Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bardziej żałujecie seksu, który uprawialiście czy którego nie uprawialiście?

Polecane posty

Gość gość
Nie uprawialem i nie zaluje. Tez mi cos.

Gość gość
ALE MĘCZYSZ... "Zreszta doskonale znam odpowiedz. I znaja ja miliardy facetow od tysiacleci, bo jest prosta i oczywista. Tylko bawia mnie uniki twoje i tobie podobnych, aby tej prostej i oczywistej odpowiedzi nie udzielic." Xxx "Znowu cos zmyslasz i probujesz mi to wmowic. " Wiedz że rozmawiasz z kobietą, która zostawiła mężczyznę, który zarabiał duuuużo powyżej średniej krajowej, bo wolała być sama. K.M.

Gość gość
"twoj seks jest dla ciebie malo wazny, natomiast trzymanie pod kontrola k****a swojego faceta jest dla ciebie super wazne. " XXX Nie bardzo rozumiem... Czy w ogóle wyciągasz jakieś wnioski z tego co piszę, łączysz fakty? Chciałabym żeby mój mężczyzna miał niskie libido, co oznacza że nie będzie jak pies na suki. K.M.

Gość gość
nie żaluje mam dzięki temu mojego skarbulka ,,,,

Gość gość
"Tylko tak jak wczesniej pisalem: nie "zapomnij" uprzedzic faceta o swoim podejsciu do seksu zanim nie bedzie dla niego za pozno." XXX Już ty się tak nie bój o tego mojego faceta. K.M.

Gość gość
21:16 jak bedziesz dziadkiem to sobie przypomnisz i pozalujesz

Gość gość
@ gość wczoraj ALE MĘCZYSZ... "Zreszta doskonale znam odpowiedz. I znaja ja miliardy facetow od tysiacleci, bo jest prosta i oczywista. Tylko bawia mnie uniki twoje i tobie podobnych, aby tej prostej i oczywistej odpowiedzi nie udzielic." Xxx "Znowu cos zmyslasz i probujesz mi to wmowic. " Wiedz że rozmawiasz z kobietą, która zostawiła mężczyznę, który zarabiał duuuużo powyżej średniej krajowej, bo wolała być sama.K.M.<< Pewnie, ze mecze. I zadaje jak widac niewygodne pytania ;-). A to, ze go zostawilas to niby o czym ma swiadczyc? Zacznie tykac zegar biologiczny, to jak zdecydowana wiekszosc samiczek rodzaju ludzkiego, poszukasz faceta, ktory bedzie pracowal na ciebie i bachoreksy ktore zechcesz urodzic. Napisalem zdecydowana wiekszosc, bo oczywiscie sa wyjatki, jak zawsze. XXX gość wczoraj "twoj seks jest dla ciebie malo wazny, natomiast trzymanie pod kontrola k****a swojego faceta jest dla ciebie super wazne. " XXX Nie bardzo rozumiem... Czy w ogóle wyciągasz jakieś wnioski z tego co piszę, łączysz fakty? Chciałabym żeby mój mężczyzna miał niskie libido, co oznacza że nie będzie jak pies na suki. K.M.<< Watpie czy ty laczysz fakty. Bo jesli ty piszesz, ze chciala bys faceta z niskim libido, to ok. Natomiast gdy ja pare dni temu napisalem, ze facet moze chciec kobiete, ktora nie bedzie miala oporow przed robieniem loda, to bylo podmiotowe traktowanie kobiety i robienie z niej obiektu seksulnego. xxxxxxxxxxxxxxxxxx gość wczoraj "Tylko tak jak wczesniej pisalem: nie "zapomnij" uprzedzic faceta o swoim podejsciu do seksu zanim nie bedzie dla niego za pozno." XXX Już ty się tak nie bój o tego mojego faceta. << Jesli tak sie tu boja o los mojej zony, to ja moge sie bac o twojego faceta. Tym bardziej, ze teraz w czasach kontrewolucji seksualnej podobnych do ciebie jest wiecej. I nie chcial bym, by taka zlapala mojego syna.

Gość gość
Nie chce mi się już z tobą dyskutować,udowadaniać że się mylisz. Nie wiesz kto jest po drugiej stronie, a wpychasz na siłę swoje przekonania. Poszukaj sobie innej do rozmów. Żegnam. K.M.

Gość gość
"To moze odpowiesz w takim razie na to, o co pytam od poczatku. Po co w ogole kobiecie facet, jesli seks jest dla niej malo wazny? Po to zeby na nia pracowal" X "Część kobiet, w przeciwieństwie do Twojej żony, pracują i same potrafią zarobić na swoje utrzymanie. Facet nie służy tylko do seksu i do zarabiania pieniędzy- nie każdy jest w takim związku jak Ty.<< Ty sie odstosunkuj od mojej zony i od mojego zwiazku, tylko odpowiedz konkretnie na pytanie, jesli potrafisz. A jak nie potrafisz, bo widze, ze tak jest, to nie zawracaj d.... X Może żony się spytaj to się w końcu dowiesz dlaczego jest z Tobą. Co Cię interesują inne kobiety?

Gość gość
"I nie chcial bym, by taka zlapala mojego syna" X Ja bym nie chciała, żeby taki złapał moją córkę.

Gość gość
@ gość dziś Nie chce mi się już z tobą dyskutować,udowadaniać że się mylisz. Nie wiesz kto jest po drugiej stronie, a wpychasz na siłę swoje przekonania. Poszukaj sobie innej do rozmów. Żegnam.<< No, na pewno nie dam sobie wepchnac przekonan twoich i tobie podobnych.

Gość gość
@gość dziś Może żony się spytaj to się w końcu dowiesz dlaczego jest z Tobą. Co Cię interesują inne kobiety..<< Moja sprawa co lub kto mnie interesuje, nie twoj sasr... interes.

Gość gość
@ gość dziś "I nie chcial bym, by taka zlapala mojego syna" X Ja bym nie chciała, żeby taki złapał moją córkę<< To jej pilnuj, posylaj regularnie na sprawdzanie cnoty.

Gość gość
To moze odpowiesz w takim razie na to, o co pytam od poczatku. Po co w ogole kobiecie facet, jesli seks jest dla niej malo wazny? Po to zeby na nia pracowal" X Są takie kobiety. Mam jedną koleżankę z dzieciństwa, która jest z mężem dla wygody i kasy. Nie pracuje już od 20 paru lat i boi się, że ciężko jej będzie wrócić na rynek pracy. Na pozór szczęśliwa, a po paru drinkach okazuje się, że nie do końca. Mąż jest nią tylko dla seksu (tak ona twierdzi), który ma na zawołanie. Ostatnio jak ją spotkałam to powiedziała, że niedługo mąż wyjedzie na jakieś 2 miesiące (praca) to odetchnie. Generalnie mówi, że chyba nadal coś do niego czuje, ale sama nie wie do końca co przez to jak ją traktuje. Pytałam się jej, czy nie lubi seksu i odparła, że przez to że musi go uprawiać (maz straszy, że odejdzie i zostawi ją z niczym) na kazde żądanie męża to już przestała lubić.

Gość gość
"gość dziś Może żony się spytaj to się w końcu dowiesz dlaczego jest z Tobą. Co Cię interesują inne kobiety..<< Moja sprawa co lub kto mnie interesuje, nie twoj sasr... interes." X Nie twój ....... interes po co kobiecie facet.

Gość gość
"I nie chcial bym, by taka zlapala mojego syna" X Ja bym nie chciała, żeby taki złapał moją córkę<< To jej pilnuj, posylaj regularnie na sprawdzanie cnoty." X Żenujące..............

Gość gość
Ten pan po prostu nienawidzi kobiet. Uważa je za fałszywe, wyrachowane i interesowne. Dyskusja z nim nie ma sensu, bo w swej męskiej arogancji będzie zawsze przekonany, że ma rację z tego powodu że on jest mężczyzną, (marynarzem czy kapitanem, dobrze zarabia, wielki pan), a rozmówczyni kobietą, a przecież (w jego mniemaniu) prawie każda kobieta tylko się ślini na kasę (i jeśli przy tym do robienia lodów, to nie jest taka zła). Teraz znów zaprzeczy, że gdzie on coś takiego pisał, że zmyślam, że (jak to kobieta) fałszuję rzeczywistość, ale całą rozmową pracował na właśnie taką opinię. K.M.

Gość gość
gość dziś Ten pan po prostu nienawidzi kobiet.<<< Nieprawda, lubie kobiety, a jedna nawet kocham. >>Uważa je za fałszywe, wyrachowane i interesowne.<< To prawda, uwazam, ze w wiekszosci sa takie, chociaz nie twierdze, ze wszystkie >>Dyskusja z nim nie ma sensu, bo w swej męskiej arogancji będzie zawsze przekonany, że ma rację z tego powodu że on jest mężczyzną,<< Racje ma z tego powodu, ze moje poglady sa logiczne, spojne, nie stosuja podwojnych standartow dla kobiet i mezczyzn, zakladaja, ze w zwiazek wchodzi sie nie dla wlasnego egoizmu, tylko po to by obie strony mialy z tego korzysci i czuly sie w nim dobrze. Wszystko co powiem potrafie uzasadnic, bez unikow typu "milosc nie pyta". >> (marynarzem czy kapitanem, dobrze zarabia, wielki pan), a rozmówczyni kobietą<< Nie chodzi o plec, tylko o to, czy to co mowi jest logiczne czy nie. >>a przecież (w jego mniemaniu) prawie każda kobieta tylko się ślini na kasę (i jeśli przy tym do robienia lodów, to nie jest taka zła)<< Zeby tylko na kase! To by jeszcze bylo normalne i do przyjecia, bo tak bylo od tysiacleci. Wspolczesne kobiety chcialy by jeszcze miec pelna kontrole nad mezczyzna, a przy tym zachowac niezaleznosc od niego. Brac co sie da, nic od siebie nie dajac. Moja zona powiedziala ze sa "drapiezne". Chyba z kobieca intuicja swietnie to ujela :-). Rescator 555

Gość gość
"Wspolczesne kobiety chcialy by jeszcze miec pelna kontrole nad mezczyzna, a przy tym zachowac niezaleznosc od niego. Brac co sie da, nic od siebie nie dajac. Moja zona powiedziala ze sa "drapiezne". Chyba z kobieca intuicja swietnie to ujela usmiech.gif ." X Co masz na myśli pisząc o kontroli i niezależności? A mi mąż powiedział, że nie wyobraża sobie oby kochający facet wymagał seksu od kobiety, która akurat nie ma na niego ochoty.

Gość gość
"'Uważa je za fałszywe, wyrachowane i interesowne.<< "To prawda, uwazam, ze w wiekszosci sa takie", Oraz Lubie kobiety, a jedna nawet kocham." XXX TO jest logika? K.M.

Gość gość
"zakladaja, ze w zwiazek wchodzi sie nie dla wlasnego egoizmu, tylko po to by obie strony mialy z tego korzysci i czuly sie w nim dobrze. " XXX Ale jak kobieta nie ma korzyści /nie lubi, nie chce/ z robienia mężczyźnie loda, to już jest wielkie halo i trzeba się poważnie zastanowić czy w to wchodzić, prawda? I ostrzec syna przed takimi. To ten brak podwójnych standardów? K.M.

Gość gość
Jak mozna żałowac seksu ktorego sie nie uprawialo?!. Chyba wyobrazen o seksie

Gość gość
gość dziś "Wspolczesne kobiety chcialy by jeszcze miec pelna kontrole nad mezczyzna, a przy tym zachowac niezaleznosc od niego. Brac co sie da, nic od siebie nie dajac. Moja zona powiedziala ze sa "drapiezne". Chyba z kobieca intuicja swietnie to ujela usmiech.gif ." X Co masz na myśli pisząc o kontroli i niezależności? A mi mąż powiedział, że nie wyobraża sobie oby kochający facet wymagał seksu od kobiety, która akurat nie ma na niego ochoty.<< To co napisalem. Ze chcialy by kontrolowac faceta a same byc niezalezne. I ma racje. Stare przyslowie mowi "z niewolnika nie ma robotnika". Tylko, ze kochajaca zona ma ochote zrobic przyjemnosc mezowi, gdy ten tego pragnie. Bo niby dlaczego nie? No chyba, ze rzeczywiscie jest jakis powod, na przyklad jej choroba. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx @gość dziś "'Uważa je za fałszywe, wyrachowane i interesowne.<< "To prawda, uwazam, ze w wiekszosci sa takie", Oraz Lubie kobiety, a jedna nawet kocham." XXX TO jest logika? K.M.<< A niby dlaczego nie? Lubie te, ktore sa w mniejszosci. Albo sa falszywe, wyrachowane i interesowne w odniesieniu do innych, a dla mnie sa mile i sympatyczne ;-). xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx gość dziś "zakladaja, ze w zwiazek wchodzi sie nie dla wlasnego egoizmu, tylko po to by obie strony mialy z tego korzysci i czuly sie w nim dobrze. " XXX Ale jak kobieta nie ma korzyści /nie lubi, nie chce/ z robienia mężczyźnie loda, to już jest wielkie halo i trzeba się poważnie zastanowić czy w to wchodzić, prawda? I ostrzec syna przed takimi. To ten brak podwójnych standardów? K.M. <<< Pisalem o powodach do wchodzenia w zwiazek a nie powodach robienia mezczyznie loda. Jesli dla ciebie jest to tozsame, to tylko wspolczuje. Rescator 555

Gość gość
Dlaczego często kobiety nie wierzą, nie ufają kobietom? Rzadko głosują na nie w wyborach. Bo znają kobiecą naturę. Relacje z przesłuchania p. Tuska ukazują dlaczego p. Wessermann nie wygrała w Krakowie. Kto chcą słabych, uległych.., bezsilnych przewódców?

Gość gość
"Co masz na myśli pisząc o kontroli i niezależności?" A mi mąż powiedział, że nie wyobraża sobie oby kochający facet wymagał seksu od kobiety, która akurat nie ma na niego ochoty.<< To co napisalem. Ze chcialy by kontrolowac faceta a same byc niezalezne. I ma racje. Stare przyslowie mowi "z niewolnika nie ma robotnika". Tylko, ze kochajaca zona ma ochote zrobic przyjemnosc mezowi, gdy ten tego pragnie. Bo niby dlaczego nie? No chyba, ze rzeczywiscie jest jakis powod, na przyklad jej choroba. X Ale w jaki sposób chcą kontrolować faceta, na czym ta kontrola ma polegać, na czym ta niezależność ma wyglądać? Bywa, że kochająca żona nie ma ochoty akurat na seks i jak ma niby zrobić przyjemność mężowi uprawiając z nim seks, jeżeli nie ma to ochoty. Robienie przyjemności męzowi bez przyjemności to "niewolnictwo".

Gość gość
Normalny facet który szanuje kobiety nigdy nie da sobie zrobić loda. Tak poznasz normalnego faceta od dewianta.

Gość gość
Tylko k***y robia loda rzygać mi się chce na laski które robią coś tak obrzydliwego.

Gość gość
Loda robi duża mniejszość kobiet według badań. Napewno nie jest to 70% a mniej niż 30%.

Gość gość
Nie piszcie z dewiantem Rescatorem555 który traktuje kobiety jak worki sperme.