Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

78 a ja o polowe

Polecane posty

Gość 78/2

Nie 😉 może, ale ja jej nigdy nie zauważyłam 😛

Gość Ciekawy
1 minutę temu, Gość 78/2 napisał:

Nie 😉 może, ale ja jej nigdy nie zauważyłam 😛

moze to byl ten moment, ze za mocno się ... skupiłas na sobie. 😛

Gość Gość 78

Ona też ma potrzeby, tak jak każdy, maże drążąc temat zrobisz jej przysługę 🙂

Gość wien

kobiety nie lubia pedofilii bo by byly niepotrzebne i dostaly by przez to nerwicy.

Gość Ciekawy

jak rozumiem, wycwiczyłas się juz w NIE-byciu hałasliwą? 😛

a jak jej nie ma w domu? bo pewnie takiej okazji nie przepuszczasz...  :classic_biggrin:

Gość Ciekawy
2 minuty temu, Gość wien napisał:

kobiety nie lubia pedofilii bo by byly niepotrzebne i dostaly by przez to nerwicy.

to co wzmiankowales jest do ~16-18 lat.... tutaj wszyscy są powyzej tego i to co najmniej kilka lat.

to w zasadzie jak my.. powinnismy znienawidzic bankomaty. 😎

Gość Ciekawy

Czyzby złapana? :classic_ninja::classic_biggrin:

Gość 78/2
9 godzin temu, Gość Ciekawy napisał:

Czyzby złapana? :classic_ninja::classic_biggrin:

Sen mnie złapał 😉 ale miło się spało 😉

Gość 78/2
10 godzin temu, Gość Gość 78 napisał:

Ona też ma potrzeby, tak jak każdy, maże drążąc temat zrobisz jej przysługę 🙂

Tak uważasz?  😉   

Gość Gość 78
40 minut temu, Gość 78/2 napisał:

Tak uważasz?  😉   

Sprowokuj ją trochę w niewinnej rozmowie, jak złapie haczyk, to wiesz co robić 😉

Gość 78/2
1 godzinę temu, Gość Gość 78 napisał:

Sprowokuj ją trochę w niewinnej rozmowie, jak złapie haczyk, to wiesz co robić 😉

Oj nie wiem co mogłabym robić 😛

Gość Ciekawy

prosta sprawa: podczas jakiejs sceny lozkowej w jakims filmie w TV skomentuj cos, ze to tamto... albo on powinien tak i tak, albo ona cos... zresztą zycie (albo wiadomosci) tez daje czasem pretekst do "nic nieznaczacego" skomentowania i czekania na reakcję 😛

a co do ew. złapania - mozesz spróbowac to zrobic jak bedze w tym samym pomieszczeniu, np zajeta czytaniem, czy ogladaniem TVki - dla chcacego nic trudnego :classic_cool:  mnie sie udało dawno temu z 2x (bez złapania bo nie bylo to moim celem) 😛 

na xHamsterze jest kupa filmów z takimi agentkami z kamerkek, ktore tak robią - niby gapią w ekran (do kamerki z setkami widzów) a w pokoju matka / siostra / brat siedzi obok i z kims rozmawia albo gapi w TV i nic (jakoby) nie wie.

ps  kilka dni temu widzialem tu jakąś mamusię, ktora cos wspominala o tym, ze sama wolałaby wybrac corce chlopaka... potem jej spadlo ze sama tez moglaby na tym skorzystac. 😛

Gość 78/2

A gdzie ty się tak wyszkoliłes? :)

Gość Ciekawy

ale ze o co chodzi? 😛

yy..  jak to mówią.. praca nad sobą.   długotrwała.  :classic_cool:   

+ kombinatoryka własna.  :classic_biggrin:

Gość Ciekawy

offtop - czemu na tym coraz bardziej upadajacym forum juz nawet nie mozna dodawac linków do tematów .. z tego samego forum?

to juz w ogole nic nie mozna linkowac?

pora spadac

Gość 78/2

Kombinatoryka własna ? Hehe tzn? 😛

Gość Ciekawy
38 minut temu, Gość 78/2 napisał:

Kombinatoryka własna ? Hehe tzn? 😛

... czyli wykorzystywanie na tyle roznych okazji na ile się da. (w zwykle niesprzyjajacych okolicznosciach wiec niestety głownie zdalnie). 😉

jak tam łozko? :classic_cool:   i tak spisz w tych wszystkich...  sokach ? :classic_biggrin:

Gość Gość 78

78/2 mój mały zboczeńcu, przeglądałem trochę różne tematy na forum i widzę, że bardzo się rozkręciłaś 🙂  Cały dzień z mokrą cipką ? 😉  Jeżeli namówisz miśka na obciąganie to będę pod wrażeniem 🙂  Fajnie patrzeć jak coraz bardziej pochłania Cię ciemna strona mocy 🙂  Gdybyś potrzebowała wsparcia amoralnego, wal śmiało 🙂 Z mamą musisz powoli ale widzę że Ciekawy już ci podrzuca pomysły,  przebijesz mnie jeśli Ci się uda 🙂  Strasznie chciałbym mieć Twoją mamę na stole z szeroko rozłożonymi nogami,  mocno bym ją brał i wbijał się jak najgłębiej,  ty wtedy powinnaś siedzieć na jej twarzy i  tak żeby jej języczek szalał w Twojej cipce,  patrzyli byśmy na siebie z satysfakcją, że dołączyła do naszego klubu zboczeńców   (tak mi do głowy przyszło, jak to zbokowi 😉 )

Gość Ciekawy

Hmm... mnie wystarczyłoby doprowadzenie obydwu (razem albo przy oddzielnych okazjach) do kilku orgazmów z rzędu. Chociazby ręcznie albo językowo 😉

Jako ze orgazmy są rózne, mógłbym wtedy potwierdzic (albo zaprzeczyc) ze mamusia i córcia mają podobne (albo ...wrecz przeciwnie?)

kiedys byl tu topik o cipkach matek i córek - i wyszlo ze chyba faktycznie, córki zwykle mają takie cipki jak matki (buleczki albo motylki - podejrzaly mniejszym lub wiekszym przypadkiem). "Zbadanie" orgazmów byłoby krokiem naprzód w badaniach yyy, genetycznych. :classic_cool::classic_cool:

78, mowisz ze az tak "córcia" szaleje?  ja tylko tu siedze... i zaraz znikam zresztą.. (chyba)

Gość 78/2

Osz wy 😜 normalnie  jesteście zboczeni na maksa 😉 lubię was za to 😘

Gość Ciekawy

Nieprawda, ja tylko poznaję rzeczywistosc / swiat taką jaka ona / on jest. :classic_cool:   Nie widze w tym nic nienormalnego. :classic_cool:

Definicje normalnosci też się ostatnio dosc szybko zmieniają. :classic_cool:

Kinsey, Masters & Johnson (bodajze tak sie nazywali?) takze musieli sie zmagac z przyklejanymi okreslanymi latkami (jeden z dwu pierwszych chyba faktycznie byl seksoholikiem, ale jakis naped w zyciu trzeba miec :D) a bez nich nie mielibysmy nowoczesnej seksuologii. :classic_cool:

Gość 78/2

Ciekawy ty powinieneś chyba zostać seksuologiem 😛

Mogłabym być twoja pierwszą pacjentką. 😄

Gość Gość 78

Mi nic nie wystarczy, chce je zabrać obie na szczyt perwersji a tam dobudować jeszcze jedno piętro 🙂

Gość Ciekawy

Nie sądzę... zakonczylbym karierę jak kilku innych, i to pewnie bardzo prędko. :classic_laugh:

Poza tym ostatnio bylo w jakiejs gazecie o yy, bioenergoterapeucie :classic_cool: ktory ...aha, no wlasnie - tez leczyl córkę (ktora dostala jego adres z polecenia zresztą od jakiejs kobiety :D) i matkę 😄.  Dostal zakaz zblizania sie na 50m + zakaz uprawiania 'bioenergoterapii" :P. A gliny szukają innych "poszkodowanych" z paragrafu o "doprowadzenie podstepem do czynnosci seksualnej".

Co najciekawsze, mama z córką dopiero niedawno zgadaly sie co tak naprawde dzieje sie na ich "seansach" bo jedna przed druga przez rok pary z geby nie pusciła :classic_laugh:

.... i próbuj tu ludziom pomagac. I oto co cie spotyka... 

Ale jakbym tak załozył "Gabinet Relaksacji Mentalno - Fizykalnej"  :classic_biggrin:?   Na to nie trzeba zadnych pozwolen zdaje sie...:classic_cool: Slyszalem, ze kiedys jakas laska zalozyła gabinet ... relaksacji łaskotkami, w ktorym głaskała ludzi piórkiem... i szybko musiala zredukowac klientelę do kobiet, bo okazalo sie ze faceci przychodzili relaksacje zupelnie innego rodzaju. :classic_laugh:

A słuchac umiem... i wyrozumialy tez jestem...😋

Gość 78/2

Oj widzę że kręcą cię relacje matka córka ;D

Gość Ciekawy

wbrew pozorom, moze nie az tak, ale.. chyba nie tylko mnie jak widac. :classic_biggrin:  a ze akurat mama z córką to jednak pewnego rodzaju ciekawostka, co by nie mowic. :classic_cool:

zresztą - "siostry ktore dzielą sie wszystkim" :classic_biggrin:  tez niczego sobie.  Ale generalnie w kobietach głownie podnieca mnie temperament - im bardziej ognisty, tym bardziej, ale to chyba jasne. :classic_biggrin:  A juz najciekawsze sztuki to takie, ktore sa z cicha pęk, oficjalnie nic nigdzie, a jak pobadasz i zaufa, to wulkan sie otwiera :classic_laugh:

zajeta na innych topach? :classic_cool:

Gość 78/2

Znajoma u mnie była dlatego nie mogłam pisać. Wolę żeby nie wiedziała że jestem na forum erotycznym 🙂

Gość Ciekawy

haha, no tak... jak wszedzie... ten brak swobody osobistej. :classic_biggrin:

to wybitnie dolujace, ale tak dlugo jak bedzie sie trzeba ukrywac z takimi podstawami jak wlasne upodobania, na tym swiecie nigdy normalnie nie bedzie.

byłby ubaw, jakby wyszło ze ona tez na jakies wchodzi i sie udziela 😛 

Gość 78/2

No było by dziwnie.  Wolę żeby nikt nie wiedział.  Jestem tu anonimowa i mogę być naprawdę szczera. Pisać o tym na co mam ochotę, co lubię 🙂

Gość Ciekawy

a na co masz ochotę? i co lubisz? :classic_cool: