Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakasglupia

to nerwica czy serio jestem poważnie chora??? :(

Polecane posty

Gość jakasglupia

od długiego czasu ciągle mysle, ze jestem poważnie chora i umrę. Przy zasypianiu wybudzam sie nagle i mam wrażenie, że umieram, serce wali i słabo mi... uprawiałam seks z zabezpieczeniem od tamtego czasu miałam normalne okresy a i tak wmawiam sobie ciąże, bardzo sie boje ze mogłam zajsc chociaz prawdopodobieństwo właściwie zerowe bo była gumka, nie pekla ani nic a ja już czuje nawet ruchy??! chore!! brzuch mam większy przytyłam 3kg ostanio i mnie mdli, zaczęły boleć mnie piersi. ostatnimi czasy bralam duzo przeciwbolowych tabletek bo bolala mnie glowa i od kilku dni bola mnie plecy a ja już się naczytałam o chorobach nerek i zaczynam sobie wkręcać, że nerki mam chore i już koniec, przeszczep albo śmierć :( boli mnie w kręgosłupie - rak albo zawał. Boli mnie ramię - zawał. zakłuje mnie w głowie - wylew. Nie mogę żyć normalnie bo ciągle coś :(:(:(:( pomocy....

Gość gość
Jedynym wyjściem dla ciebie jest wizyta u psychiatry .Cierpisz na hipochondrię , bez pomocy psychiatry i psychoterapeuty nie dasz rady sama się z tego stanu wyzwolić . Dla własnego dobra umów się jak najszybciej na wizytę bo objawy będą się pogłębiać . I dobra rada dla Ciebie !! NIE szukaj i nie czytaj o chorobach w necie , jeśli coś Ci dolega to idź lepiej do lekarza.

Gość gość
Mam to samo. Nerwica lękowa, natręctw, hipochondria i zespół lęku napadowego. Jesteś jeszcze autorko? Chętnie z Tobą o tym popiszę....