Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd wziął się mit ze ukrainki i rosjanki są piękne ?

Polecane posty

Gość gość

Pracowałam z wieloma ukrainkami i to fakt , tam prawie nie ma brzydkich ale pięknych też nie ma , 99% to takie po prostu " ladne" to samo z rosjankami uczyłam się rosyjskiego i miałam konto na rosyjskiej stronie , gdyby nie to że większość rosjanek jest szczupła , kręci włosy i się bardzo elegancki ubiera to też nikt by nie powiedział ze są piękne , o dziwo najpiękniejsze kobiety jakie widziałam to niektóre skandynawki albo uwaga ANGIELKI o ile nie są spasionymi pigi

Gość gościówka z Manchesteru
Angielki? Hahaha dobre

Gość gość
Wszystkie jesteście po jednych pieniądzach tylko Rosjanki jeszcze skuteczniej od was to maskują

Gość gość
Rosjanki są naprawdę ładne, Ukrainki też.

Gość gość
Ja kiedyś pracowałem z Rosjankami i oceniłbym je co najwyżej na przeciętnie ładne. Szczupłe i z całkiem niezłą figurą, ale wszystkie miały nieładną, bardzo bladą karnację.

Gość gość
Nie są po prostu w każdym narodzie są ładne i brzydkie w Rosji wcale też nie ma wielu pięknych tylko zawsze wybierają do pokazywania te najładniejsze

Gość gość
Kobieta moze co najwyzej przypuszczac ze kobieta sie podoba lub nie ale. Ie jest mezczyzna i zwraca uwage na inne cechy urody. Kazdy facet Ci to powie ze czesto przypisujecie urode przecietnym dziewczynom.

Gość gość
Właśnie też to zauważyłam że ruscy to są bladzi że aż mają taką sina skórę , każda zyle widać , a mówi się że to Irlandczycy są przezroczysci

Gość Paweł Pazik
Jestem facetem wiec moge coś powiedzieć skąd się wziął taki "mit"a wiec po pierwsze: Ukrainki,Rosjanki,Bialorusinki są dla polskich mężczyzn trochę inne niż Polki(taka egzotyka) tak jak dla kobiet Anglicy czy Hiszpanie tylko troszeczke tu ta egzotyka przesuwa sie w strone ze są tak jakby bardziej naturalne.Trudno to wytłumaczyć ale jest to coś w nich(niewiem może to chodzi o feromony czlowiek wyczuwa inne geny ktore odpowiadaja akurat Polakom i przy okazji dostarczą inna pule genetyczną) Po drugie dla dużej części akcent wschodni uznawany jest za seksowny(tak jak dla anglikow Polek) Troche nieporadnie mówią w języku polskim co dodaje im uroku(troche tak jagby byla zagubiona, no to trzeba jej pomóc faceci to lubia.Na ogól nie lubią kobiet które są wladcze) I po trzecie najwarzniejsza pewnie rzecz to jest to że bardzo sie interesują Polakami a to dla naszego ego jest bardzo budujące wiec czasami potrafimy w zamian je wyidealizować.

Gość gość
Większość ruskich to ma twarze jak putinki jakieś

Gość gość
Zazdrosne Polki nie mogą zdzierżyć, że Rosjanki, Białorusinki czy Ukrainki są o wiele ładniejsze.

Gość gość
O ile ukrainki bywają ładne dzięki tatarskim azjatyckim genom tak rosjanki wygladaja jak kij od szkotki, oglądając zdjęcia rosjanek godzinami wnioski : spuszone włosy , blada cera jak ściana to aż nie zdrowo wygląda , spiczaste nosy albo znou takie szerokie jak u filipinek , zbut pulchna albo zupełnie z drugą stronę chuda i koscista jak u czarownicy

Gość gość
12:25 zazdrosne Polki to mogą być o szwedki z wielkimi biustami i duzymi jasno niebieskimi oczami a nie o jakąś zgarbiona swietlane z Rosji która ma włosy jakby się nigdy nie czesala

Gość Paweł Pazik
12:27 bzdura to nie ze szwedkami teraz polacy sie masowo wiążą tulko z ukrainkami.Wiec o szwedki nie musza byc zazdrosne.

Gość gość
Jakie masowo ? 500 małżeństw rocznie ? Nie osmieszaj się , Niemcy rocznie zawieraja 2700 ślubów z polkami, 3000 z ruskimi , 2000 z ukrainkami, nie mówiąc już o turczynkach i azjatkach

Gość gość
Podjarani jesteście tymi ukraincami jak potluczeni. Chyba to was jara że są potulne jak myszy pod miotla po chcą poljaka i wprowadzke z zadupia. Naogladal się jpg wyjątkowo urodziwych Ukrainek i myśli że każda tak wygląda. Żal mi was walikonie.

Gość gość
Ukrainki wiążące się z Polakami to te ktore przyjechały do pracy i nie mają lepszej opcji , bo ukrainki logujace się na portalach randkowych i w agencjach matrymonialnych docelowo poszukują Niemców , Szwedów , Włochów i Norwegów

Gość gość
Z resztą 80 % Ukraińców zadeklarowało ze gdy Niemcy i Skandynawia się na nich otworzą to wyjadą z polski , a polaczek myśli że taki z niego rarytas

Gość gość
Taka ukrainka marzy o Niemcu w nowym bmw z wielkim domem w bawarskich górach a nie polaczku w starym mieszkaniu na kredyt skoda , a sam jest pasiony i ma zakola , nie to co wysportowani Niemcy gdzie każdy należy do jakiegoś klubu sportowego

Gość gość
Czyli po prostu pojadą dawać za większą kasę, możecie być dumne z damskiego rodu :)

Gość Paweł Pazik
12:25 to nie tylko chodzi o urode tu chodzi o to ze nagle duża grupa kobiet innej narodowości"wkroczyla" na teretorjum polskich kobiet.Kobiet z niższymi wymaganiami co do facetow.Kobiety polskie zbudowaly już sobie silną pozycje(facet musi sie bardziej starac)a tu nagle ktoś im to burzy.

Gość gość
Ukraińcy są u nas z wielką łaską , non stop podnoszą wymagania i straszą ze wyjadą do Niemiec

Gość gość
I co? Czujesz się z tym dobrze ze jakieś ukrainki bez wymagań cię chcą? Mi to zwisa. To wy dorabiacie jakaś ideologię. Terytorjum. Takiej analfabeta raczej nie będzie przeszkadzal.

Gość gość
12:38 ty jesteś chory umysłowo ? Myślisz że dla każdej kobiety znaleznie sobie parowy w portkach to priorytet ? Ja wolę pracować i podróżować , na seks mogę sobie znaleźć

Gość gość
Weź sobie wbij do głowy ze dla żadnej ukrainki Polak to nie jest marzenie żadne , po pierwsze Polak to nie żadna egzotyka bo też Słowianin a po drugie niemec ma 4 razy tyle kasy a Norweg 10 razy tyle i na dodatek piękny nordyk