Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety odczuwają potrzebę tłumaczenia się innym z braku zatrudnienia??

Polecane posty

Gość gość
Mąz moze dopisac zone do swojego ubezpieczenia. I mązpłaci podatki.. biedni podatnicy x slowo kluczowe MOZE ale nie musi smiesza ciebie ludzie uczciwie pracujcy i placacy podatki?? nawet glupiej drogi bys nie miala gdyby nie ci smieszni podatnicy juz po raz kolejny kobiety niepracujace udowadniaja swoje bezdenna glupote i ignorancje

Gość gość
Po tym temacie widać jak kobiety niepracujące sa głupie i puste . Chcecie sie pośmiać w osób pracujących ? Zaczynicie od swoich mężów .

Gość gość
Przeczytałam cały topik i tak sobie pomyślałam. Gdybym miała domek pod Warszawa, z ładnym ogrodem, męża z dobra praca .....To mogłabym się odnaleźć w tych frankach i kanapach. :) Prawdopodobnie nie trafię na takiego, nawet nie znam nikogo kto mieszka w domu, ale jeśli bym trafiła to czemu nie. :)) Ot takie marzenie.

Gość gość
ciekawe ile ta od dobierania firanek pod kanapę ma lat .

Gość gość
Moze mi któraś z pań niepracujących powie, jak wygląda kwestia u nich z ubezpieczeniem zdrowotnym ? Nie wszystkie maja mężów, zarajabiajacych 20 tysi na miesiąc :) prywatna sluzba zdrowia odpada w wypadkach naglych gdzie potrzebna jest pomoc SORu ....wiec jak to jest u was ?

Gość gość
Pewnie sa zarejestrowane w PUP

Gość gość
Ja tam wierze w doświadczenie mojej babci. Ma ona 95lat i zawsze mowi i mowila,ze baba musi miec swoje pieniadze chocby niewiadomo jaki chlop dobry byl.

Gość gość
gość dziś Ja akurat pracuje ale jak byłam pól roku w domu to maż u siebie w pracy zgłosił mnie do ubezpieczenia zdrowotnego .Normalnie korzystałam z wszystkich usług medycznych . DO ubezpieczenia tez zgłosić ktoś z rodziny .

Gość gość
gość dziś Ja tam wierze w doświadczenie mojej babci. Ma ona 95lat i zawsze mowi i mowila,ze baba musi miec swoje pieniadze chocby niewiadomo jaki chlop dobry byl. xxx Można chomikować ze wspólnego konta zasilanego wypłatą męża przecież. A jak mąż część wypłaty odbiera w kopercie tym lepiej można manipulować przy spożytkowaniu środków na zakupy. Kobietki musimy sobie radzić.