Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Striptizerka na wieczorze kawakerskim

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż idzie za tydzień na wieczór kawalerski do klubu. Ma być striptiz. Obawiać się? Jakie macie zdanie w tym temacie?

Gość Mama 2 plus 2
Ja mam zdanie takie że mąż już kawalerem nie jest i powinien zostać w domu. Jak sama nazwa wskazuje to wieczór KAWALERSKI czyli dla kawalerów.

Gość gość
Nie pusciłabym. Wiesz co tam się wyprawia?

Gość gość
Moj maz mial taki wieczor. Wiedzialam o nim i slyszalam relacje po. Sama striptizera nie mialam ale jakby byl to nie mialabym nic przeciwko. Sama bylam na takim wieczorze u kolezanki? I co sie niby mialo dziać? Sex na dziko? haha kupa smiechu i tyle. Bez przesady. To ze jakis koles pokreci mi tylkiem przed nosem lub jakas laska pokaze cycki m.in mojemu facetowi nie sprawi ze od razu pojdziemy z nimi do lozka. Ale to wszystko zalezy od zwiazku, zaufania i dystansu. Kiedys na wakacjch bylam z mezem w klubie gdzie bys streptease i sama z przyjemnoscia popatrzylam :p

Gość gość
I co zabronisz mu i co, myślisz, że nie pójdzie? :D Nawet możesz go szantażem wziąć, ale nie jesteś jego mamusią by dyktować mu co jest nieodpowiednie. Pewnie jesteś z tej kategorii, która uważa, że chłop p****li również nie ogląda bo wywołałaś w nim sztuczne poczucie winy? :P

Gość gość
dziś Dałaś jakis napiwek striptizerowi chociaż czy tak na krzywy ryj się wprosiłaś?

Gość gość
W sumie rozwala mnie to, że niektórzy faceci nagle tuż przed ślubem muszą się wyszaleć i wio do klubu ze striptizem. Serio nie było wystarczająco czasu na to zanim się wpakowali w związki? Widocznie nie, najpierw trzeba "zaklepać" kobietę a potem nagle z doopy on się musi wyszaleć :D Mi to lotto ale znajoma pracowała kiedyś w takim klubie (barmanka) w niedużej miejscowości i mówiła, ile faceci potrafią wydać na drinki, szampany i inne govno zeby tylko zaimponować tancereczkom jaki to z niego wielki pan :D a tymczasem na co dzień zakupy w biedrze i najtańsze paczki mięsopodobnych/seropodobnych wyrobów w koszyku do żarcia dla własnych dzieci i żony.

Gość gość
Nie widzę w tym nic złego .

Gość gość
Kolejna zakompleksiona, niepewna swej wartości. Już kurffa leci cię zostawić z dzieckiem i kredytem hipotecznym dla Tatiany wywijającej na rurze.

Gość gość
Moja kolezanka pracowala w klubie ze striptizem i oprocz tanca, za dodatkowa oplata oferowane bylo dotykanie takiej tancerki, tancerka wykonywala tez " masaze". I tak, wielu klientow z wieczorow kawalerskich bylo. I teraz sobie wyobrazcie, ze kumple wezma Waszego przyszlego meza i zafunduja mu " dodatkowe" uslugi takiej pani...

Gość gość
Jestem przeciwna. To ohydne. Banda rozochoconych kolesi wyrwało się chaty od marudzącej żony i dzieci slinic się na cycoliny

Gość gość
Striptizerzy bądź striptizerki zazwyczaj mają całkowity zakaz uprawiana seksu, zwłaszcza w przypadku zlecenia poza klubem. Jeden niepewny ruch, jedno słiwo striptizera/ki i w tej samej sekundzie do mieszkania wpada ci banda osiłków, sprowadzają do parteru i jeszcze prewencyjnie oklep. I to bez względu na to, czy jesteś facetem czy kobietą.

Gość gość
Moja kolezanka pracowala w klubie ze striptizem i oprocz tanca, za dodatkowa oplata oferowane bylo dotykanie takiej tancerki, tancerka wykonywala tez " masaze". X No oczywiscie, niby po co przy takich klubach sa "pokoje", chyba nie dla zmeczonych klientow :D poza tym te doopy maja przykaz namawiac facetow zeby im postawili jak najdrozsze drinki i szampany (ktorych i tak nie wypija bo im nie wolno sie upijac, maja miec trzezwy umysl i bajerowac panow). Kumpel mojego meza obudzil sie raz z dlugiem na 3 tys euro. :)

Gość gość
Gosc 17:15 Sorry ale twoj komentarz jest z doopy wziety. Placilysmy zarowno za strepteasera (bo zamawiany byl do domu) jak i za wejscie do klubu, i to nie malo. To byl klub na poziomie a nie taki gdzie lasce wciskalo sie kase za majtki :D Takie "kluby" gdzie za dodatkowa oplata mozna zamowic sobie uslugi extra to nie kluby a burdele. Tam gdzie ja bylam facet nie mogl nawet siebie dotykac podczas seansu jeden na jeden. Tak jak mowilam, sprawa szczerosci w zwiazku, zaufania i pogladow. Jedna lubi sex oralny, innej to sie w glowie nie miesci ;)

Gość gość
"Mama 2 plus 2 wczoraj Ja mam zdanie takie że mąż już kawalerem nie jest i powinien zostać w domu. Jak sama nazwa wskazuje to wieczór KAWALERSKI czyli dla" Jestem tego samego zdania :). Czas kawalerstwa się skończył więc jakie wieczory kawalerskie?? Zresztą mój to by nawet nie poszedł hah

Gość gość
Facet mający żonę ma siedzieć z żoną a nie po klubach z gołymi babami latać. Serio pozwalacie swoim męża na takie szlajanie się? I to niema nic wspólnego z zaufaniem czy kompleksami. Najwidoczniej lubicie jak po imprezie facet bzyka was wyobrażają sobie tancereczke... Fujjjjjj.

Gość gość
Wczoraj 17:28 skoro w tym katolskim posranym kraju jest moralny przykaz złapania męża/żony w liceum ewentualnie do 2.roku studiów, a na obronę mgr trzeba już mieć obrączkę i dziecko (bo przecież potem to już stara panna i myszy cię zjedzą!) przy czym to dziewczyny są dużo bardziej natarczywe w dążeniu do ślubu i dzieci, to ty się dziwisz, że faceci są niewyżyci? Co oni mieli z tego życia jak od młodości jakaś Agniesia albo Beacia się na nich uwiesiła i robiła takie właśnie fochy żeby tu nie iść, tam nie iść, tam idziemy razem, tego nie rób? Ja się wcale facetom nie dziwię że chociaż na 1 noc chcą mieć spokój

Gość gość
Dlatego ja pomyślałam trochę bardziej przyszłościowo i ze swoim mężem związałam się około 27.roku życia, gdy już te najbardziej młodzieńcze związki i głupoty były za nami ;D stuknęła 30, jesteśmy bardzo szczęśliwi, a wszystkie pary ze studiów to już rozwodnicy lub separacje:( im młodziej ktoś się ustatkował tym bardziej tęsknił do życia kawalerskiego i rozwalał swoje małżeństwo ;D

Gość gość
Porzadna kobieta nie ma takich problemow bo wie, ze jej partner odmowi. Ale wy porzadne nie jestescie i macie sporo za uszami wiec niech sobie przyszly maz poszaleje troche tak jak i wy to robilyscie.

Gość gość
Mnie zastanawia co facetom imponuje w brudnych laskach wywijajacych na rurze. Jesli mi ktorych wytlumaczy bede bardzo wdzieczna.

Gość gość
Co oni mieli z tego życia jak od młodości jakaś Agniesia albo Beacia się na nich uwiesiła i robiła takie właśnie fochy żeby tu nie iść, tam nie iść, tam idziemy razem, tego nie rób? X Ojoj biedne misiaczki :D opisujesz to tak jakby faceci byli zakuwani w kajdany i sila zaciagani przed oltarz :D

Gość gość
Niech idzie. Wróci napalony, będziecie mieli fajny seks :)

Gość gość
8.36 i spoko, ja się bawiłam i mężowi pozwalam,co w tym złego? 8.46 za dużo miałam w życiu koleżanek, żeby nie widzieć tego, że są natarczywe i wymuszają deklaracje na facetach, zresztą mało to takich tematów na forum "co zrobić żeby misiu się oświadczył???" a potem takie wymuszone związki rozwiodły się około 30, gdzie ja w tym wieku dopiero dojrzałam do ślubu i go wzięliśmy. Bycie porządną nie kończy się dobrze. 8.52 brawo, najlepszą radę dałas :D

Gość gość
Macie poglądy ze średniowiecza. Czas kawalerstwa się kończy dla tego konkretnego chłopaka, który się żeni i z tej okazji ma prawo zaprosić swoich przyjaciół na wieczór kawalerski. Jest to jego wieczór kawalerski, więc chodzi o to, że on jest kawalerem natomiast każdy inny gość może, ale nie musi być kawalerem. Na ślub też nie pójdziecie, bo misiu już ma ślub za sobą, a tamten jeszcze nie?

Gość gość
No dokładnie, wieczór kawalerski to impreza kawalera i jego przyjaciół, a nie impreza samych kawalerów ;D

Gość gość
No i co niech sobie popatrzy. Ja bym histerii nie robiła. Mój facet był na kawalerskim gdzie tańczyła kobieta w ciąży. No cóż. Dziecinne mu zabrania bo niby co się na dziać? Popatrza sobie i laska sobie pójdzie a jak ktoś będzie chciał ją za kasę przeleciec to przeleci.ale kto by chciał taka używkę. Znam swoją wartość i jestem atrakcyjna dla swojego faceta.

Gość gość
Tu siedzi pełno bab zmuszających facetów do małżeństwa i łapiących na ciążę, a potem płacz i niedowierzanie że facet raz chce iść na imprezę ! Nic im w tych tańcach nie imponuje, tylko chcą zaznać rozrywki na co przez was nie mieli czasu w młodości :p

Gość gość
"gość dziś Porzadna kobieta nie ma takich problemow bo wie, ze jej partner odmowi. Ale wy porzadne nie jestescie i macie sporo za uszami wiec niech sobie przyszly maz poszaleje troche tak jak i wy to robilyscie." W samo sedno! Ślub wzięliśmy jak mieliśmy po 20 lat. Zaraz 10 rocznica ślubu i jest cudownie. Ale nam nie w głowach imprezki tańce na rurach striptiz i tym podobne rzeczy.

Gość gość
gość wczoraj Striptizerzy bądź striptizerki zazwyczaj mają całkowity zakaz uprawiana seksu, zwłaszcza w przypadku zlecenia poza klubem. Jeden niepewny ruch, jedno słiwo striptizera/ki i w tej samej sekundzie do mieszkania wpada ci banda osiłków, sprowadzają do parteru i jeszcze prewencyjnie oklep. I to bez względu na to, czy jesteś facetem czy kobietą. xxx Za dużo Trudnych Spraw czy też Policjanki/Policjanci się naoglądałaś.

Gość gość
Znam takich kawalerow teraz już mężów. Nie raz słyszałam jak przekonywał jeden z drugim że to że są na diecie to nie znaczy że w menu nie mogą zajrzeć ( żałosne porównanie) i co zagladali aż się okazało że właściwie dieta to nie dla niech. Ze po co. Jak można się najeść do syta i nie jeść wciąż odgrzewanego dania... Ja wiem ze teraz kobieta musi być otwarta na więcej pozwalać ulegać ale bez przesady szanujcie się dziewczyny i wymagajcie szacunku