eRCe 214 Napisano 14 minut temu (edytowany) Jeżeli to w istocie jest temat autorstwa moderacji, to nie omieszkam znów wyjść ze śmiałą propozycją do wspomnianej drużyny moderatorskiej: Wy zajmijcie się pisaniem pierdół, a mi dajcie konto z narzędziami, to zajmę się tu porządkiem, nad którego upilnowaniem niestety nie nadążacie. Proponowana nazwa konta: «SzeRCyf», jakby co... Edytowano 13 minut temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 400 Napisano 14 minut temu (edytowany) Zjadłam sobie ser wędzony i humus Edytowano 14 minut temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 12 Napisano 13 minut temu Przed chwilą, eRCe napisał: Jeżeli to w istocie jest temat autorstwa moderacji, to nie omieszkam znów wyjść ze śmiałą propozycją do wspomnianej drużyny moderatorskiej: Wy zajmijcie się pisaniem pierdół, a mi dajcie konto z narzędziami, to zajmę się tu porządkiem, nad którego upilnowaniem niestety nie nadążacie. Proponowana nazwa konta: «SzeRCyf», jakby co Oesu tu by było gorzej niż w tvn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 400 Napisano 12 minut temu Eh te krotochwilne porywy serduszka, oby troll bo katorga jakas komu by się chciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 1 Napisano 11 minut temu 4 minuty temu, WywâloneJaja napisał: Podobają mi się twoje wlosy i ciało ale nie wiem jak z twarzom xD zayebiste Jam szatynka. Ale dobrze że podobają bo jest ładna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 12 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Jam szatynka. Ale dobrze że podobają bo jest ładna. Nie ty jełopie to cytat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 12 Napisano 9 minut temu Fajny ten blazej dla niego ogladam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 12 Napisano 9 minut temu Może zmieni orientację co myślisz autorko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 400 Napisano 4 minuty temu Autorko jesteś butchem, lipstick lesbian czy czymś pomiędzy po tym jak zawiódł cie mężczyzna huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 400 Napisano 2 minuty temu Fajne są tzytze mamę mnie nigdy nie kochała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach