Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TomekClassic

Chłopaki dam wam bardzo skuteczną radę jak zaliczyć każdą Polkę w jeden dzień!

Polecane posty

Gość TomekClassic

Dam ci bardzo skuteczną radę, którą wypróbowywałem wiele razy, daje około 70% do skuteczności na zaliczenie. Uczysz się amerykańskiego akcentu na perfecto! Na chińskich stronkach aukcyjnych zamawiasz fejkowe prawo jazdy z USA. Ja np sobie zamówiłem z Michigan. (wysyłasz zdjęcie po aukcji na maila i oni ci drukują podróbkę prawka z USA z twoją fotką) Idziesz do kantoru i sprzedajesz złotówki na dolary (nie musisz wiele, byle było trochę w portfelu na widoku). Wynajmujesz pokój w jakimś hotelu niedaleko klubu do którego zaraz się udasz. I teraz najlepsze: Idziesz do klubu (najlepiej w jakimś dużym mieście) zagadujesz do laski po angielsku, jak słyszą, że jesteś zagraniczniak z nieskazitelnym akcentem, to od razu mają ku'rwiki w oczach. Niektóre są bardziej ostrożne, to wtedy w trakcie rozmowy płacisz za drinka, robisz to tak by przypadkiem wyciągnąć tą podróbę prawka, tak że niby szukasz kasy, laska widząc na barowym blacie czy stoliku prawko z usa i dolary już ma kisiel w majtach. Po takiej akcji pozostaje ci tylko trochę potańczyć, pobajerować, no i zaprosić laskę do hotelu. Oczywiście nie mówisz jej chodźmy do hotelu na seks, tylko wciskasz kit, że chciałbyś z nią pogadać w bardziej ustronnym miejscu, czy pokazać jakieś fotki z USA, byle pretekst. Laska ru'cha się bez zająknięcia. Metoda bardzo skuteczna. Serio, polecam!

Gość gość
Sposob na mewki za czasow komuny ? :D

Gość TomekClassic
gość dziś Stary, po prostu wypróbuj to! Ja i moi kumple jeździliśmy po dużych miastach w Polsce i zru'chaliśmy masę Polek. Nie musisz być wcale przystojny, ważne być nie straszył wyglądem i bardzo ważne dobrze znać angielski bez wschodniego akcentu! Jak spełniasz te warunki, to ru'chanie masz na zawołanie u Polek. ;)

Gość gość
Serio takie durne i naiwne są Polki? :D

Gość TomekClassic
gość dziś Tu masz małą zajawkę z mojego ostatniego podboju ;) Zru'chana tego samego dnia którego ją zapoznałem. Myśli, że ujeżdża bogatego turystę z USA. :D Aha jeszcze jedna rada, nigdy nie dawajcie jej polskiego numeru telefonu. Jak coś to dawajcie kontakt na portal społecznościowy, gdzie macie konto waszego alter-ego, albo kupcie sobie kartę pre-paid za doładowanie - bo tak najczęściej robią prawdziwi turyści zza oceanu, bo roaming w USA kuresko drogi ;) http://sendvid.com/e09udlqk

Gość gość
Nie wierze w te bzdury , ktore wymysliles autorze

Gość gość
O ku'rwa! Nieźle. Tępe suki myślą, że załatwią sobie du'pą wizę do USA xD

Gość TomekClassic
Aha i bardzo ważne by przed akcją zadbać o drobnostki typu, zmiana języka na angielski w smartfonie, ustawienie by google w telefonie nie wyświetlał się po polsku i tego typu rzeczy... baby są bardzo spostrzegawcze i wszędzie zerkają ;)

Gość gość
Niezła du'pa... ja jestem spalony bo mam tatuaż z polską sentencją na łapie... teraz żałuję, że go zrobiłem xD

Gość Rychooooy
I co autorze, za każdą wizytą w klubie znalazłeś bez problemu dzi'wkę na ru'chanie dzięki tej metodzie? Nie wierzę...

Gość gość
Tak , bo baby sa takie glupie i nie zorientuja sie ze to sciema :D Juz w to wierze .

Gość TomekClassic
Rychooooy dziś Wiadome, że nie zawsze. Ale podam ci przykład: Od września do października byłem w klubach pięć razy i cztery wypady skończyły się seksem w hotelu... także sam widzisz, że działa ;) No i wada tej metody jest taka, że trzeba zmieniać miasta, tak by nie trafić na te zaliczone i nie wpaść, zwłaszcza, gdy spodziewały się czegoś więcej po tej znajomości ;)

Gość Rychooooy
Musiałbym się mocno pilnować, by w trakcie posuwania nie powiedzieć coś po polsku podczas... rozkojarzenia :P

Gość gość
Masz więcej takich nagrań jak posuwasz te tępe dzidy? :D

Gość gość
a co tutaj takiego w co ciężko uwierzyć? Przecież każdy wie jakiego pokroju laski chodzą do nocnych klubów czy dyskotek:) Dajki jak sam sk...yn nie musisz nawet być jankesem tylko jakimkolwiek typem z Zachodu,np.Belgiem choćby:D Zwykłe k...y co myślą że jak dadzą doooopy to sobie załątwią wizę,męża i robotę:) Dlatego ja ci ziomek wierzę hehe i nadal życze udanych łowów:) Sam bym spróbował ale mój angielski jest ch...y:)

Gość gość
i co dała ci się nagrać bez niczego?

Gość gość
Hotel, drinki its przecież taniej zamówić panienkę z roksy

Gość TomekClassic
dziś Nagrań więcej nie mam. Ostatnio mi taki pomysł wpadł do głowy by uwieczniać swoje podboje ;) Jak będę miał więcej to na pewno wrzucę. dziś Nagrywane ukrytą spy kamerką z allegro ;)

Gość gość
Nie trzeba aż tak kombinować, wystarczy rozmawiając przez net zasugerować że musisz wynająć kogoś do koszenia trawnika bo jest za duży a ty cały czas w firmie i podjechać na spotkanie dobrym wozem. Efekt końcowy ten sam

Gość gość
gość dziś Dziw'ki z rosky ani nie pocałujesz, ani minety jej nie zrobisz, bo tego samego dnia przed tobą waliło ją tuzin januszów...

Gość gość
Nie jest to 70% są to kobiety albo z niższych klas albo z klasy średniej te które chcą leżeć i pachnieć

Gość TomekClassic
gość dziś Nie mam dobrego wozu, zwykła osobówka sześcioletnia więc lepiej mi pasuje udawanie turysty z USA.

Gość gość
Te panienki które roochasz też nie są porządne, one dają szpary w każdy weekend, nie myśl że jesteś wyjatkowy

Gość gość
Dziw'ki z rosky ani nie pocałujesz, ani minety jej nie zrobisz, bo tego samego dnia przed tobą waliło ją tuzin januszów... Jaka jest gwarancja że dyskotekówki też nie macało stado Marianów?

Gość gość
6 lat to spoko, nie interesuje cię czym jeździsz zmieniasz jak się zaczyna psuć, nie zmieniasz co roku. Łykają to.

Gość gość
gość dziś ale co porooochał to jego a ty pewnie dalej walisz gruchę po co ta zazdrość? Rób jak kolega radzi ,wogóle ziom jest spoko że się podzielił rada b tak to mógłby sekretu nie zdradzać - teraz będzie miał nasladowców czyli konkurencję

Gość gość
Smutne macie życie skoro musicie kogoś udawać, żeby p*****ać. Szok! Dobrze że nie mam takiego problemu. I tak zdarza mi się bzykać i to raczej te ładniejsze, nie udając nikogo ani w życiu realnym ani w internecie ;)

Gość TomekClassic
gość dziś To, że nie są porządne to raczej oczywista oczywistość ;) Niektóre idąc do hotelu grają porządne udając, że tylko pogadać idzie i nic więcej, ale jak już jest z tobą w hotelu to seks jest na 100%

Gość gość
gość dziś ehe a ja jestem Wałęsa - wygrałem w totka milion za komuny

Gość gość
Zresztą zdecydowana większość kobiet w klubach lubi sex i tylko czekają na dobry pretekst by iść do łóżka. Muszą mieć czym zagłuszyć wyrzuty sumienia, nie jestem puszczalska zrobiłam to bo... Mi jedną rano powiedziała że te moj***ajeczki na nią nie działają, miała poprostu ochotę na sex i miło jej było zagrać w moją grę :)