Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

mam dosyc swojej pracy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

nie wiem, ile jeszcze tu wytrzymam, jestem na skraju wytrzymalosci.. mam dosyc ludzi, atmosfery, stresu... przed pojsciem zdarza mi sie plakac, ze znowu, tylko praca, praca i tak az do smierci, zero przyjemnosci z tego... Jestem po studiach i powinnam dalej tu pracowac, ale ja juz mam dosyc, wolalabym prace np. w ksiegarni, bibliotece, na recepcji, nawet jako sprzataczka..... rozumie ktos?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To nie masz wyj艣cia tylko szukaj nowej. Je艣li masz za co 偶y膰, to z艂贸偶 od razu wypowiedzenie, a je艣li nie to szukaj, a jak znajdziesz to zrezygnuj. Zdrowie i szcz臋艣cie jest wa偶niejsze od presti偶owej pracy, serio :) Polecam ten filmik na ten temat https://www.youtube.com/watch?v=XaGMAIjMVZg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zreszta ok, pieni膮dze te偶 s膮 oczywiscie wazne, ale zawsze mo偶na znale藕膰 prace, w ktorej bedziesz czula sie lepiej. Ja np. teraz id臋 do pracy, w kt贸rej nie wiem czy podo艂am (duzy zakres obowiazkow), ale powiedzialam sobie, ze to tylko na prob臋, je艣li bede w niej nieszczesliwa to zrezygnuje jeszcze na okresie probnym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To znien na inna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witaj w klubie,ja dzisiaj poprosze w pracy pewn膮 zaklaman膮 babe o zawieszenie broni na 2 miechy zebym mogl znalezc prace ,spodkala mnie kara z jej strony zato ze niechcialem gnebic mlodego pracownika ,zaczela szczuc namnie ,zrobili zemnie pedala a niejestem ,ciagle pretensje fauszowanie metek na wyrobach tzn.ona robi buble a wpisuje moj nr i goscia ktorego niechcialem gnebic,mamy karateke na zmianie szczuje nim namnie ten grozi pobiciem,niemam wyjscia cza sie zwolnic a zima ciezko teraz o robote :-( mam nadzieje ze da mi re 2 miechy na szukanie pracy ,jak nie zostanie mi rower i smietniki zlom,ale warto by膰 uczciwym ,wiem ze jad ktorym plujom ich zbija nie mnie;-) :-(

Udost臋pnij ten post