Ajena 0 Napisano Styczeń 18, 2019 PannaPola takie uderzenie kaloriami raz na jakis czas jest dobre. Jutro bedzie spadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ajena 0 Napisano Styczeń 18, 2019 Cisnienie poszlo na 1019 a mnie tak zimno tlucze wieczorami. Wy tez tak macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ajena 0 Napisano Styczeń 18, 2019 1531,87 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PannaPola 0 Napisano Styczeń 18, 2019 Ja jestem jakaś taka senna, nie wiem czy to przez ciśnienie właśnie, czy tez ta dieta... ale jem 1500-1700 kcal, białko/tłuszcze/węgle to 30/25/45 wiec tez chyba w miarę ok... Ajena, mogę zapytać z czym się zmagasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zołza40 0 Napisano Styczeń 19, 2019 Cześć Dzisiaj widzę ja pierwsza z meldunkiem wagowym :) A więc 0,5 kg na minusie i ogólnie jestem zadowolona bo jedzeniowo tydzień nie był za ciekawy ,a mimo wszystko waga spadła . Na śniadanie kanapki z masłem i kiełbasą , przed pracą zjem płatki z pomarańczą , później w robocie na pierwszej przerwie jakaś kanapka , a na nocny obiad wezmę sobie sałatkę z kurczakiem . U mnie dzisiaj słonecznie i mroźnie , całkiem fajna pogoda . Jak u was dziewczyny dzisiejsze ważenie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zołza40 0 Napisano Styczeń 19, 2019 (edytowany) Coś ta stopka jakoś dziwacznie mi się przestawiła !!? Chciałam przestawić i totalne namodziłam i zniknęła !!! Te ich cholerne udogodnienia Edytowano Styczeń 19, 2019 przez zołza40 dopisanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qkartka Napisano Styczeń 19, 2019 no u mnie tylko -0,1kg (52,7kg) co u mnie tydzien na 700kcal dziennie i treningi do tego, no coz przy takiej wadze juz ciezko zejsc troche zawiedziona jestem, Zolza to Tobie super wyszlo, czyli jednak ten tydz taki najgorszy nie byl:) a co sie z Marysia dzieje??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PannaPola 0 Napisano Styczeń 19, 2019 U mnie 85,60, delikatny wzrost po wczoraj. Ten tydzień to -1,60 kg Qkartko, ile ty masz wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia1988 1 Napisano Styczeń 19, 2019 Dzisiaj sobota wiec było ważenie -2 kg na liczniku Jestem szczęśliwa. Rekordu pozostaje niepobity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 19, 2019 Skoro tak ładnie wam spada waga to wypadałoby to jakoś uczcić np. Serniczkiem , ja tak robię i mam tygodniowo -0,2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PannaPola 0 Napisano Styczeń 19, 2019 Ewciaaa, aż jestem zazdrosna, świetnie Ci idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ajena 0 Napisano Styczeń 19, 2019 Witam. PannsPAOLA JESTEM PO OPERACJI MOZGU. dZISIAJ TAK JAK MOWILAM FALDOMIERZ POKAZAL MI NIE WISRYGODNY WYNK. wIEC PODAM SWOJ POMIAR ZA TYDZIEN. A Kalorie podam po kolacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ajena 0 Napisano Styczeń 19, 2019 Dziewczyny brawo, gratuluje spadkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia1988 1 Napisano Styczeń 19, 2019 1 godzinę temu, PannaPola napisał: Ewciaaa, aż jestem zazdrosna, świetnie Ci idzie Kochana to dopiero początek, stad taki wynik -8kg w dwa tygodnie. Teraz już się zacznie pod górkę, już tak nie będzie lecieć. O serniczku tez myślałam na początku diety, żeby sobie upiec za pierwsze sukcesy a teraz jakoś nie mam ochoty, chce mi się cisnąć dalej Jakie plany na weekend dziewczyny? Ja siedze sama w domu z psem i nudy. Zimno, ślisko, ja przeziębiona. Jednym słowem masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ajena 0 Napisano Styczeń 19, 2019 1569,60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ajena 0 Napisano Styczeń 19, 2019 Ewcia powirdz nam jak doknalas tak spektakularnego spadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia1988 1 Napisano Styczeń 20, 2019 5 godzin temu, Ajena napisał: Ewcia powirdz nam jak doknalas tak spektakularnego spadku. Dużo wody magazynuje, dlatego tak spadło. Ja się obżerałam wiec teraz taki ucięcie kcal to szok i dlatego tak leci ale mowie Wam - to wyhamuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PannaPola 0 Napisano Styczeń 20, 2019 Dzień dobry Dziś ważenie - 85,20 Od 20 dni jem tak jak powinnam, jedyne nie wychodzi mi z ćwiczeniami - raz są, raz ich nie ma. Mimo wszystko schudłam od początku roku 4,30 kg. Zmotywowało mnie to - MUSZĘ ćwiczyć, koniec kropka. Obiecuję wam, że teraz wdrażam ten nawyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PannaPola 0 Napisano Styczeń 20, 2019 Ajena, twarda bądź - trzymam za Ciebie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ajena 0 Napisano Styczeń 20, 2019 Witam. Ja cwicze kazdego dnia to moje noworoczne postanowienie, jedynie to z kaloriami nie moge sie unormowac. Glownym powodem jest to, ze jem co mi dadza. Ale musze wziasc sprawy w swoje rece i nauczyc sie planowac jedzenie. Wkoncu troche juz jestem w stanie przewidziec co dostane na posilek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ajena 0 Napisano Styczeń 20, 2019 PannaPola bedzie dobrze, musi byc!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fatsecret 2 Napisano Styczeń 20, 2019 Babeczki, ale pięknie Wam idzie! :) ja czuję się super, ale jestem u rodziców i nie mam wagi, ale i tak lepiej dla mnie, bo staram się ważyć co tydzień, nie codziennie :) jem bardzo dietkowo, zresztą mama przygotowała dodatkowo dla mnie mojego ulubionego kurczaka (piersi) w ostrym sosie, z ryżem i sałatki, więc tak jakbym normalnie jadła u siebie w domu, baaardzo się najadłam :) nie jadłam deserów, ale ciut próbowałam od męża :) ćwiczę codziennie, więc nawet jeśli byłby jakiś wzrost wagi, to niekoniecznie tłuszcz, po prostu podczas wysiłku fizycznego wydzielamy więcej kwasu mlekowego i więcej ważymy :) więc staram się ważyć rzadziej, tak jak pisałam wyżej, bo waga to słaby wyznacznik, ale pomaga nam się kontrolować :) miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ajena 0 Napisano Styczeń 20, 2019 2312,46 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PannaPola 0 Napisano Styczeń 20, 2019 Zrobiłam sobie obiad na jutro i coś nie mogę się ogarnąć - musiałabym jeszcze umyć podłogę, a jutro trzeba o 6:00 wstać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia1988 1 Napisano Styczeń 20, 2019 53 minuty temu, PannaPola napisał: Zrobiłam sobie obiad na jutro i coś nie mogę się ogarnąć - musiałabym jeszcze umyć podłogę, a jutro trzeba o 6:00 wstać... Spokojnie, jutro tez jest dzień, zdążysz umyć Ja dzisiaj nagotowałam na 3 dni - "pulpety" drobiowe duszone z pietruszka i pieczarkami. Zmieliłam pierś z kurczaka z cebulą, czosnkiem, natka pietruszki. Dodałam dwa jajka, doprawiłam i wyszło mi taki rzadkie, że wystraszyłam się jak ja to usmażę. Dwie łyżki i zaczęłam formować walcowaty kształt. Kładłam na jedną łyżkę rozgrzanego oleju kokosowego i SUPER się obsmażyły ! Dzisiaj u mnie tak mało kcal, ze aż wstyd napisać 660 kcal. Spałam dzisiaj do 12. Wstałam z bólem zatok i całkowicie zapchanym nosem. Zero chęci na jedzenie, tylko woda i herbata do picia NIECIERPIE CHOROWAC ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pawel852 Napisano Styczeń 21, 2019 Sprzedam Mysimba na odchudzanie pawelmysimba@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qkartka Napisano Styczeń 21, 2019 Pawle - NACIAGACZU (aktualnie nie do zdobycia=frajera nie znajdziesz) ale pomijając ten fakt to: pomyliles fora, matki karmiace a Ty z Mysimba wyskakujesz:), Pola ja mam 160/162 to do sprawdzenia, bo 2 lata temu jak sie zmierzylam na wadze lekarskiej to wlasnie 162 mi wyszlo, myslalam ze z wiekiem to sie w dol idzie, ale np stopa urosla mi (kilka lat temu) niezaprzeczalnie, zawsze nosilam 37 i to takie male, teraz juz 38... no to nie wiem... ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fatsecret 2 Napisano Styczeń 21, 2019 Qkartka, z ciekawości - Ty ciągle, dzień w dzień jadasz 700 kcal? Nie czujesz się źle na takiej kaloryczności? Miałam kiedyś zaburzenia odżywiania, więc wiem co to znaczy jeść niewiele i nie chcieć więcej, a mieć przy tym mnóstwo energii do ćwiczeń, zresztą nawet teraz nie jem tyle, ile powinnam, ale i tak sporo więcej od Ciebie. Badałaś się? Czy Ty tylko teraz podczas odchudzania to stosujesz, czy to już od dawna trwa? Pytam z troski, serio :) bo może jestem w stanie coś Ci doradzić, jakkolwiek pomóc, jeśli zaszło za daleko :) wydajesz się być bardzo rozsądną kobietą, ba, zresztą ja też jestem, ale zaburzenia odżywiania nie wybierają. Miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qkartka Napisano Styczeń 21, 2019 no jakbym byla konsekwentna to byłoby OK, ale np przed swietami zlapal mnie jakis wirus, potem swieta to wiodomo;), po swietach tez nie moglam sie jakoś ogarnac, wiec nie, nie 700kcal to było:), teraz 2 tyg jakos sie w miare tzrymalam, no a wczoraj juz np 2000, wogole weekendy co siedze w domu to nie ma opcji cos pogryze, to to, to tamto i takie podjadanie okropnie mnie gubi. Bad robilam niedawno wyszly bdb, chyba organizm moj po prostu juz sie przez te lata przyzwyczail do tych moich wariacji, o nie, rozsadna to ja nie jestem, ale nie potrafie inaczej:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia1988 1 Napisano Styczeń 21, 2019 Ja jak utyłam to tez buty zaczely mnie cisnąć. I właśnie na dlugosc stopy były dobre a podbicie cisło. Jak schudłam 22 kg to wrocilam do starych butów. Teraz znow cisną Niestety tłuszczyk na stopach tez się odkłada, nie każdemu oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach