Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cxy ktoras z was tak miala?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z was tak miala i jak to się skończyło. Więc... pół roku temu bardzo bolał mnie dół pleców do tego stopnia że nie mogłam się sama położyć lub siedzieć. Dwa dni później dostałam okres . Okres mam zawsze regularny ale bardzo źle go znoszę. Właśnie wczoraj dostałam i bardzo bolał mnie brzuch razem z krzyżami do tego wymioty słabo zimne poty cala się trzęsłam i zaczęłam tracić przytomność byłam bardzo słaba . Zadzwoniłam po pogotowie dostałam kroplówkę i wszystko przeszło. Dodam że bardzo często mam zapalenie pęcherza i nawet w lato śpię w skarpetach bo boję się że znów dostanę zapalenia. Pisze to wszystko bo zaczęłam łączyć to wszystko i nie mam pojęcia czy to normalne czy nie. Mam 24 lata

Gość gość
Dodam że podczas dni plodnych również mam bóle jajników czasami promieniuje na nogę i ostatnio zaczęłam odczuwać ból podczas stosunku

Gość gość
00:05 podszywacz

Gość fkjsfksj
pytanie do autorki tematu: Czy Pani codziennie odbywa stosunki seksualne z klientami?

Gość whm
Boli Panią ci*pka jak członek jest wprowadzany do pochwy?

Gość gość
Jak kochanek wchodzi do c**y to mnie boli ale tylko przez chwile, a pozniej jak mnie juz pozadnie wali to nie czuje bolu, tylko jak pochwa kwiczy

Gość gość oczywiscie
Nie miałam tak i nigdy nie spałam w skarpetkach :p