Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak żyć za 1813 zł?

Polecane posty

Gość gość
16:24 zabawna jesteś. Tekst o obiedzie był w odpowiedzi na Monia do garów. Nie wiem, czego ty się czepiasz.

Gość gość
17:06 bo głupio pytasz, dlaczego ludzie mylą tacierzyńskim z ojcowskim. To ci napisałam, że ojcowski był kiedyś nazywany tacierzyńskim, a potem ustawodawca zmienił tacierzyński na ojcowski, a tacierzyńskim nazwał część macierzyńskiego. Dlatego ludzie mylą te dwa urlopy. Czego jeszcze nie rozumiesz?

Gość gość
Jestem tu od początku i śledzę temat, bo mnie zainteresował. Nie pisalam nic. Szkoda, że temat zboczył z głownych torów i narobiło się zamieszania.

Gość gość
17:19 Ale durna jesteś....same jelopy w tym temacie

Gość gość
17:34 to autorka i już wiem na 100 procent że to prowo

Gość gość
W 4 dobie stan męża zaczął się logarszacc więc nie miałam głowy żeby coś weryfikować. Ciekawe że 3 tygodnie spędzone z nami w domu to mało a jak ktoś był 2 tygodnie tacierzyńskiego to już dużo? Ale próbuj dalej, w zasadzie gdyby mój mąż nie kochał tak bardzo mnie i dziecka to byłoby mi teraz dużo łatwiej dojść do siebie.

Gość gość
Akurat o 17:34 to nie ja pisałam. Iza

Gość gość
17:56 nie tacierzynsku tylko ojcowski, ogarnij to w końcu. I nad nie rozumiem o co chodzi. Skoro najpierw wykorzystał urlop to potem należało my się jeszcze 2 tyg. ojcowskiego i mógł być 5 tygodni. Nie chciał to nie brał. Skumalaś czy nadal nie?

Gość gość
17:58 pisalas pisałaś. Wiem już które są twoje wszystkie posty. Pidbijasz swoje prowo podając się za innych. Ale kompromituje się dalej, a ja mam ubaw, bo mam pewność, że słusznie podejrzewałam prowo. Poobserwuję jak długo jeszcze będziesz kitowac te dwie naiwne kretynki

Gość gość
6 lat temu nie było ojcowskiego. Monia :)

Gość gość
Co ty piertolisz?

Gość gość
Urlop ojcowski wprowadzono w 2010 roku tępa głowo

Gość gość
Ręce opadają,dziewczyny,kobiety,po co te epitety,wyzywanie .Wspomnienie mimochodem o obiedzie to niby źle,a Wasze przezywanie kogos od tępych itp to ok ? Julka .Ok. moze napisałysmy ze 2 posty nie na temat ale czy to aź tak duźe wykroczenie ,myślę źe z czasem Iza tez będzie mowiła o przyjemniejszych sprawach ,czego jej z całego serca źyczę.Julka

Gość gość
Monia, Julka jak dla mnie możecie pisać o wszystkim :) zresztą temat był o tym jak żyć za 1813 więc akurat to czy mój mąż był w domu 3 czy 5 tygodni 6 lat temu to ma tyle do tematu ze hej.

Gość gość
Do 18:38 tamten post to pewnie Ty napisalas. Czyżby kolejna próba nabicia postów przez tepa modke? Ha ha ha! Mam cie. Autorko nie przejmuj się tymi psycholkami. One teraz będą analizować czy za długo stolca wczoraj nie oddawałaś.

Gość gość
Tyle osób tu pisało i wszystkie się zorientowali że temat jest lewy. Tylko dwie nudziary, samozwańcze matki Teresy tego tematu dalej wierzą, ze to prawda, a autorka je wkręca. Jesteście tak głupie i naiwne, że nie dziwię się, że uwierzylyscie w te prowokację, bo was też pracodawca by mógł tak wyujać, nawet bez wiekszego wysiłku

Gość gość
19:06 a możesz policzyć te osoby?

Gość gość
Mogę

Gość gość
Ot jakie mądre ,wszystkie się zorientowali :D

Gość gość
19:11Julka :-)

Gość gość
19:08 to policz. Bo ja jestem ciekawa, czy pisało tu 5 osób, czy 35.

Gość gość
Kuźwa a jakie to ma znaczenie

Gość gość
19:14 słownik w tel zmienił słowo, i dwie niezbyt rozwinięte kurki się szczerzą hue hue hue hue hue

Gość gość
19:15 a jeśli pisało tu 29 osób, to co ci po tej wiedzy? No powiedz, bo pisałaś, że chcesz wiedzieć. Powtarzam, co ci po tej wiedzy? Czekam.

Gość gość
Autorko, tak z czystej ciekawosci, jak długo chcesz je wkręcać? Przecież jak w końcu im napiszesz, że to prowo, to ona doznają załamania nerwowego:D

Gość gość
gość dziś Kuźwa a jakie to ma znaczenie gość dziś 19:15 a jeśli pisało tu 29 osób, to co ci po tej wiedzy? No powiedz, bo pisałaś, że chcesz wiedzieć. Powtarzam, co ci po tej wiedzy? Czekam. x Bo jestem ciekawa ile to jest wszyscy. Bo widzisz, kafe, to jest taki twór, że czasem 5 osób, to 1 osoba, a czasem 1 osoba, to 5 osób. No to ile to jest wszyscy? Napisałaś, że możesz policzyć. Czekam. No i po czym poznałaś, że to prowokacja.

Gość gość
Ja autorce wierze ze to nie prowo. Dla was wszystkie tematy tu to prowo. A nawet jeśli prowo to zaskoczę Cię ale nie przeżyje załamania nerwowego. Myśle ze wielu osobom ten temat dał do myślenia i sobie sprawdza swoje lub rodziny ubezpieczenia. Pozdrawiam Monia :)

Gość gość
Dlaczego ktos tu uparcie siedzi i pisze ze to prowo,idz moze na Erotyczny i tam ziej jadem ,tam bardziej pasujesz Ty św.Tereso

Gość gość
19:45 na wzrok ci padło? Napisałam, że 29

Gość gość
To pokaż które wypowiedzi są autorki.