Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Ajena

Odchudzanie babeczek.

Polecane posty

Go艣膰 Katarzyna29

Cze艣膰. Ja od rana kawa, na 艣niadanie mam jogurt a p贸藕niej si臋 co艣 wymy艣li.

Mam 29 lat i 95kg, by艂o ju偶 98 te 3 kg sobie posz艂y. Narazie marzy mi si臋 chocia偶 8 z przodu. A takim najwi臋kszy m贸j cel i marzenie to tak 20-30 kg do nast臋pnego roku a dok艂adnie do marca. Chcia艂abym zrobi膰 sobie taki prezent na 30 urodziny. Pomarzy膰 mo偶na ale to raczej ma艂o realne.

M贸j plan jest taki 偶eby odstawi膰 ca艂kiem pieczywo, ograniczy膰 bia艂y makaron i ry偶, wszystko z rodzaju fast food, przek膮ski i alkohol. Pije praktycznie tylko wod臋, zielon膮 herbat臋 i kawe kt贸r膮 s艂odz臋 stewia. Trzeba wprowadzi膰 wi臋cej ruchu co u mnie jest najwi臋kszym problemem, ale mo偶e jako艣 dam rad臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

czesc dziewczyny :) Pamietacie mnie jeszcze? :P Pisalam z wami jakos w lutym.. do tej pory nie schudlam ;-)聽 znaczy weszlam w niedziele na wage.. to bylo na wadze cale 600 g mniej :P No dobra, przynajmniej nie przytylam. Ale wakacje nadchodza wielkimi krokami i postanowilam, ze w koncu zrzuce moje pare kilogramow. W poniedzialek bylam na sporcie, wczoraj po raz pierwszy (od kilku miesiecy)biegalam- zrobilam tylko 4 km- tragedia-mam koncycje jak stara babunia :/ Teraz naprawde postanowilam sie wziac za siebie- nie tylko ze wzgledow wizualnych, ale zdrowotnych. Mam (jak juz tez kiedys pisalam) za duzo tluszczu w organizmie- przede wszystkim w okolicy brzucha i bioder. W piatek chce isc pierwszy raz na sport- mama fit- razem z dzieckiem. Ciekawa jestem, czy w ogole cos pocwicze, czy bede raczej biegala za dzieckiem po hali :P

Pomyslalam sobie (poniewaz ja naprawde sporo jem), ze sprobuje zastosowac okienko zywieniowe. Nie wiem, czy sie to u mnie sprawdzi. Bede jesc o 10, 14 i 18. Zeby nie podjadac pomiedzy posilkami. Na sniadanie zrobie sobie dwie male kromki chleba pelnoziarnistego, z cienka warstwa serka (zamiast masla)..na to ser zolty, do tego ogorek i rzodkiewka. Oraz pare oliwek marynowanych w ziolach. Dzis moj maz zazyczyl sobie spaghetti bolognese no coz, zjem mniejsza porcje, a do tego聽 salatke z roszponki i papryki.Na kolacje salatka z brokula, pomidorka i odrobiny fety. Wyjdzie cos ok. 1600 kcal.

o Matko ale sie rozpisalam. Dobra, przeczytam teraz pare stron wstecz, zeby popatrzec co u wa..i podziwiac, jak wy ladnie schudlyscie :)

Udost臋pnij ten post

I_can ^ Hejcia!聽馃槉

Troch臋 pochud艂y艣my, ale u mnie to bez sza艂u. Najwa偶niejsze 偶e jednak wychodzi na - :))聽

Dzi艣 jeszcze kolacja mnie czeka - jajecznica z cebulk膮!聽 Mia艂a by膰 zapiekanka z ziemniak贸w ale ziemniaki zjad艂am na obiad i do tego kotleta wi臋c sobie odpuszcz臋 na dzi艣 wi臋cej. 馃槃

Waga powoli wraca na dawne tory. Jeszcze kilogram zosta艂 do przed艣wi膮tecznej wagi. 馃槈聽w poniedzia艂ek by艂o 75,8, dzi艣 74,5. 馃槃聽 聽Mama dw贸jki聽- jedz nie 偶a艂uj sobie. Raz na tydzie艅 - dwa Ci nie zaszkodzi. Ja powiem wi臋cej, 3 dni temu kebaba jad艂am bo na obiad nie wyrobi艂am na rowerkach - prze偶y艂am! :DD聽

Mi艂ego dzionka! 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama dwojki

Raz nie zawsze, ale kilka dni to ju偶 przypal馃槀. 艢niadanie by艂o mega pyszniutkie, kolacja te偶 i szarlotka na ciep艂o z bita 艣mietana i lodami馃槏馃槼. Ten weekend majowy jest dla mnie stracony, obym 9 z przodu w poniedzia艂ek rano nie zobaczy艂a 馃槫.聽

Mala mi goraczkuje co艣 i katar ma i nie wiem czy na zeby czy co艣 innego si臋 szykuje. Narazie dzi艣 jeszcze nie miala i mam nadziej臋, ze tak zostanie, bo nie chce mi si臋 kilka dni tylko w hotelu siedzie膰, dobrze, 偶e jest sala zabaw i dzieci s膮 ni膮 zachwycone馃.聽

Pozdrawiam i mi艂ego dnia 馃槝

Udost臋pnij ten post

dzien dobry :)聽 widze, ze tu pusto sie zrobilo..

Nalka, no kurde, jak to jest.. ze tak ciezko czlowiekowi schudnac? :P Tyje sie raz dwa ... ale, zeby zrzucic zbedne kilogramy, to trzeba sie niezle natrudzic..

Mama dwojki- a to gdzie wybralas sie na majowke? u mnie dzis normalny dzien roboczy...tylko 1-stego maja bylo swieto.

Ja to sie weekendu obawiam- zawsze po zakupach glodniejemy..i ladujemy w jakims mc donaldsie.. :O mam nadzieje, ze jutrzejsza sobota bedzie wygladala inaczej.. niz dotychczasowe soboty :P

Dobra, ide troche posprzatac :) Milego weekendu wam zycze :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EWA

Kilka miesi臋cy temu wykupi艂am聽diet臋 i trening na stronie Fabryki Si艂y.聽
Serdecznie mog臋 poleci膰聽:) Posi艂ki r贸偶norodne i zbilansowane.

Dieta jest r贸wnie偶 uk艂adana pod osoby cierpi膮ce na cukrzyc臋 czy problemy z tarczyc膮,聽
dobierana pod tw贸j typ metabolizmu,聽
a co najwa偶niejsze bezpieczna w por贸wnaniu do super diet 1000 kcal

Je偶eli chcesz spr贸bowa膰 to zapraszam do skorzystania z linka a dostaniesz nawet 3 miesi膮ce gratis do zakupu planu! 聽聽

www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=ewa8207234

Udost臋pnij ten post

Napisano (edytowany)

I_Can聽czy tyje si臋 szybko hmmm.. Jak zjesz聽 i widzisz kilogram do przodu to nie jest tycie. Tycie to te偶 proces d艂ugotrwa艂y, tyle 偶e jest przyjemny (w jedzeniu) i wydaje si臋 偶e to tak szybko. 馃槃聽Ja mam ok. 9 kilogram贸w za sob膮- gdybym tyle uty艂a od stycznia to by艂oby dla mnie strasznie du偶o, jak schud艂am tyle - ma艂oo! 馃槢

Ja zaraz obiadek mam i po obiadku na rowerki do wieczora a偶 do kolacji 馃槑

Zwa偶臋 si臋 w poniedzia艂ek dopiero bo dzi艣 wskaza艂o mi 0,2 na plusie tak偶e podzi臋kuj臋. xd聽

Buziaki! 馃槝

MamaDw贸jki聽- smacznego i baw si臋 dobrze! Nie 偶a艂uj sobie ale nie jedz te偶 bez opami臋tania, wszystko z g艂ow膮.聽馃槉

Edytowano przez Nalka7

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny jak tam u Was? U mnie leci... 馃槃聽Rowery wczoraj 1.5h, niewiele ale zawsze co艣, 14 km.. 馃槢

Na 艣niadanie zjad艂am bu艂k臋 z sa艂at膮, w臋dlin膮 i og贸rkiem a na obiad b臋dzie kotlet z ziemniakiem i broku艂ami + szklanka zupy... 馃槃聽Mi艂ego dnia! 馃槝

Udost臋pnij ten post

czesc :) widze, ze wszystkie zabiegane :P

Jutro czeka mnie wazenie i mierzenie... mam nadzieje, ze zlecialo pare gramow ;-)

Nalka, o wlasnie przypomnialas mi o rowerze. Musze napompowac kola, choc szczerze mowiac pogoda za bardzo nie sprzyja jezdzie..zimno u mnie jak diabli. Wczoraj zalozylam nawet grubsza kurtke, bo w tej wiosennej bylo mi za chlodno.

Jutro w planach sport na wieczor, a w poludnie, o ile nie bedzie padac, wybiore sie na godzinny spacer z wozkiem.

A wczoraj wyciagnelam z szafy... hula hop, 15 minut pokrecilam- wiecej nie moglam. Cale boki mnie bolaly. Postanawiam sobie tak krecic codziennie. Przez tydzien 15 minut na poczatek.

Mama dwojki gdzies nam sie zapodziala podczas majowki :P

A gdzie reszta dziewczyn?

Udost臋pnij ten post

I_can聽- grilluj膮 zapewne. 馃槣聽Dawaj zna膰 jak wyniki!! Ja si臋 dzi艣 zwa偶y艂am, po 8 dniach ob偶arstwa w poniedzia艂ek wa偶y艂am 75,8. Dzi艣 - 74,1 ^^. Super, waga wr贸ci艂a prawie. 馃槃

Te偶 mia艂am rowery jutro mie膰 ale niestety za zimno by艂o. Dzisiaj nie odpuszcz臋 sobie i jad臋 na rowerki po obiedzie.聽

Co do obiadu - krokiet z grzybami, kluski 艣l膮skie z sosem grzybowym na bazie jogurtu naturalnego + sa艂atka z rukol膮 i sosem vinegrette. No i szklanka zupki. 馃檪

Ja nie zwalniam tempa i nie poddaj臋 si臋 tak 艂atwo! ^^聽

Buziaki. 馃槝

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny, cze艣膰 I can! Ja w maj贸wk臋 tak polecia艂am z jedzeniem 偶e a偶 wstyd si臋 przyzna膰. Pizza, kebab l, morze alkoholu itd. Boj臋 si臋 wej艣膰 na wag臋, ale widz臋 ju偶 po spodniach 偶e ciasniejsze s膮. Dzisiaj id臋 na noc, rano zrobi臋 zakupy i ruszam z diet膮 od nowa. Na szcz臋艣cie ju偶 si臋 nie szykuj膮 imprezy 偶adne wi臋c mam nadziej臋 偶e uda mi si臋 trzyma膰 diet臋. Ehhhh, masakra dobrze ze juz koniec maj贸wki聽

Udost臋pnij ten post

witam poniedzialkowo :)

Czesc Martyna :) Widze, ze mamy wspolny grzeszek- w sobote- majowkowo tez bylo u mnie troche alkoholu :O i wczoraj upieklam sernik- zjadlam na szczescie tylo jeden kawalek :P

Zwazylam sie, oczywiscie waga stoi w miejscu. Ale zmierzylam sie tez. Ostatnim razem mierzylam sie pod koniec stycznia. Oczywiscie sa efekty- najbardziej w talii /oponce, co mnnie bardzo cieszy. Ale musze jednak wiecej sie ruszac.

Nalka- bylas na rowerze? :P

Dziewczyny, musimy ruszyc z dieta pelna para (u mnie to znaczy zdrowe odzywianie). Do tego ruch, picie wiekszej ilosci wody. Niedlugo czerwiec.. zrobi sie cieplej..a ja nie mieszcze sie w swoje ubrania. To znaczy mieszcze sie..ale sa tak obcisle, ze wstyd :/

Udost臋pnij ten post

dzis mam tyle energii,聽 ze moglabym gory przenosic. Zrobilam dzis juz spacer (polaczony z zakupami), 4 km; zrobilam zupe, obiad juz zostal zjedzony. Jako deser聽 truskawki i jagody.聽 Na kolacje planuje wyczarowac salatke m.i. z jajkami i rzodkiewkami. O 19.30 mam sport.

Boze, jakbym tak codziennie zdrowo jadla i tyle sie ruszala..wazylabym 10 kg mniej :P

Weszlam ostatnio na jakas strone, wpisalam "idealna waga" z uwzglednieniem budowy kosci (okazalo sie, ze mam drobna budowe- ale tego sie domyslalam, bo u mnie kostki i nadgarstki sa cienkie jak u dziewczynki :P )..tylko niestety聽 tluszczu mam jak u babuni :P i wyszlo mi, ze powinnam wazyc ok 58 kg. Ahh, a pomysle, ze kiedys wazylam nawet 55-56 kg.聽 No nic... samo sie nie zrzuci. Do wakacyjnego urlopu zostalo 11 tygodni.聽 Mam nadzieje, ze moja motywacja nie oslabnie tak szybko..jak przyszla :P

Udost臋pnij ten post

I can z nami tutaj b臋dziesz pe艂na motywacji ca艂y czas 馃榾 mnie ta grupa bardzo pomog艂a. Tyle razy pr贸bowa艂am si臋 odchudza膰 i nic. Dopiero nasza grupa i Mama dw贸jki z jej cudown膮 diet膮 mi pomog艂a. Ja do wesela mam 4 miesi膮ce, jak ten czas szybko leci. Jak si臋 zar臋czy艂am to by艂 ponad rok do wesela, my艣la艂am 偶e ju偶 p贸艂 roku przed weselem b臋d臋 wchodzi艂a w rozmiar XS a tu taka niespodzianka 馃榾馃榾

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama dwojki

Witam dziewczyny鈽猴笍. Troch臋 mnie nie by艂o, bo dzieci, maj贸wka itd, ale wr贸ci艂am, 偶yje i 100 kg nie waze馃槀.聽

Przed wyjazdem wazylam rano 87.7, a dzi艣 87.2 tak偶e jeszcze schudlam p贸艂 kilo 馃槼. Jad艂am trzy posi艂ki dziennie, najgorzej wypada艂o 艣niadanie, bo szwedzki st贸艂 to masakra dla mnie, tyle pokus馃檮. Na szcz臋艣cie ta reszt臋 jedzenia mo偶na by艂o rozdzielac, wi臋c jeszcze wpadala zupka, cz臋sto na p贸艂 z kt贸rym艣 z dzieci, drugie danie i to r贸偶nie, raz dietetyczne, raz na wp贸艂 a raz swinsko馃榿 i codziennie szarlotka na ciep艂o z ga艂ka loda (tu syn pomaga艂), kleksem bitej 艣mietany i polewa czekoladowa mniam mniam. Wczoraj z braku czasu na obiad wpad艂 jeszcze kebab.聽

Dzis na 艣niadanie serek wiejski lekki z rzodkiewkami i kromka chleba graham plus o zgrozo 3 biszkopty, na drugie serek waniliowy tutti(uwielbiam go) z kromka chleba graham i 1 biszkopt em, na obiad filet z kurczaka ze szpinakiem smazony na lyzeczce oliwy z makaronem pelnoziarnistym i sosem czosnkowym na jogurcie, a na kolacje kanapki z chleba graham z makrela w sosie pomidorowym i nawet si臋 zamie艣ci艂am kalorycznie, bo wysz艂o 1342.聽

Tam by艂y kr贸tkie spacery, max oko艂o 2,5 km, bo zimno jak nie wiem. Dzi艣 wpad艂o 6.9 km tak偶e lepiej鈽猴笍. Mia艂am dzi艣 mega ochot臋 na pizze, ale wygralam z ni膮 na szcz臋艣cie.聽

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny. 馃檪

U mnie te偶 w聽 porz膮dku 馃槈

I_can聽- nie by艂am.. XD Ale wla艣nie teraz jad臋 na 1,5h.

Wpad艂am tylko zaktualizowa膰 wag臋. 馃槃

Jutro matury, stresuje si臋. 馃槃聽(poprawiam聽 matematyk臋 xd)

Mi艂ego wieczorku i do jutra!! 馃槝

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama dwojki

Nalka nic nie m贸wi艂a艣 wcze艣niej, no to powodzenia 偶ycz臋 i trzymam kciuki馃槝!!!聽

B臋dzie dobrze!聽

Udost臋pnij ten post

czesc :)

Nalka powodzenia! trzymam kciuki :)

mama dwojki, no to majowka sie udala i na dodatek schudlas :P o widzisz, zrobilas mi smaka na serek wiejski z rzodkiewka (az w trakcie pisania poszlam wystawic serek i rzodkiewki z lodowki, zeby doszly do temperatury pokojowej :P nie lubie jesc zimnych rzeczy z rana) dodam jeszcze do tego kawalek ogorka i lyzeczke kaparow (wtedy nie musze solic).聽

Martyna, oj to faktycznie motywacje masz by schudnac, na pewno bedziesz piekna panna mloda :-)

Na obiad serwuje dzis chili sin carne, na kolacje bedzie makrela- kupilam wczoraj wieczorem swiezutka :D

A co wy dzis dobrego na obiad robicie?

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny.

Nie zagl膮da艂am tu chwil臋 i ile sie nas zrobi艂o.... Ja dzi艣 po 艣niadanku, zasiadam z kawusi膮. Od poczatku maja smaruj臋 si臋 dodatkowo kremami antycelulit i wyszczuplajace czy modelujace sylwetk臋. 膯wiczenia 3 razy w tygodniu, do tego chodz臋 na nogach do miasta, bo zazwyczaj autem dooope wozi艂am. Tyle z ma艂ych pozytyw贸w. Z negatyw贸w dosta艂am okres 12dni za wcze艣nie. Wiem 偶e po odstawieniu hormon贸w tak czasem bywa...聽Masakra i dramat w jednym...

Udost臋pnij ten post

Hej :) Ja te偶 w maj贸wk臋 da艂am czadu, du偶o s艂odyczy i niezdrowego jedzenia wpad艂o, a przy tym ma艂o ruchu. I zn贸w waga podskoczy艂a od razu, bo dzi艣 wa偶臋 82,2 a dopiero co wa偶y艂am ju偶 80,5 kg. Troch臋 za艂amka, ale ok, nie poddaj臋 si臋 tylko musz臋 si臋 wzi膮膰 w gar艣膰 jak my wszystkie.聽

Trzymam za nas kciuki :)

Witam te偶 now膮 babeczk臋 - Katarzyn臋 :)聽

Pami臋tam Ci臋 I_can, super 偶e wr贸ci艂a艣 jednak i nie przyty艂a艣 przynajmniej :)聽

Mi艂ego dnia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama dwojki

Nalka daj zna膰 jak posz艂o? Chyba, 偶e opijasz馃榿.聽

Ja dzi艣 na 艣niadanie kanapki z chleba graham z salata, szynka z indyka, og贸rkiem i rzodkiewkami, na drugie jogurt naturalny z bananem, platkami owsianymi, ksylitolem i bor贸wkami, a na obiad robi臋 taki ala gyrosik. Filet z kurczaka posmazony na lyzeczce oliwy z trio warzywnym(brokul, kalafior i mini marchewka) z sosem czosnkowym na jogurcie(kiedy艣 go nienawidzi艂, a teraz jem i jem ostatnio).聽

Ju偶 5.56 km spaceru zrobione, a dzie艅 si臋 jeszcze nie skonczyl馃榿

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama dwojki

I do obiadu zapomnia艂am, 偶e jeszcze br膮zowy ryz.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaszja

Hej dziewczyny,

witam si臋 z waga 58 kg Haha zatrucie zrobi艂o swoje.

Zapisa艂am si臋 na si艂ownie i mam swojego聽trenera personalnego 馃檪

聽od poniedzia艂ku zaczynam i nie wiem czy b臋d臋 si臋 tu jeszcze pojawia膰.聽

zrozumia艂am, ze chodzi mi nie o wage,聽a o wygl膮d i mi臋艣nie.聽

Trzymam za was kciuki i si臋 偶egnam po mojej kr贸tkiej przygodzie 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama dwojki

Kaszja powodzenia鈽猴笍.聽

My艣l臋, 偶e ka偶dej z nas chodzi przede wszystkim o wygl膮d, czy o mi臋艣nie to nie wiem. Ja bym si臋 czu艂a dobrze b臋d膮c po prostu j臋drna i mi styka馃榿.聽

U mnie na kolacje jajecznica z szynka z indyka i szczypiorkiem i chlebem graham. Wyszlo 1395 kcal.聽

Milego wieczoru 鈽猴笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama dwojki

Znowu zapomnia艂am 馃榿, spacerku wysz艂o 10.2 km.聽

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny dzi臋kuj臋 za powodzenia. 馃槢聽Hehe. Nic nie opijam bo si臋 dietuj臋. Dopiero w sobot臋 b臋d臋 mog艂a pozwoli膰 sobie na ma艂e o nieco.. 馃槅聽Zdawa艂am tylko matematyk臋 bo ona mi zosta艂a. Cienko wysz艂o ale mo偶e jako艣 to b臋dzie. 馃槃

U mnie obiad dzi艣 ch艂opak zrobi艂. Broku艂y, ziemniaki, jajko sadzone i roszponka z sosem vinegrette. Mniam mniam. 馃檪

Mi chodzi i o wag臋 i o wygl膮d. Dlatego pierw zej艣膰 z oty艂o艣ci, nadwagi a potem si臋 wyrabia膰. Nie ma innej opcji.聽馃槉馃槑

Na kolacj臋 2 kromki chlebka razowego, jajecznica z cebulk膮. Mniam.:)聽

Dobranocki! 馃槝

Udost臋pnij ten post

Napisano (edytowany)

dzien dobry :)

Wlasnie robilam porzadek na laptoku ze zdjeciami.. i tak zaczelam przegladac fotki z poprzednich lat.. kurde, jednak przy moich 58 kg to tak fajnie wygladalam.. a wtedy mi sie wydawalo, ze moglabym schudnac jeszcze ze 3 kg. yhh. Kiedys (majac 20 lat聽 wystarczyly dwa tygodnie i waga leciala w dol)..teraz po 35 roku zycia zauwazylam, ze czlowiek musi sie dobrze postarac, by "zszedl" chociaz kilogram :/ Duzo pracy przede mna, ale moze jakos do konca czerwca uda mi sie zrzucic te prawdziwe 5 kg tluszczu. Wczoraj zrobilam 15tys krokow i pokrecilam 15 minut hula-hop (7 minut jedna strona, 7 minut druga).I dzis na 19 sporcik.

Jestem wkurzona, ze doprowadzilam siebie do takiego "stanu". Niby tylko pare kilogramow na plusie (BMI ciagle w normie) , a wygladam jak baleron.I twarz..jak ksiezyc w pelni :/ Wczoraj mialam zrobic chili sin carne, ale naszla mnie ochota na szparagi, wiec do tego zrobilam sos holenderski ( o zgrozo, taki tlusty)..ale nalozylam sobie do tego duzo kalafiora, upiczeonego w piekarniku :P聽

Fatsecret- no niestety, pofolgowalo sie podczas majowki, teraz musimy jesc zdrowo ;-)

Mama dwojki- no ja bym mogla miec wiecej miesni, bo jestem taka rozlazla-w ubraniu wygladam jeszcze calkiem calkiem, ale w bikini to tragedia. :/ Do konca maja bede sie starala jednak wiecej sie ruszac, zeby spalic tluszczyk..a w czerwcu zabiore sie za dodatkowe cwiczenia, zeby wzmocnic miesnie.

Zojka- normalne jak odstawiasz hormony, organizm musi przestawic sie i zaczac "sam" pracowac. Ja odstawilam tabletki w 2012 roku, nie chcialam sie juz wiecej truc. Niestety, ale lekarze "zapominaja" wspomniec o skutkach ubocznych...a wiadomo, im wiecej recept wypisza, tym wiecej聽 na nas zarobia...

Nalka- na pewno bedzie dobrze :-)

Jezusicku, ale sie rozpisalam, komu sie to bedzie chcialo czytac? :P

Edytowano przez I_can

Udost臋pnij ten post

Zojka i widzisz jakie艣 efekty po kremach i ruchu? Ju偶 troch臋 cellulit znikn膮艂?聽

I can na te偶 ze smutkiem ogl膮dam stare zdj臋cia. Jak wa偶y艂am 58 kg to te偶 wydawa艂o mi si臋 偶e to tragedia. Zacz臋艂am nosi膰 workowate ciuchy 偶eby przykry膰 "tusze".聽

Ja dzisiaj pojezdzi艂am na orbitreku prawie 50 minut i szykuje si臋 do pracy. Przez to je偶d偶enie i prosz臋 ie go艣ci w og贸le nie mam czasu na 膰wiczenia.. Dopiero jak id臋 na po艂udnie czy nock臋 mog臋 po膰wiczy膰 przed prac膮.聽

Od wczoraj mam jeszcze wi臋ksz膮 motywacj臋 do 膰wicze艅, bo by艂am 2 biurze podr贸偶y popyta膰 o wycieczki na podr贸偶 po艣lubn膮 馃ぉ馃ぉ馃ぉ tyle jest pi臋knych miejsc, mo偶e polecicie mi jakie艣 fajne kierunki??聽

Udost臋pnij ten post

Martyna- a to zalezy czy chcecie gdzies blizej czy dalej sie wybrac? Raczej Europa czy poza? :) Jest tyle pieknych miejsc ...

No wlasnie, u mnie urlop letni zabukowany, to chociazby musze schudnac do moich bikini i ...enek :P W sumie ciagle ostatnio zakladam to samo..bo reszta na mnie jest za bardzo opieta, a to nieladnie wyglada :/

Od wczoraj zaczelam wpisywac w apke jedzenie, wyciagnelam nawet wage kuchenna, zeby dokladnie wiedziec ile jem. Chce przez jakis czas notowac wszystko co jem, jestem ciekawa, czy dobrze wyliczam na "oko" moje kalorie. Bo wydaje mi sie, ze jem dosc zdrowo, tylko pomiedzy zawsze trafia sie jakies chipsy, albo w niedziele ciasto..no i w soboty jakies winko z mezem, albo wyjdzie sie gdzies na drinka z kolezanka. I to mnie chyba gubi. Chce skontrolowac ile kcal tak naprawde jem, bo moze mi sie tylko wydaje, ze jem " w normie"...

Udost臋pnij ten post

Ja nie potrafi臋 kontrolowa膰 apetytu bez diety. A tak jak mam rozpisane co mog臋 zje艣膰 to tego si臋 trzymam. W podr贸偶 po艣lubna chcemy gdzie艣 偶eby by艂o niedrogo i ciep艂o i 艂adnie. My艣la艂am o Grecji albo Hiszpanii. Nic innego mi nie przychodzi do g艂owy聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋