jak tyle wolnych panien bez bagażu życiowego wokół. Zdejmij te różowe okularki,malo znasz życie.

Gość gość
Jestescie w wieku moim i mojego meza... czy aby na pewno koniec z tamta kobieta? czy garderoba die zmienia i kosmetyki? zostaw cos swojego wsrod jej rzeczy.

Gość gość
20'09 a tobie o co chodzi ?

Gość gość
Garderoba nie zmienia się, kosmetyki też są te same. Nic się nie zmienia, nie ubywa, nie przybywa. On powiedział, że to, że ja jestem sama z dzieckiem i nie jestem kobietą, która ma dużo pieniędzy bo pieniądze to nie wszystko. Minęło kilka weekendów oni nadal się nie spotkali więc to chyba oznacza koniec między nimi. Jeśli chodzi o moje rzeczy które przypadkiem zostawiam u niego to zawsze na kolejnym spotkaniu oddaje mi je. Nic u niego nie zostawiam swojego bo mieszkam blisko.

Gość gość
temat juz sie robi nudny , wiec nie upajcie tak ciagle , mysle ze to prowo , ale napisze to co autorka chce abyscie napisaly "wredne bzdziagwy" autorko , twoj zwiazek jest cudowny, jest w rozkwicie , ten mezczyzna kocha ciebie na zaboj , szaleje za toba i swiata poza toba nie widzi , moim zdaniem czeka was piekna przyszlosc

Gość gość
Ej, bo jeszcze uwierzy w co piszesz w ostatnim poście. Poza tym to prowo tak slabo pisane.

Gość gość
Skąd twoje koleżanki mają takich znajomych starszych 20 lat i jezdzących na imprezy? Słabe to.

Gość gość
Poznałam go na ogólnej imprezie, to było w klubie. Zupełnie przypadkiem. Wiem swoje i nie trzeba wciskac mi kitów typu swietlana przyszłość przed nami itd itp. Po prostu czekałam na rozsądne opinie.

Gość gość
Wiesz co daj czas czasowi i co z tego że starszy,może okazać się fajnym facetem.to co ze chodzi na imprezy,ja też chodziłam na imprezy gdzie ludzie przychodzili w przedziale17-60i to było normalne takie dancingi dyskoteki,powiem ci ze ja miałam faceta w swoim wieku i była miłość ale eozstalismy się a teraz nie patrzę na millosc tylko na inne sprawy i też mam starszego dla którego jestem najwspanialsza i jestem szczęśliwa

Gość gość
19 lat to troszkę dużo no ale różnie to w życiu bywa może to będzie naprawdę udany związek. https://cutt.ly/KwCbR

Gość gość
Dostajesz rozsądne opinie tylko nie przyjmujesz, bo nie są po twojej myśli.

Gość gość
Ooo, provo się kreci....