Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawda jest taka, iż dla facetów liczy się tylko seks

Polecane posty

Gość gość
14:56 Oczywiście, że dla faceta ważny jest nie tylko seks, są sprawy ważniejsze: forsa, władza, uznanie, adrenalina itp, zależy od osobistych priorytetów. Ale do tamtych spraw kobiety nie są niezbędne.

Gość gość
14:58 I fajnie. Twoj mąż ma mądra żonę.

Gość gość
Smutna jest ta dyskusja bo wychodzi na to, że jesteśmy bardzo prymitywni. Dla mężczyzny liczy się zaspokojenie popędu a dla kobiety urodzenie dziecka.

Gość gość
A ja bym sobie włożył w pipe u trzymał godzinę albo dwie godziny .

Gość gość
15:03 tylko że facet nie zmienia się po sexie, a kobieta po urodzeniu dziecka bardzo.

Gość gość
Ja nie chcę rodzić dzieci. Wolę adoptować. Życie nie jest warte bycia żywym, lepiej pomóc dziecku skazanemu na egzystencję niż sprowadzać na świat nowych nieszczesnikow. Takie jest moje zdanie.

Gość gość
15:17 trudno w Tobie dojrzec kobietę:(

Gość gość
Jestem przede wszystkim człowiekiem. Wolę być widziana jako człowiek.

Gość gość
Więc jako człowiek możesz być ale związku z Tobą, a tym bardziej zakochania się w Tobie, nie mogę sobie wyobrazić.

Gość gość
ceną za biały domek i gromadkę(2+) dzieci nie jest seks :) ceną jest: -zmienione ciało -ograniczenie rozwoju zawodowego -ograniczenie czasu na edukację -pogorszenie stanu zdrowia( zepsute zęby, nietrzymanie moczu, blizny po nacinaniu krocza lub cesarce, wypadanie włosów) - ograniczenie czasu na samorozwój -mniej czasu na pracę zawodową -gorsza pensja -gorsza emerytura Nie skomentuję czyjejś uwagi o kursach weekendowych, bo to trochę śmieszne.

Gość gość
No najpierw powinno zadbać się o edukację i dobra prace a potem mieć dzieci :)

Gość gość
Moje ciało po porodzie się aż tak bardzo nie zmieniło. Nie mówiąc o zębach itp :))) A praca, pieniądze, i te inne rzeczy. Mnie utrzymuje mąż, to jego cena za biały domek z ogrodem :))) Oboje chcieliśmy takiego życia, oboje wiedzieliśmy jaką jest "cena " i oboje świadomie ja płacimy. Chociaż dla nas to przyjemność. I trwa to już 16 lat.

Gość gość
Prawda jest taka że dla kobiet najważniejsze jest : - zakochać sie .

Gość gość
Generalnie to rodźcie sobie te dzieci na potęgę, tylko nie narzekajcie potem na to, że liche świadczenia, albo że przydatki wypadają i nie napinajcie się na "bezdzietne lambadziary", że ich starość będzie bardziej godna.

Gość gość
Autorko, idąc Twoim tokiem myślenia- skoro jestem niezalezna finansowo, ładnie zarabiam, spełniam sie w życiu itd. to po ch/uj mi facet w takim razie? Aby zmuszac sie do seksu na który nie mam ochoty? I nie mieć nic w zamian? (Bo te biedne przynajmniej maja kase za seks z facetem. ) Takiej kobiecie facet potrzeby jest chyba tylko po to, aby być dawca spermy, o ile w ogóle chce mieć dziecko.

Gość gość
Do 15;28 Mam nadzieję, że w czasie tych 16 lat zrobiłaś coś żeby zabezpieczyć swoją przyszłość? Studia? Może praca naukowa? Ile masz dzieci?

Gość gość
15:24 Czyli mozesz sie zakochac tylko w kobiecie ktora chce rodzic dzieci? :D dobre

Gość gość
15;31 Brawo Ty:) Facet jest Ci potrzebny dla szeroko pojętej przyjemności:) Jeśli go chcesz rzecz jasna. I możesz z nim być na swoich warunkach.

Gość gość
Nie oburzam się na powyższe teksty autorki. Sama uważam, że seks jest mega ważny. To znaczy jak jest to pewnie nie docenia się tego i jego wartości, ale jak nie ma seksu to już ciekawie nie jest. Nie myślę o seksie cały czas, ale oczekuję częstego seksu. Dwa związki przed moim małżeństwem zakończyłam przez kiepski seks. Jeden facet miał depresję i pomimo wielu lat bycia razem wiedziałam, że sytuacja nie poprawi się i odeszłam. I co najlepsze byłam pomocna, przeszłam z nim najgorszy etap, ale seks nigdy nie był dobry i wiedziałam, że będzie coraz gorzej. Co do kariery, to mam na to głęboko wywalone. Zasada jest prosta chcę zarabiać dużo kasy, ale odpowiedzialność ma być jak najmniejsza. Pracowałam już na wyższych stanowiskach i stres, który towarzyszy temu nie jest współmierny do kasy. Trzeba szukać takich zawodów gdzie kasa jest dobra, a odpowiedzialność mniejsza. Wzory macierzyństwa od zachodu???? Śmiechu warte. Autorko widać, że mało widziałaś na własne oczy. Nie widziałam nigdzie bardziej zadbanych matek jak Polski. Serio. Francuzki, Niemki one mają wywalone na to jak wyglądają. Jak idę w Polsce ulicą to widzę naprawdę dużo lasek, który świetnie wyglądają a mają małe dzieci. Fajnie ubrane. Na zachodzie na wygląd mają o wiele bardziej wywalone niż w Polsce. O Anglii i Skandynawii nawet nie wspomnę. Ale najlepiej srać do własnego gniazda, bo tak łatwo. Facetów nie bójcie się porzucać!!!!! Co za slogan, mam wrażenie, że napisała to jakaś chora feministka, która skończyła jeszcze bardziej chore studia, gdzie wyprali jej resztki mózgu. Porzucają to nieodpowiedzialne babki po gimnazjum jak facet nie kupi kwiatka. Dorosłe, inteligentne babki kończą związek i idą dalej.

Gość gość
15:33 nie tylko się zakochać ale ja po prostu w takich "kobietach" nie widzę kobiet. Nawet jeśli jest to obojetna mi osoba z która mam mało wspólnego. Wystarczy że usłyszę że nie lubi dzieci lub "brzydzi" się urodzeniem i traktuje ja jak...hmmm....jak jakiegoś podczlowieka.

Gość gość
Dobrze, ze ty jestes nadczlowiekiem.

Gość gość
15:31 spokojnie, jakbym dostała połowę majątku do do śmierci mi wystarczy. :) A poza tym nawet jeśli wyladowalabym pod mostem to i tak miałam najpiękniejsze 16 lat jakie można sobie wyobrazić. Mam 2 dzieci.

Gość gość
Mężczyźni to egoiści, kierujący się dobrem własnego penisa. Zachęcam kobiety do tego by mądry sposób brały z nich przykład i stawały się egoistkami. Dbały o swój rozwój zawodowy, o zdrowie i swoje interesy i wybiegały myślami daleko w przyszłość, a nie tylko do następnego dzidziusia:)

Gość gość
"gość dziś 14:04 Jest też poparta wypowiedziami facetów, choćby moją. Od kobiety potrzebuje tylko seksu. Rodzina, dzieci to efekt uboczny, bo chce ich kobieta. Zgłoś gość dziś 14:14 Mąż chętnie jej pomoże, w domu będzie miła atmosfera, komplementy, przytulenia. Ale wtedy, jeśli w nocy był super seks i kolejnej nocy zapowiada się to samo. Ale jeśli w nocy " bolała głowa" to nie oczekujcie, że facet sfrustrowany olewaniem jego potrzeb będzie miły. To kobieta musi zrobić pierwszy krok. 14:56 Oczywiście, że dla faceta ważny jest nie tylko seks, są sprawy ważniejsze: forsa, władza, uznanie, adrenalina itp, zależy od osobistych priorytetów. Ale do tamtych spraw kobiety nie są niezbędne. x UWAGA !!! Znowu ten zyeb i troll Rescator555 na forum!!! Kretyn nawet o wlasnej żonie pisał, że jest dla niego tylko "dziurą do ru/chania". Wyjatkowy prostak i prymityw, który mysli, że kazdy facet jest taki jak on, a na szczęście tacy jak on są w mniejszosci. Bo oczywistym jest, ze facet do związku wymaga od kobiety o wiele więcej czynników niz seksu. Tylko seksu to się wymaga od prostytutki. Ojcami faceci też często chcą zostać. Tysiące razy kazdy tłumaczył to temu debilowi, ale on nadal wypisuje te swoje debilizmy :D

Gość gość
dziś 15:31 spokojnie, jakbym dostała połowę majątku do do śmierci mi wystarczy. usmiech.gif A poza tym nawet jeśli wyladowalabym pod mostem to i tak miałam najpiękniejsze 16 lat jakie można sobie wyobrazić. Mam 2 dzieci. X O rany jaki pasożyt

Gość gość
Ale z was idiotki i to do N potęgi. Coś wam napiszę. Jestem po rozwodzie, mam 36 lat i stwierdziłem, podobnie jak pani tutaj się wypowiadająca, że nie chce już rodziny, ślubie, dzieci, wspólnego mieszkania itp. Normalnie jestem taki jak ta pani tutaj chce aby były kobiety. Mój plan był taki że będę się spotykam z kobietami dla przyjemności. I nie to że będę je wykorzystywał, po jednym razie porzucił czy jakoś oklamywal. Proste zasady. Żyjemy oddzielnie a spotykamy się tylko na miłe chwile, randki, sex, święta, wakacje. Robimy na partnerskich zasadach tylko to co sprawia nam przyjemność. Nie musisz prać sprzątać po mnie, patrzeć na mnie z piwem itd itd. Ja nie chce za Ciebie płacić, znosić Twoich fochow, widzieć Cię jak źle wyglądasz i.... Spotykamy się zawsze piękni ładnie i pachnący, tylko na przyjemne rzeczy. I CO? Każda ale to każda po paru miesiącach chce wspólnego mieszkania, sprzątania i gotowania i tych wszystkich złych rzeczy. KAŻDA. Wy to macie w genach, lubicie mieć faceta nad sobą , lubicie jak ktoś was "wykorzystuje. " Widocznie kobieta aby móc być szczęśliwa musi być nieszczęśliwa. :)))

Gość gość
to nie był mój post, ale skoro prawo dzieli po rozwodzie majątek na pól to dlaczego kobiety miałyby z tego prawa nie skorzystać? :D żal doopy chyba ściska niektórym ;)

Gość gość
Wzory macierzyństwa od zachodu???? Śmiechu warte. Autorko widać, że mało widziałaś na własne oczy. Nie widziałam nigdzie bardziej zadbanych matek jak Polski. Serio. Francuzki, Niemki one mają wywalone na to jak wyglądają. Jak idę w Polsce ulicą to widzę naprawdę dużo lasek, który świetnie wyglądają a mają małe dzieci. Fajnie ubrane. Na zachodzie na wygląd mają o wiele bardziej wywalone niż w Polsce. O Anglii i Skandynawii nawet nie wspomnę. Ale najlepiej srać do własnego gniazda, bo tak łatwo. XX Typowe u naszych, jak nie wyszpachlowana, bez kolorowych hybryd i obcasów to nie jest zadbana kobieta. Zagranicą są zadbane intelektualnie!

Gość gość
15:42 A konkretnie, to czego więcej wymaga, poza seksem?

Gość gość
"I CO? Każda ale to każda po paru miesiącach chce wspólnego mieszkania, sprzątania i gotowania i tych wszystkich złych rzeczy. KAŻDA. Wy to macie w genach, lubicie mieć faceta nad sobą , lubicie jak ktoś was "wykorzystuje. " Widocznie kobieta aby móc być szczęśliwa musi być nieszczęśliwa. usmiech.gif" x Co za bzdury. Tylko facet mógł dojść do tak absurdalnego wniosku. Kobieta chce stałego związku, pewnego poczucia bezpieczeństwa i stabilizacji (choć tez nie każda, widocznie miałeś pecha i tylko na takie trafiałeś albo je uwodziłeś), a nie jakiegoś "wykorzystania" które sobie uroiłeś.