Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __Nieznajoma_n

Czy pocałunek to zdrada?

Polecane posty

Gość gość
pocałunek to nie zdrada wy tłumany

Gość gość878678
Szukasz Sexy Kochanki? Najlepsza Społeczność Sex Randkowa http://myseks18.pl zarejestruj się już teraz!!

Gość gość
A czy włożenie przez obcego faceta palców do cipki to zdrada? Bo przecież ginekolog to obcy facet a to że lekarz to nie jest kastratem? Czasami jest nawet zboczony jak ten...." Ginekologa ukarano wyrokiem czterech lat więzienia i 10 lat zakazu wykonywania zawodu (fot. Shutterstock/Romaset) Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza " Mój chłopak nie traktuje jako zdradę gdy jest zawsze przy badaniu a że go się nie wstydzę chłopaka to zawsze jest przy mnie podczas badań cipki widząc wszystko. A raz tylko inny gin chciał wyprosić chłopaka z badania to odeszłam z chłopakiem pomimo że później chciał by był chłopak. Powiedziałam że ja decyduje o obecności a nie on niedouczony gin!

Gość gość
Z ginekologiem nie mam problemu jest co prawda mąż przy mnie i chodzę wyłącznie do .P. ginekolog bo faceci w tym zawodzie są często zboczeni. Również planuję poród u kobiety mam nagrane nawet z wolnego przyjdzie do naszego porodu bo rodzić będę z mężem.

Gość gość
Kobieta ginekolog nigdy!

Gość gość
A jak czujesz autorko?

Gość acordeon
Zamknijcie gdzieś tego oszołoma od ginekologa:-(

Gość gość
A czy włożenie małego do cipki, tylko do połowy i bez wytrysku, to zdrada?

Gość gość
Tu nie o cipkę chodzi.

Gość gość
12.03 tak bo ty jesteś jednym ze zboczonych ginekologów i zachęcasz pacjentki do molestowań u ciebie jak ten z Zabrza i inni. .."Ginekologa ukarano wyrokiem czterech lat więzienia i 10 lat zakazu wykonywania zawodu (fot. Shutterstock/Romaset) Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza."

Gość acordeon
A Jacek i Placek ukradli księżyc

Gość gość
U muzułmanów anal to nie zdrada, dlatego Arabki dają d**y, ale cnotę trzymają do ślubu :)