Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Starszy69

3M Mamy wrzesień.

Polecane posty

Tak ja lubię podróże i one mnie nie męczą jedna noc nieprzespana dla mnie to nic wielkiego.

Powiem Ci jeszcze,że moi znajomi mają tam pracownię ale nie powiem w jakim budynku z racji oczu ale domyślasz się o jaki "przybytek" może chodzić.To jest ta jedna z ważniejszych.

No tak to jest serce miasteczka a tamto było później przyłączone.Inna sprawa,że mnie interesują byli mieszkańcy tego miejsca czyli to dodatkowo mnie tam pociąga.

Kiedyś czytałem o angielskim fotografie,który przez rok mieszkał ze względu na pracę w Polsce z czego połowę w twoim miasteczku.Jego żona kupowała tam produkty na potrawy.Tak jej to podobało się,że poważnie zastanawiali się pozostać na stałe ale w końcu zmienili zdanie.Dzieci miały po wakacjach pójść do szkoły i wrócili do Anglii.

Mówisz o Polsce czy u Ciebie?Mnie wcale to nie dziwi.U nas jest wiele rzeczy,których oni nie mają.Polska już nie jest jakimś dziwny kraje gdzieś tam nie wiadomo dokładnie gdzie.To jest normalny kraj ze swoimi wadami i zaletami.Pomijając Ukraińców,bo teraz wiadomo to coraz więcej cudzoziemców do nas przeprowadza się na stałe Amerykanów z tego co pamiętam jest ok 1000 a Brytyjczyków ok 5000,a są jeszcze inne nacje.

A z tych nacji co wiem to Wietnamczycy( wszyscy ich zauważają) Czeczeńcy(był czas,że było ich 80 tysięcy teraz szacuje się na 20-30 tys) Białorusini,Rosjanie,Ormianie,Holendrzy,Skandynawowie.A o odosobnionych przypadkach to słyszałem o Australijczyku,Francuzach,Włochach a Niemców jest coraz więcej. Afrykanie i Arabowie też mieszkają.O słyszałem też o Koreańczykach.

A z tych nacji co wiem to Wietnamczycy( wszyscy ich zauważają) Czeczeńcy(był czas,że było ich 80 tysięcy teraz szacuje się na 20-30 tys) Białorusini,Rosjanie,Ormianie,Holendrzy,Skandynawowie.A o odosobnionych przypadkach to słyszałem o Australijczyku,Francuzach,Włochach a Niemców jest coraz więcej. Afrykanie i Arabowie też mieszkają.O słyszałem też o Koreańczykach.

Jeśli chodzi o zachód Europy to on jest mówiąc delikatnie nielubiany zwłaszcza na Wyspach,choć to są najwierniejsi sojusznicy jeśli chodzi o kraje.On raczej nie mógł rozsławić na Zachodzie naszego kraju.Naszą popularność sami sobie wypracowaliśmy.

Jeśli mówimy o tej samej osobie to do 20 lat przywódcy tego kraju są gośćmi w naszym kraju więc przełomu nie było.

Wybacz nie będę się wgłębiał w ten temat.Tu nie było prawdy tylko socjotechnika ja nie nabieram się na takie chwyty.Jego kontrkandydatka na ten urząd była niezłą kłamczuchą dlatego nie zazdrościłem Amerykanom takiego wyboru.A mitomanów i narcyzów obawiam się a on jest jednym i drugim.Dla mnie aby było jasne.Nie wygłaszam prawd absolutnych.

Przepraszam.Teraz mniej odzywam się ale szuję się do wyjścia.Przede wszystkim pakuję się.

Życie nie zero jedynkowe,raczej jego uproszczenie dla naszych potrzeb takie jest ono samo nie.Dobra już nic nie mówię,bo nie chcę cwaniakować z pozycji starszego.:)

Powiem tak to nie jest temat na rozmowę tutaj.Chętnie bym się w to zagłębił.Może kiedyś gdzieś przy kawie ale nie tutaj.

No niestety będę musiał już przerwać rozmowę,bo za 15-20 min wychodzę. Dobranoc.:) Będę tu zaglądał przez te dwa tygodnie.

Gość gość
Kłamiesz Marysia

Gość gość
Wiecie jaki wcześniej miała nick Maryś? Mloda głupia laska która wiecznie na rauszu bo nikt jej nie chce.. Nic się nie zmieniłaś Kamila :O

Gość gość
Gdzie pisała.

Gość gość
Wszysto wiecie lepiej tak samo jak margaret to coli

Gość gość
Margaretka to Coliberek. Marysia do dawna Nowa97:classic_cool:

Gość Maryyyś
Jesteś w błędzie gościu. Od zawszw czyli mniej niż rok pisze ze swojego nicka. Popraw swoje dochodzenie.

Gość gość
Bo to prawda :P:P Pijesz?

Gość gość
Mary jesteś?

Gość Maryyyś
Jestem teraz. Jeździłam do sklepu.

Gość gość
Ogarniam późni w ministerstwie i ewenty:D pojasnimy ogarniaj Margo:)

Gość Maryyyś
Cześć Margaret :) Juz koniec urlopu :( Podziewam się w pracy, do 18.