Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosc tego zycia tylko praca i nic wiecej

Polecane posty

Gość gość
gość2018 dziś Trochę się zagalopowałaś :-D A poza tym to orze a nie "ora" :-D Za mało zajęć dodatkowych chyba odbyłaś. Co sprzątania brudów to, hmmm. Czułabym się po prostu niezręcznie, że ktoś to za mnie robi. Lubię też mieć kontrolę nad tym co jem, jakie produkty są używane do przygotowania moich posiłków. Nie sądzę żebym miała manię prześladowczą. I jestem z miasta. Z dziada pradziada :-D

Gość gość
Bosz, ile tu specjalistek od tego co "autorka" zrobila a co zrobic powinna :-D Tak nawiasem, gdzie sie podziala sama "autorka" ? :-P :-D 😠

Gość gość
gość2018 dziś Wiesz dlaczego autorka nie pójdzie na swoje ? Bo jest gołodupcem . Bez majątku męża może sobie isc co najwyżej z dziećmi pod most.

Gość gość
gość2018 dziś A jak już jesteśmy przy tych wiejskich smaczkach, to jak było? Zakładano ci chomąto i orano tobą pole? A tatuś mamusią orze? Tak było/jest u was i myślisz, że tak jest u wszystkich?

Gość gość
"gość dziś Jeśli takie przekonania panują na wsi to ja już wolę swoje 40m2 w bloku. Przynajmniej mi nikt nie każe robić w polu do utraty sił. A tej dziewczynie może i lepiej by było w mieszkaniu w mieści z alimentami na dzieci." Tylko ze najpierw to na mieszkanie trzeba sobie zarobić . Autorka nie miała nic , wyżla za maz za rolnika i teraz po kilku latach jest w szoku ze na gospodarstwie tez trzeba pracować .

Gość gość
do gość2018 Jesteś najlepszym przykładem tego, ze wieś to po prostu stan umysłu. Może wyrwałaś się ze wsi, ale ta wieś siedzi, w najgorszym jej wydaniu siedzi cały czas w tobie. Piszesz, że gardzisz chłopami małorolnymi a tak naprawdę gardzisz sama sobą.

gość dziś do gość2018 Jesteś najlepszym przykładem tego, ze wieś to po prostu stan umysłu. Może wyrwałaś się ze wsi, ale ta wieś siedzi, w najgorszym jej wydaniu siedzi cały czas w tobie. Piszesz, że gardzisz chłopami małorolnymi a tak naprawdę gardzisz sama sobą. XXX Tak, rozgryzłaś mnie wiejska psycho-loszko :)

Gość gość
gość2018 dziś Wytłumacz proszę jak posprzątać mieszkanie i brudy nie dotykając rzeczy, które są w tym mieszkaniu. Zarówno czystych jak i brudnych?

Gość gość
gość2018 dziś Wiem. A wiejska to jesteś ty, jak sama przyznajesz.

gość dziś gość2018 dziś Wytłumacz proszę jak posprzątać mieszkanie i brudy nie dotykając rzeczy, które są w tym mieszkaniu. Zarówno czystych jak i brudnych? XXX Jeśli pani Zosia sprząta w kilku domach to z pewnością roztrząsa wewnętrznie brudy których dotykała i przeżywa to jeszcze wiele godzin później :) Tak jak Ty byś to robiła:)

gość dziś gość2018 dziś Wiem. A wiejska to jesteś ty, jak sama przyznajesz. XXX Tak! Na ekologicznych plonach ziemi wyrosłam taka mądra i fajna. Jeszcze parę pokoleń Twojej rodziny w mieście i może też taka będziesz. Choć wątpię psycho-loszko.

Gość gość
gość2018 dziś Ja nie pytałam cię czy pani Zosia coś roztrząsa i przeżywa czy nie. Pytałam o coś innego. Mnie nie obchodzi kto co roztrząsa. Mnie obchodzi jak ja się czuję z tym, że ktoś sprząta moje brudy. Rozumiesz, czy to też zbyt skomplikowane?

Gość gość
gość2018 dziś Nie zapomnij o tym, że duży wpływ na twoją obecną kondycję intelektualną miał fakt, że przyodziana w chomąto orałaś pole. Myślę, że to kluczowe.

gość dziś gość2018 dziś Ja nie pytałam cię czy pani Zosia coś roztrząsa i przeżywa czy nie. Pytałam o coś innego. Mnie nie obchodzi kto co roztrząsa. Mnie obchodzi jak ja się czuję z tym, że ktoś sprząta moje brudy. Rozumiesz, czy to też zbyt skomplikowane? XXX Wsiocki egoizm. Tylko ja i czubek mojego nosa. Wyobraź sobie, że ktoś może nie być zainteresowany tym, co czujesz jakby ktoś dotykał Twoich brudnych rzeczy, a podobno nikt nie dotyka. Więc po co informować o tym świat?

Gość gość
gość2018 dziś Ty naprawdę jesteś nienormalna. Jestem egoistką bo nie chcę aby Pani Zosia sprzątała moje brudy? Ty rzeczywiście w tym polu wśród buraków mózg zostawiłaś. Dobra. Idę bo szkoda czasu z takimi kretynkami dyskutować.

gość dziś gość2018 dziś Nie zapomnij o tym, że duży wpływ na twoją obecną kondycję intelektualną miał fakt, że przyodziana w chomąto orałaś pole. Myślę, że to kluczowe. XXX Ależ zazdrościsz!!! Na wsi powiedzą, że jakaś jest robotniejsza od Ciebie i chłop Cię do rodziców odeśle!!! I już do komunii w niedzielę nie pójdziesz!!! I wszystkie Burki będą sie od Ciebie odwracać!!!

gość dziś gość2018 dziś Ty naprawdę jesteś nienormalna. Jestem egoistką bo nie chcę aby Pani Zosia sprzątała moje brudy? Ty rzeczywiście w tym polu wśród buraków mózg zostawiłaś. Dobra. Idę bo szkoda czasu z takimi kretynkami dyskutować. XXX Pa pa! Pani Zosi nie dasz zarobić :( I jak tu zasnąć po tym fakcie!?

Gość gość
Czytam ten wątek i nie mogę się nadziwić jacy ludzie są głupi. Narobią sobie tych bachorów a potem całeharują, żeby dać im jeść, ubrać, wykształcić. Niby mamy XXI wiek ale w kwiestii popędu nic się nie zmienił, zbyt daleko od małp nie odbiegliśmy.