Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy jedynaków. Ile nas tu jest i dlaczego jedno dziecko?

Polecane posty

Gość gość
15:32 ilość dzieci nie równa się intensywności stosunków seksualnych. Można mieć jedno dziecko i pruć się codziennie z 3 chłopami, a można mieć 7 i seks raz na pół roku.

Gość gość
16:15 dokładnie.

Gość gość
Mam jedno więcej nie planuję, bo ciąża to obrzydliwy i dokuczliwy stan. Nigdy więcej tych "atrakcji"

Gość gość
My mamy jedno bo mąż nie chce więcej dzieci. Trochę szkoda, ale już się z tym pogodziłam.

Gość gość
Mam jedno i wiecej miec nie bede bo ojciec dziecka mnie zostawil. Nie zaufam juz facetowi na tyle, by urodzic mu dziecko. Boje sie, ze tez mnie zostawi. A macierzynstwo jest nie dla mnie. Tym bardziej w pojedynke.

Gość gość
Mam 24 letnia córkę jedynaczkę nie to ze nie chciałam więcej dzieci ale kiedy dorobiłam sie wreszcie mieszkania córka szła już do liceum a to już raczej za duża różnica wieku by była w naszym chorym kraju by dorobić sie własnego konta trzeba było zrezygnować z dzieci nie żałuje ona tez nie bo ponieważ mam ja jedna mogłam ja wykształcić przy więcej liczbie dzieci nie stać by mnie było na podobne wykształcenie

Gość gość
Rownież uważam ze rodzeństwo w tych czasach w większości przypadkach i tak ze sobą nie są w najlepszych stosunkach a rodzice zawsze faworyzują jedno wiec najlepsza sprawa jest jedno dziecko

Gość gość
Pisałam tu wcześniej. O tym ze mam córkę i obecnie jestem w nieplanowanej ciąży. Mam jeszcze 2 rodzeństwa i ze względu na nasze dobre kontakty ciesze się z rodzeństwa dla córki. Wczoraj bylisny na pogrzenie wujka, jego córka jedynaczka spojrzała na naszą trójkę i powiedziała ze zazdrości nam, że mamy siebie. Zwlaszcza Podobały jej się zdjęcia z naszych rodzinnych spotkań z dzieciakami. Ja wiem, że z rodzeństwem nie zawsze jest fajnie,u mnie zaczęło tak być dopiero gdy się powyprowadzalismy i założyliśmy swoje gniazda. Liczę też, że moja córka będzie miała dobre kontakty ze swoim najbliższym kuzynostwem. Co rodzina, to rodzina.

Gość gość
Rozumiem i wiem ze bywają takie rodziny ze obca im zazdrość szanują sie i kochają napisałam tak bo ja nie mam szczęścia do takiej rodziny ale to prawda nie mozna twierdzić ze w każdej jest tak samo Pozdrawiam