Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

78 a ja o polowe

Polecane posty

Gość Ciekawy

Ok, posiedze cicho, coby sie nie wcinac koledze 😉

tutki do CG czekają - ale badz pewna ze podgladam w gotowosci przez dziurkę (zeby nie powiedziec ze kameruję spod sufitu 😛 )

Gość Gość 78

Zacząłbym od bardzo długiej minetki i nie przerywał jej przy pierwszym orgazmie nawet gdybyś się już wyrywała, następnie pokazałbym Ci moje zabawki i zaproponował zabawę wszystkimi po kolei , skończyłoby się bardzo ostro ... 😉 kajdanki to tylko drobna przekąska 🙂 

Gość Gość 78

Następnie różdżka wkbracyjna, bardzo dlugo... 🙂

Gość Ciekawy

...korzystajac z chwili ciszy - co do samego orgazmu jest także kilka fajnych "zboczen" - choc ja nazwalbym je technikami 😛 - zresztą (mnie) chyba najbardziej krecacych. Pomijam podduszanie, ktore IMO jest zbyt niebezpieczne.

Gość Gość 78

79/2 właśnie  mialem zapytać czy masz różdżke wibracyjna w połączeniu z penisem w cipce stanowi totalny odlot, próbowałaś już?

Gość 78/2

Nie próbowałam 😉 a co to takiego?:)

Gość 78/2
39 minut temu, Gość Ciekawy napisał:

...korzystajac z chwili ciszy - co do samego orgazmu jest także kilka fajnych "zboczen" - choc ja nazwalbym je technikami 😛 - zresztą (mnie) chyba najbardziej krecacych. Pomijam podduszanie, ktore IMO jest zbyt niebezpieczne.

To jakie to techniki poza podduszaniem? 🙂

Gość Ciekawy
3 minuty temu, Gość 78/2 napisał:

To jakie to techniki poza podduszaniem? 🙂

jaka zainteresowana 😛

edging np.   ...ale nie taki jak to kobiety robią, w połowie aktu, tylko zupelnie pod koniec... 😎 ciekawe czy dałabys radę i jak długo. 😛 (radbym to sprawdzic, hihi)

no i cos tam mozna dorzucic "w odcieniach", zalezy co się zrobi w odpowiednim momencie. Ale to juz tak publicznie nie bede sprzedawał 😛

Gość 78/2
2 minuty temu, Gość Ciekawy napisał:

jaka zainteresowana 😛

edging np.   ...ale nie taki jak to kobiety robią, w połowie aktu, tylko zupelnie pod koniec... 😎 ciekawe czy dałabys radę i jak długo. 😛 (radbym to sprawdzic, hihi)

no i cos tam mozna dorzucic "w odcieniach", zalezy co się zrobi w odpowiednim momencie. Ale to juz tak publicznie nie bede sprzedawał 😛

Mogę być szczera? 🙂

Gość Ciekawy

jasssne. tylko i wylacznie. 😉

Gość 78/2

Po pierwsze od początku nie narzucałes się. Więc już jesteś na dobrej drodze abym cię polubiła.  No ale za mało mi tobie zboczucha.  To co tu piszesz i tam jest anonimowe 😉

A chętnie coś zbereznego poczytam i się przy tym trochę pobawię 😛

Gość Gość 78

A coś takiego

onaaolivia@gmail.com

masz ochotę 🙂 

Gość Ciekawy

Bo ja się nie narzucam, w zasadzie siedzę tu kilka ostatnich dni i niedługo znikam.  Za długo tu siedziec to tak jednak czasochłonne, potrzebuję tylko od czasu do czasu popławic sie w degrengoladzie i innych soczkach 😉

Za mało zboczucha? hmm. Zloty deszczyk moze? 😄   fisting jedną - albo dwoma dlońmi?  wibrujące jajeczka idac do sklepu albo knajpy? 😄 

Hm.. siostrę masz moze? 😛   (o mamie juz bylo 😎)  

Albo zapomnialem, albo nie doczytalem.. jak u Ciebie z klimatami dominacyjnymi?

Co do technik... jak zacisniesz mocno w odpowiednim momencie, to jest fajniej. 😛 ale musi byc odpowiedni.

Albo.. dla odmiany - w tym samym momencie mozesz ... rozluznic wszystko (wiesz o czym mówimy rozumiem :P). Kompletnie. Wtedy bywa... ciekawie. :classic_laugh:😎 

Ale jak sie nie utrafi, to u kobiet podobno to sie moze odkuc na nastroju przez nastepne pol dnia. 😛

Gość 78/2
2 minuty temu, Gość Gość 78 napisał:

A coś takiego

onaaolivia@gmail.com

masz ochotę 🙂 

Przecież to nie twój email 😛

Gość Ciekawy

78 przyspieszył. 😛

Gość Gość 78

to była pomylka nie to mi się wkleiło

Gość 78/2
1 minutę temu, Gość Ciekawy napisał:

Bo ja się nie narzucam, w zasadzie siedzę tu kilka ostatnich dni i niedługo znikam.  Za długo tu siedziec to tak jednak czasochłonne, potrzebuję tylko od czasu do czasu popławic sie w degrengoladzie i innych soczkach 😉

Za mało zboczucha? hmm. Zloty deszczyk moze? 😄   fisting jedną - albo dwoma dlońmi?  wibrujące jajeczka idac do sklepu albo knajpy? 😄 

Hm.. siostrę masz moze? 😛   (o mamie juz bylo 😎)  

Albo zapomnialem, albo nie doczytalem.. jak u Ciebie z klimatami dominacyjnymi?

Co do technik... jak zacisniesz mocno w odpowiednim momencie, to jest fajniej. 😛 ale musi byc odpowiedni.

Albo.. dla odmiany - w tym samym momencie mozesz ... rozluznic wszystko (wiesz o czym mówimy rozumiem :P). Kompletnie. Wtedy bywa... ciekawie. :classic_laugh:😎 

Ale jak sie nie utrafi, to u kobiet podobno to sie moze odkuc na nastroju przez nastepne pol dnia. 😛

No ja tu wpadłam na początku grudnia i jestem do dzisiaj. 

Już mi mokro 😛

Gość Gość 78

Podoba Ci się różdżka, co myślisz 🙂

Gość 78/2
2 minuty temu, Gość Gość 78 napisał:

Podoba Ci się różdżka, co myślisz 🙂

Nie wiem co to i jak działa 😛

Gość Ciekawy

o, ja tak długo nie siedzę.. tydzien, i troche to max. potem pol rolu / rok / dwa lata orbitowania gdzies daleko i moze powrót. 😄

nie wiem co zrobilby 78.. ja jednak zaczałbym ciut bardziej klasycznie... Ty lezysz na brzuszku na łózku, nagusienka, tylko w samych szpilkach i cos czytasz, ja wchodzę, ale po cichu.. wiesz ze wszedłem, ale sie nie odwracasz... podchodzę, siadam i zaczynam gładzic Cie wzdłuz kręgosłupa... od szyi po doleczki nad tyłeczkiem.. (masz doleczki? :P)

przejezdzam od góry do dołu, potem z powrotem, opuszkami schodzę na plecy, obydwie dłonie tancują po całych Twoich plecach... wyginasz się na boki, kołyszesz biodrami, bo Cie to laskocze, jednoczesnie trafiam na Twoje strefy erogenne i skupam sie na nich..

nastepnie pochylam się nad szyją, i całuję styk włosów ze skórą, odsuwajac włosy do góry... przechodzę na bok szyi, i całuję pod uszkiem.. a potem liżę płatek i lekko ciągnę go ustami, dłonia bładzac gdzies a to po biodrze a to pupie... zagladajac palcami pomiedzy posladki.. 😛

hm... w takim tempie byloby sporo pisania. No i takie... klasyczne to jakies. :classic_laugh::classic_laugh:

Gość Gość 78

Główka ma bardzo duże wibracje i drażni łechtaczkę, coś jak powiększona szczoteczka elektryczna 🙂

Gość 78/2
3 minuty temu, Gość Ciekawy napisał:

o, ja tak długo nie siedzę.. tydzien, i troche to max. potem pol rolu / rok / dwa lata orbitowania gdzies daleko i moze powrót. 😄

nie wiem co zrobilby 78.. ja jednak zaczałbym ciut bardziej klasycznie... Ty lezysz na brzuszku na łózku, nagusienka, tylko w samych szpilkach i cos czytasz, ja wchodzę, ale po cichu.. wiesz ze wszedłem, ale sie nie odwracasz... podchodzę, siadam i zaczynam gładzic Cie wzdłuz kręgosłupa... od szyi po doleczki nad tyłeczkiem.. (masz doleczki? :P)

przejezdzam od góry do dołu, potem z powrotem, opuszkami schodzę na plecy, obydwie dłonie tancują po całych Twoich plecach... wyginasz się na boki, kołyszesz biodrami, bo Cie to laskocze, jednoczesnie trafiam na Twoje strefy erogenne i skupam sie na nich..

nastepnie pochylam się nad szyją, i całuję styk włosów ze skórą, odsuwajac włosy do góry... przechodzę na bok szyi, i całuję pod uszkiem.. a potem liżę płatek i lekko ciągnę go ustami, dłonia bładzac gdzies a to po biodrze a to pupie... zagladajac palcami pomiedzy posladki.. 😛

hm... w takim tempie byloby sporo pisania. No i takie... klasyczne to jakies. :classic_laugh::classic_laugh:

Dołeczki jakieś są 🙂

No kolego naprawdę mi teraz mokro. Dobrze że nie mam majtek 😛

Gość Gość 78

Taka zabawka i jednocześnie ostre rżnięcie cipki twardym kutasem i odlecisz w kosmos 🙂  sprawdzona metoda 😉 

Gość 78/2
1 minutę temu, Gość Gość 78 napisał:

Taka zabawka i jednocześnie ostre rżnięcie cipki twardym kutasem i odlecisz w kosmos 🙂  sprawdzona metoda 😉 

Tak? Na kim sprawdziłeś? 😛

Gość Gość 78

Często to robimy 🙂  zawsze  ma 2-3 orgazmy po kolei i prześcieradło do prania 🙂 

Gość Ciekawy

całując Cię w usta błądzę dloną koło tylnego otworka, odnajdując go rozchylając posladki i pieszcząc go delikatnie palcami... dlonie błądzą od niego, az po cipkę, która jest jakby wilgotna i lekko sliska... gładzę ją, bawie się przez moment wargami, masuję je opuszkami, czuję ich miękkosc i aksamitnosc.. pojekujesz i zmieniasz pozycję, odwracasz się do mnie, siadasz na moich udach z szeroko rozłozonymi udami i wygodnym dostepem do swojej pusi... masturbujesz sie krótka chwilę, patrząc na moja twarz i zauwazając jak to na mnie działa.. odchylasz sie do tyłu, zebym wszystko widzial lepiej i dokladniej.. Twoje ruchy na łechtaczce, od czasu do czasu przebiegniecie palcami po calej cipce, zeby odswiezyc czucie... obserwujesz mnie, a ja patrzę jak zahipnotyzowany to na nią, to na Twoją twarz, i wychwytuję pierwsze oznaki podniecenia.. przyspieszony oddech, zagryzanie warg, wyginanie się...

4 strony wyjdą... :classic_ninja::classic_laugh:

Gość Ciekawy

masz bułeczkę czy motylka? 😛

moze cos pomiedzy.. nazwijmy hamburgerek 😄

(bo nie wiem jak tancowac palcami po Twojej kotce. Wiesz.. jestem szczególarzem. 😄 )

o, jak doleczki są, to juz dobrze. podobno to swiadczy o łatwosci orgazmicznej (choc ile w tym prawdy to ... musisz sama stwierdzic 😄 )

Gość Gość 78

Czasami na chwilę musimy przerwać bo nie wytrzymuje i chce kończyć ale jak przejdą drgawki orgazmu, trzeba delikatnie zacząć od nowa i bawić się dalej 🙂

Gość 78/2
8 minut temu, Gość Ciekawy napisał:

całując Cię w usta błądzę dloną koło tylnego otworka, odnajdując go rozchylając posladki i pieszcząc go delikatnie palcami... dlonie błądzą od niego, az po cipkę, która jest jakby wilgotna i lekko sliska... gładzę ją, bawie się przez moment wargami, masuję je opuszkami, czuję ich miękkosc i aksamitnosc.. pojekujesz i zmieniasz pozycję, odwracasz się do mnie, siadasz na moich udach z szeroko rozłozonymi udami i wygodnym dostepem do swojej pusi... masturbujesz sie krótka chwilę, patrząc na moja twarz i zauwazając jak to na mnie działa.. odchylasz sie do tyłu, zebym wszystko widzial lepiej i dokladniej.. Twoje ruchy na łechtaczce, od czasu do czasu przebiegniecie palcami po calej cipce, zeby odswiezyc czucie... obserwujesz mnie, a ja patrzę jak zahipnotyzowany to na nią, to na Twoją twarz, i wychwytuję pierwsze oznaki podniecenia.. przyspieszony oddech, zagryzanie warg, wyginanie się...

4 strony wyjdą... :classic_ninja::classic_laugh:

No to będę miała jeszcze 3 orgazmy 🙂

Naprawde mnie nakręciłes 😘

Gość 78/2
4 minuty temu, Gość Gość 78 napisał:

Czasami na chwilę musimy przerwać bo nie wytrzymuje i chce kończyć ale jak przejdą drgawki orgazmu, trzeba delikatnie zacząć od nowa i bawić się dalej 🙂

A twoja laska wie że np piszesz ze mną? 😛