Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak żyć za 1813 zł?

Polecane posty

Gość tomek771
na pewno ciężko ale trzeba tez nauczyc sie oszczedzac no i szukac innej pracy. Oszczedzanie kazdemu sie przyda - takie czasy. Polecam artykuł: http://xmoon.pl/biznes/Jak-oszczedzic-wiecej-pieniedzy,1,1090,1.html Ja tez wdrazam program oszczedzania, bo pieniadze dzis tak szybko uciekaja.

Gość gość
Ten post z 20 :59 sie nie lczy bo pomyliłam godziny :-)

Gość gość
gość dziś x No to ja jestem trzecia.

Gość gość
jEST NAS WIĘCEJ ,fAJNIE cOS MI SIE POPRZESTAWIALO W LAPTOPIE :)

Gość gość
Wbiłaś se capslock'a. :P

Gość gość
Kiedys miałam niebieski nick,ale teraz juz nie chce ,bo sie zraziłam na pewnym temacie ,ktory zniszczyli hejterzy ,a byli tam fajni ludzie

Gość gość
Jak widac powyzej juz naprawiłam :)

Gość gość
To co nawet my trzy wystarczymy bo już coraz mniej tych marudnych, które mnie tak denerwują. Ja się teraz będę podpisywać na końcu. Pozdrawiam. Monia :)

Gość gość
Ja właśnie uspilam swojego 4 latka bo mąż w delegacji i wszystko robie sama. Podziwiam Cię ze dajesz radę i bardzo Ci współczuje. Ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam Tymbardziej ze teraz jestem w 30 tygodniu ciazy. Ale tez codziennie drze bo mąż pokonuje codziennnie dużo kilometrów. Monia :)

Gość gość
Prowo

Gość gość
czytałam jeden komentarz tylko, za sprawę o nabycie spadku, ale po mężu ??? za złozenie dokumentów 330 zł? to mozna samemu złozyc , nawet w necie gotowce, to kilka zdań,

Gość gość
Heh,Monia ,tez myslalam o dodawaniu jakiegos inicjału ,ale ktos mogłby sie podszyc po niego ,no ale sprobuje np Julka :-)

Gość gość
Idę obejrzec Ameryka Ekspress ,Julka

Gość gość
Ja nie oglądam tv w ogóle. Tylko w czwartki przyjaciółki ale jutro się kończą. No na pewno zaraz się zleca podszywy ale trudno. Autorka na szczęście inteligentna i odróżni. Dlatego na tym temacie pisze bo autorka kumata a z niekumatymi nawet nie wchodzę w dyskusje. Monia :)

Gość gość
Bardzo kumata. 8 lat koleś robił ich w bambuko...no kumata jak uj

Gość gość
Doczytaj ze mieli szczęśliwe życie nie chorowali to i się takimi sprawami nie zajmowali. Ja jestem 8 lat po ślubie a dziś się w szpitalu okazało ze w eWUŚ mam panieńskie nazwisko chociaż w 4 firmach miałam umowę o prace na nazwisko po mężu . I co ? I skąd miałam wiedzieć ? Tez nie chodzę do lekarza przez te 8 lat byłam raz u rodzinnego jak już naprawdę zwijałam się z bólu i w tedy nie było eWUŚa. A jak byłam w ciazy chodziłam do ginekologa prywatnie a jak rodziłam to w szpitalu wypełniałam wszystko z babka w rejestracji i tez chyba jeszcze tego eWUŚa nie było 4 lata temu. Ty zawsze we wszystkim taka zorientowana. Jak mnie takie przemądrzale osoby denerwują. Bez pozdrowienia. Monia :)

Gość gość
Nie zapędzaj się bo pewnie wielu sytuacji nie jestes w stanie przewidziec

Gość gość
22:09 Julka :)

Gość gość
Monia nie denerwuj sie ,nie ma sensu ,gdyby to był ktoś wazny :) Julka

Gość gość
Najważniejszy w ewus jest pesel. Pomyłkę z nazwiskiem łatwo naprawić. Pesel przede wszystkim, więc nie stękaj

Gość gość
Wiesz co boje się ze przez takie osoby nam autorka ucieknie stad. Monia :)

Gość gość
Nie ucieknie, bo prowo się kręci. Dzięki wam, głupie gąski

Gość gość
21:01 jest takie powiedzenie. Facet do lekarza nie chodzi, faceta się tam przynosi. To, że oni umierają przy stanie podgorączkowym, nie oznacza, że chodzą do lekarza.

Gość gość
22:23 napisałaś wcześniej, że nigdy nie można mieć pewności. Tak jak my według ciebie nie możemy mieć pewności, że to prawda, tak ty nie możesz mieć pewności, że to prowokacja. Nawet jeśli to ściema, to może się okazać, że będzie akurat tobie pomocna, więc nie bądź taka do przodu.

Gość gość
Ja swojego męża znam 11 lat. W tym czasie był 2 razy u lekarza. On nawet nie wiedział kto jest jego lekarzem rodzinnym. Jak idę z dzieckiem na szczepienie to w przychodni dla dorosłych jest może jeden mężczyzna młody na 20 emerytek/emerytów/kobiet. Na prawdę wśród znajomych nie mam żadnego młodego mężczyzny krowy by chodził do lekarza. Monia :)

Gość gość
Dzisiaj już idę spać bo rano trzeba wcześnie wstać wyszykować dziecko do przedszkola. A ten w brzuchu często w nocy budzi. Dobranoc dziewczyny :) Monia :)

Gość gość
u mnie ostatnio na portau społecznościowym pokazalo się , wypadek smiertelny, zginąl chłopak z moich okolic miał zone i miesięczne dziecko, po tym jak ludzie zaczeli to udostepniac to gmina zorganizowala dla matki z miesięcznym dzieckiem zbiórke pieniędzy, autorko może warto poprosić o pomoc ludzi?

Gość gość
22:37 ja swojego 20. U lekarza nie było go z 15 lat o ile nie więcej z powodu choroby. Medycyna pracy jedynie, co lekarz pyta zdrowy? Zdrowy. Dup pieczatka i spier... Tak to wygląda.

Gość gość
Mojego znam ho,ho,ho i jeszcze dłuzej i gdybym go sama nie zapisywala na badania ,to nie poszedłby bo "nie ma czasu".Fakt ,nie ma czasu bo jest jak to sie mowi prywaciarzem i ciagle słysze ,ze teraz nie moze bo terminy gonią i tak ciągle .Pracownik musi pojsc na badania okresowe a pracodawca nie ,a szkoda .Julka Dobrej nocy

Gość gość
Praca online dla każdego 5200zł Tygodniowo. Dołącz do nas tu http://nfinanse.pl/bitcoin liczba miejsc ograniczona, po zapisaniu się do nas możesz od razu zarabiać jeszcze dzisiaj