Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 31 lat czy to duzo ?

Polecane posty

Gość gość
Moja kuzynka wyszła za mąż w wieku 36 lat i urodziła dwoje dzieci już nawet jej mam mówiła że ona zostanie sama, ja osobiście uważam że każdy ma swoje przeznaczenie i co jest kmou dane to będzie, mi też nie zawsze było z górki i co swoje to przeżyłam.

Gość gość
Zawsze dziwilo mnie to ze matki z dziecmi probuja zaklinac rzeczywistosc . Przeciez i tak wiadomo jak to wyglada i jak zyjecie. Mi was jest zal to tyle.

Gość gość
Mam radę dla tych, które narzekają, na tyranie za najniższą krajową. Dlaczego nie myślicie, żeby poprawić sobie standard życia ? Na przykład zostać franczyzobiorcą Mc Donaldsa, Żabki, biura podróży i zarabiać uczciwe pieniądze. Szukają chętnych do prowadzenia salonów sprzedaży okien, telefonii komórkowej, jest sporo możliwości, ale to wymaga poświęceń i sporego nakładu pracy, więc odstrasza. Cudów nie wymagają, wystarczy średnie wykształcenie, chętnych szkolą

Gość gość
Ja też mam 31 i nie narzekam, bo nie mam na co. Zdążyłam już owdowieć, a co po mnie zostanie mogę ewentualnie przekazać dzieciom kuzynki, o ile będą miłe, albo dzieciom brata, o ile ten leń się w ogóle rozmnoży. Nie zamierzam oszczędzać dla potomnych, tylko na opiekę medyczną w razie potrzeby. Za darmo umarło

Gość gość
Najważniejsze w życiu jest zdrowie, psychiczne też. Reszta zależy od nas. Mam 31, swoje przeźyłam i to wiem

Gość gość
Czy jest jakiś wirus na forum, bo coś mi się dzieje z laptopem :-(

Gość gość
Może :-(

Gość gość
Glupia to ty jestes i wiecej wypowiadac sie nie bede bo nie ma z kim. Pogodz sie z tym ze ludzie nie zazdroszcza ci nic i nigdy nie beda. Malo o mnie wiesz dlatego usmialam sie niezle czytajac te wypociny u gory. Jezeli tak wyglada twoje zycie bo tak domniemam po twoixh wnioskach to moge ci tylko wspolczuc. xx Kochaniutka to nie ja pisałam posty u góry :) Ja sobie je przeczytałam. Nie ma ci czego zazdroscic , uwierz w to :) Jeydne czym błyszczysz to arogancja i głupota oraz nieuzasadnionym przekonaniem o swojej wyjatkowej atrakcyjnosci..

Gość gość
Kochaniutka to nie ja pisałam posty u góry  Ja sobie je przeczytałam. Nie ma ci czego zazdroscic , uwierz w to  Jeydne czym błyszczysz to arogancja i głupota oraz nieuzasadnionym przekonaniem o swojej wyjatkowej atrakcyjnosci.. Xxx A jest jedna rzecz ktorej mozna ci zazdroscic debilizmu prostaczko ;)

Gość gość
A i jeszcze mozna ci zazdroscic braku mozgu i inteligencji. Lec do bachorkow bo placza i mezusiowi trzeba o******** to.twoje role.do.wypelnienia. oczywiscie.zazdroszcze ;)

Gość Nowa tuuraj
Weidz w dyskusje Wiesz tak sobie mysle jeśli ktoś jest samotny ale w sobotę jest gdzies ze znajomymi na wyjeździe albo w klubie albo w spa i używa życia to jeszcze bym zniosła ale jeśli ktoś tak jak ty siedzi i po godzinie 20stej pisze komentarz na Kafe to już jest dno dna:)Ja sobotę spędzam w domu bo mam małe dziecko ale jak go nie miałam to nie było soboty ktora spędziłaby na Kafe jak typowy przegraniem.

Gość gość
Nie wiem skad ci się w chorej główce uroiło ze matka to zawsze zaniedbana kobieta żyjąca tylko dla dziecka.Kocham swoje dziecko nad życie ale właśnie skończyłam robić paznokcie .Dziecko mam jedno a nie 5piec .Mam kasę nawet na swoje fanaberie właśnie rozpracowuje nowego iphona.Zobacz urywek bo twarzy nie pokaże https://m.fotosik.pl/zdjecie/99438220eac1a787 Środkowy palec dla ciebie;)I uważaj co mówisz bo wszechświat słucha naszych pragnień a w tych czasach jest epidemia bezpłodności i kiedyś będziesz być może bardzo płakać i wydawać majatek na in vitra

Gość gość
Są matki i matki zahukane kurt domowe siedzące w garach i matki typu Martyna Wojciechowska można czerpać radość z macierzyństwa i jednocześnie noe rezygnować z siebi.Fajnie się deprecjonuje kogoś żeby łatwiej nam znieść ze nam w życiu nie wyszło .moze ty jesteś taka słaba ze nie umiałbyś zoorganizowac sobie czasu z jednym dzieckiem ja nie mam z tym problemu najmniejszego

Gość gość
Miałam nie miałaś literówka;)

Gość gość
Nie wiem skad ci się w chorej główce uroiło ze matka to zawsze zaniedbana kobieta żyjąca tylko dla dziecka.Kocham swoje dziecko nad życie ale właśnie skończyłam robić paznokcie .Dziecko mam jedno a nie 5piec .Mam kasę nawet na swoje fanaberie właśnie rozpracowuje nowego iphona.Zobacz urywek bo twarzy nie pokaże  https://m.fotosik.pl/zdjecie/99438220eac1a787Środkowy palec dla ciebie I uważaj co mówisz bo wszechświat słucha naszych pragnień a w tych czasach jest epidemia bezpłodności i kiedyś będziesz być może bardzo płakać i wydawać majatek na in vitra Xxx Chora glowke to ty maaz zawszala menelico ;D tak szalalas po dyskotekach w remizie ze nawet nie pamietasz z kim masz tego uposledzonego bachora ;D a czego sie tu spodziewac kak mamusia uposledzona i tatus alkoholik hahahah srodkowym palcem to ty mi mozesz conajeyzej wsadzic w dupke ;D dzieki za fotke widac ze bida w domu stare polamane paluchy i smechacone swetrzysko i kwadratowa dupa jak trzydzwiowa szafa mamusia do nasladowania buahhahahahah

Gość gość
Są matki i matki zahukane kurt domowe siedzące w garach i matki typu Martyna Wojciechowska można czerpać radość z macierzyństwa i jednocześnie noe rezygnować z siebi.Fajnie się deprecjonuje kogoś żeby łatwiej nam znieść ze nam w życiu nie wyszło .moze ty jesteś taka słaba ze nie umiałbyś zoorganizowac sobie czasu z jednym dzieckiem ja nie mam z tym problemu najmniejszego xxxx i ty nalezysz do tych bez mozgu kasy i z uposledzeniem. Czochraj bobra ty szmatlawcu ;D

Gość gość
Do tej od iphona a co sie boisz ze cie alfons zostawi? hahahahahha masz racje sa mlodsze i ladniejsze buahahahaha

Gość gość
Są matki i matki zahukane kurt domowe siedzące w garach i matki typu Martyna Wojciechowska można czerpać radość z macierzyństwa i jednocześnie noe rezygnować z siebi.Fajnie się deprecjonuje kogoś żeby łatwiej nam znieść ze nam w życiu nie wyszło .moze ty jesteś taka słaba ze nie umiałbyś zoorganizowac sobie czasu z jednym dzieckiem ja nie mam z tym problemu najmniejszego xxx hjaha a dlaczego juz nie wychodzisz w sobote wieczorem w czym co bachor przeszkadza ? przeciez pod latarnia zmiescicie sie oboje ;D

Gość gość
Z kim tu dyskutować i o czym, kiedy głupi iPhone to synonim luksusu, a w weekend obowiązek szwendania się po mieście. Są tacy, którzy muszą pracować w weekend, żeby miał kto ratować wasze nieupilnowane dzieciaki i msmuśki, które przesadziły z alkoholem

Gość gość
Nie tak dużo, do wieku emerytalnego jeszcze trochę brakuje. Nie jest za późno na zmiany i próby poprawienia sobie standardu życia :-)

Gość gość
31 to dużo? Zależy dla kogo. Jedni w tym wieku dopiero dorastają. Sporo w tym wieku jeszcze studiuje zaocznie

Gość gość
Jestem matką, jednego dziecka, juz 10-letniego - ja mam 38 lat, mąż 39. Nie jestem zadniedbana - autorko, twoje myślenie jest naprawdę ograniczone. Myślisz, żę okres niemowlęcwa trwa latami? Nie. zresztą niejedna z moich koleżanek mając noworodka miala pełny makijaż czy piękne paznokcie... schudnąć można, jak ktoś naprawdę cche, to zrzuci nadmiar pociążowy (jesli ma). Ja paznokci malować w sumie nigdy nie lubiłam. Nie każda kobieta tyje też w ciąży 20, 30 kilo. ja przytyłam w ciąży 14 kg, w tym dziecko miało 3,700. rok po porodzie ważyłam już tylko 2 kg więcej, niz przed ciążą. a np obecnie ważę, wyobraź sobie, 1-2 kg mniej, niż jak miałam 20 lat (wtedy ważylam jakoś 61-62 kg, mając 166 cm). Moje życie to nie jest jakiś kierat, oczywiście że z dziecmi są rożne cieżkie momenty, ale nie jest to jakaś nieustająca męczarnia. Dziecko nie powtrzymuje mnie, czy mojego męża, bysmy poslzi na piwo, czy do kina, czy na koncert - w tym roku byliśmy na dwóch koncertach sami we dwej i na balecie, i w kinie tez 2 razy. my nie z tych co muszą latać po klubach w każdy weekend, nie kręci to juz nas no i mamy specyficzny gusrt muzyczny - głównie to konkretne indie, jazz i co nieco konkretnego starego metalu. Posiadanie dziecka nie sprawilo tez, że siedzimy ciagle w domu albo jedzimy tylko na weekend do babci czy nad pobliskie jezioro. Moje dziecko, mając 5 lat, zwiedziło np słynną imponującą Sagrada Familia w Barcelonie. zwiedziło też z nami Estonię (polecam) i było z nami na rejsie po norweskich fjordach (polecam gorąco!!!). Nie jestem zaniedbana - co to wedlug ciebei znaczy> że nie mam długich szponów w wielu kolorach? czy blond włosów do pasa? jestem dosć zgrabna, prawie każdy weekend biegam 8-10km, chodzę na jogę raz w tygodniu. pracuję na cały etat, i nie, nie padam, bo mam męża partnera który dzieli sie ze mną obowiązkami domowymi, a nie "królewicza" czy bufona. pozdrawiam, miłej niedzieli :)