Gość Sylwia Napisano Grudzień 30, 2019 3 godziny temu, Gość Marta napisał: Marta daj znać jak będziesz coś wiedziała. Kciuki zacisniete . Powiem Ci że miałam podobne odczucia przed testowaniem. Niby chciałam wiedzieć jaki wynik ale nie spieszylam się za bardzo. Robienie sikanca nawet mi do głowy nie przyszło! Jednak stan oczekiwania był dla mojej świadomości bezpieczniejszy. 4 godziny temu, Gość Patrycja napisał: Patrycja sama widzisz ze dziewczyny również miały podobne przypadki i wszystko dobrze jest, więc leżenie i odpoczywanie i robienie nic dla ciebie. Gratuluję dzisiejszych sukcesów na USG. Zuzana a ty kiedy do lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lexy Napisano Grudzień 30, 2019 24 minuty temu, Gość Luna napisał: Lexy, Ona cudowne wieści! Niech maluchy rosną dalej Ja zdecydowalam się na podaniety tych tabletek. Łyżeczkowanie wolę w ostateczności tak więc sylwester w szpitalu Mam nadzieje ze szybko wrócisz do zdrowia życzę Ci tego z całego serducha ❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona2019 86 Napisano Grudzień 30, 2019 26 minut temu, Gość Luna napisał: Lexy, Ona cudowne wieści! Niech maluchy rosną dalej Ja zdecydowalam się na podaniety tych tabletek. Łyżeczkowanie wolę w ostateczności tak więc sylwester w szpitalu Ściskam cię mocno i życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do dalszej walki jestem z tobą całym sercem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona2019 86 Napisano Grudzień 30, 2019 4 godziny temu, Gość Szczęśliwa napisał: 9dpt 5dniowa blastocysta wynik dzisiejszej bety 119.60🥰 Gratuluję 3 godziny temu, Gość kaja napisał: Też miałam 5 dniowa blastocyste. Zazdroszczę Ci wyniku. Szczęścia, które czujesz. Eh Test kupiony - mam nadzieje że rano odwaga mnie nie opuści i go zrobię. Trzymam kciuki za piękne dwie krechy Marta za piękna jutrzejszą bete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Grudzień 30, 2019 30 minut temu, Gość Sylwia napisał: Marta daj znać jak będziesz coś wiedziała. Kciuki zacisniete . Powiem Ci że miałam podobne odczucia przed testowaniem. Niby chciałam wiedzieć jaki wynik ale nie spieszylam się za bardzo. Robienie sikanca nawet mi do głowy nie przyszło! Jednak stan oczekiwania był dla mojej świadomości bezpieczniejszy. Patrycja sama widzisz ze dziewczyny również miały podobne przypadki i wszystko dobrze jest, więc leżenie i odpoczywanie i robienie nic dla ciebie. Gratuluję dzisiejszych sukcesów na USG. Zuzana a ty kiedy do lekarza? Juz zaraz niedługo 2 stycznia. Maz dzis robił u nich badanie nasienia jutro wynik. Odbierzemy 2 na wizycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malagosia 244 Napisano Grudzień 30, 2019 13 minut temu, Zuzana napisał: Juz zaraz niedługo 2 stycznia. Maz dzis robił u nich badanie nasienia jutro wynik. Odbierzemy 2 na wizycie Zuzana to tak jak ja prawie ja 3go wizyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia Napisano Grudzień 30, 2019 19 minut temu, Zuzana napisał: Juz zaraz niedługo 2 stycznia. Maz dzis robił u nich badanie nasienia jutro wynik. Odbierzemy 2 na wizycie Czekam na zeznania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patrycja Napisano Grudzień 30, 2019 50 minut temu, Zuzana napisał: Juz zaraz niedługo 2 stycznia. Maz dzis robił u nich badanie nasienia jutro wynik. Odbierzemy 2 na wizycie 37 minut temu, malagosia napisał: Zuzana to tak jak ja prawie ja 3go wizyta Trzymam kciuki za Was mocno Kochane i dawajcie znać po wizytach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwonkja Napisano Grudzień 30, 2019 Dziewczyny, czy można iść długim protokołem bez antyków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyśka000 Napisano Grudzień 30, 2019 May1223 sasiadko co się nie odzywasz?? Co słychać?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja Napisano Grudzień 31, 2019 8 godzin temu, Gość Iwonkja napisał: Dziewczyny, czy można iść długim protokołem bez antyków? Cześć, ja szłam. Tylko po punkcji hiperstymulacja wystąpiła i wtedy brałam antyki 1 cykl ale to sama chciałam po to żeby torbiel czynnosciowa mi się nie zrobiła jakby co, bo mam takie skłonności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina Napisano Grudzień 31, 2019 Kochane wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2020 oby był dla nas bardzo szczęśliwy i spełniły się wszystkie nasze marzenia. . Izulka trzymam kciuki będzie dobrze. Kaja jak już siusiu pójdzie daj znać. Czekamy. Ja obecnie 3 dc , biorę menopur i gonapeptyl w styczniu kolejna próba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwonkja Napisano Grudzień 31, 2019 2 godziny temu, Gość kaja napisał: Cześć, ja szłam. Tylko po punkcji hiperstymulacja wystąpiła i wtedy brałam antyki 1 cykl ale to sama chciałam po to żeby torbiel czynnosciowa mi się nie zrobiła jakby co, bo mam takie skłonności. Dzięki my i tak jesteśmy nastawieni na crio więc w lutym będzie punkcja. A po jakim czasie miałaś transfer od punkcji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja Napisano Grudzień 31, 2019 10 minut temu, Gość Iwonkja napisał: Dzięki my i tak jesteśmy nastawieni na crio więc w lutym będzie punkcja. A po jakim czasie miałaś transfer od punkcji? Jakbym po punkcji nie miała hiperki to transfer odbyłby się od razu. a że była hiperka to 1 cykl odczekalam i przyjechałam na kontrolę czy wszystko wróciło do normy. Lekarz zrobił USG i dał zielone światło. Za 2 dni robię betę. Ale długo to trwało całościowo u mnie - od połowy września. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja Napisano Grudzień 31, 2019 36 minut temu, Gość Karolina napisał: Kochane wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2020 oby był dla nas bardzo szczęśliwy i spełniły się wszystkie nasze marzenia. . Izulka trzymam kciuki będzie dobrze. Kaja jak już siusiu pójdzie daj znać. Czekamy. Ja obecnie 3 dc , biorę menopur i gonapeptyl w styczniu kolejna próba. Oby był szczęśliwy ten nowy rok Karolina. Zrobiłam ten test rano i od tamtej pory spać nie mogę, chyba widziałam co chciałam ...Chyba widziałam słaba druga kreskę. Ale nie wiem czy moje oczy o 5 rano dobrze działały...nie nastawiam się póki bety nie zobaczę..teraz jak patrzę na test to widać druga kreskę ale po takim czasie to nie wiem jak test się zachowuje ... Karolina styczeń za pasem :) trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwonkja Napisano Grudzień 31, 2019 38 minut temu, Gość kaja napisał: Jakbym po punkcji nie miała hiperki to transfer odbyłby się od razu. a że była hiperka to 1 cykl odczekalam i przyjechałam na kontrolę czy wszystko wróciło do normy. Lekarz zrobił USG i dał zielone światło. Za 2 dni robię betę. Ale długo to trwało całościowo u mnie - od połowy września. Właśnie my byliśmy na wizycie wczoraj i punkcja zapowiada się na luty. Czyli później też cykl odczekamy i crio, jeśli będzie z czego. To w takim razie trzymam mocno kciuki aby beta była wysoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szczęśliwa Napisano Grudzień 31, 2019 1 godzinę temu, Gość kaja napisał: Oby był szczęśliwy ten nowy rok Karolina. Zrobiłam ten test rano i od tamtej pory spać nie mogę, chyba widziałam co chciałam ...Chyba widziałam słaba druga kreskę. Ale nie wiem czy moje oczy o 5 rano dobrze działały...nie nastawiam się póki bety nie zobaczę..teraz jak patrzę na test to widać druga kreskę ale po takim czasie to nie wiem jak test się zachowuje ... Karolina styczeń za pasem :) trzymam kciuki. Kaja oby to było to trzymam kciuki 🥰pędz na bete będziesz miała pewność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malagosia 244 Napisano Grudzień 31, 2019 (edytowany) 2 godziny temu, Gość kaja napisał: Oby był szczęśliwy ten nowy rok Karolina. Zrobiłam ten test rano i od tamtej pory spać nie mogę, chyba widziałam co chciałam ...Chyba widziałam słaba druga kreskę. Ale nie wiem czy moje oczy o 5 rano dobrze działały...nie nastawiam się póki bety nie zobaczę..teraz jak patrzę na test to widać druga kreskę ale po takim czasie to nie wiem jak test się zachowuje ... Karolina styczeń za pasem trzymam kciuki. Kaja super wierze ze się udało! Trzymam kciuki! Rob betę! Edytowano Grudzień 31, 2019 przez malagosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lexy Napisano Grudzień 31, 2019 Kochane oby kolejny rok przyniósł same sukcesy oraz upragnione szczęście!!! Bez trosk, chorób i niepowodzeń, za to w miłości i bez stresu. Niech w 2020 spełnią się wszystkie Wasze marzenia!!!❤❤❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patrycja Napisano Grudzień 31, 2019 Kaja trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta Napisano Grudzień 31, 2019 Dziewczynki, 13dpt - beta mierniutka - 1,20. Lecę zbierać siły na następna walkę. Trzymajcie sie, wszystkiego co najlepsze na 2020 ! muah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izka87 3 Napisano Grudzień 31, 2019 39 minut temu, Gość Marta napisał: Dziewczynki, 13dpt - beta mierniutka - 1,20. Lecę zbierać siły na następna walkę. Trzymajcie sie, wszystkiego co najlepsze na 2020 ! muah Jesteś silna ! Następnym razem się uda masz jakieś mrozaczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izka87 3 Napisano Grudzień 31, 2019 5 godzin temu, Gość kaja napisał: Oby był szczęśliwy ten nowy rok Karolina. Zrobiłam ten test rano i od tamtej pory spać nie mogę, chyba widziałam co chciałam ...Chyba widziałam słaba druga kreskę. Ale nie wiem czy moje oczy o 5 rano dobrze działały...nie nastawiam się póki bety nie zobaczę..teraz jak patrzę na test to widać druga kreskę ale po takim czasie to nie wiem jak test się zachowuje ... Karolina styczeń za pasem trzymam kciuki. Omg będzie dobrze zobaczysz !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona2019 86 Napisano Grudzień 31, 2019 Kobitki wszystkiego najlepszego na nadchodzacy rok 2020, niech spełnia się wasze wszystkie marzenia i niech ten Nowy Rok oplywa samymi sukcesami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
May1223 21 Napisano Grudzień 31, 2019 17 godzin temu, Gość Justyśka000 napisał: May1223 sasiadko co się nie odzywasz?? Co słychać?? Czesc kochana! Wrocilam do pracy, przed świetami duży natłok działań.... Poza tym trochę chciałam odpocząć od tematu in vitro ale sumiennie codziennie Was czytam i cieszę się sukcesami i smuce porazkami nie da się tak całkiem zrezygnować z naszego forum. A Ty jak się czujesz ? pozbierałas się jakoś? Milo mi ze o mnie pamiętałas Wszystkim ciężarnym życzę szczęśliwych rozwiązań w tym nowym roku :)a dziewczynom którym się nie udało hartu ducha Damy radę, kto jak nie my! Co roku wierze że ten kolejny rok będzie lepszy!!! I tego życzę sobie i Wam. Szampanskiej zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina Napisano Grudzień 31, 2019 6 godzin temu, Gość kaja napisał: Oby był szczęśliwy ten nowy rok Karolina. Zrobiłam ten test rano i od tamtej pory spać nie mogę, chyba widziałam co chciałam ...Chyba widziałam słaba druga kreskę. Ale nie wiem czy moje oczy o 5 rano dobrze działały...nie nastawiam się póki bety nie zobaczę..teraz jak patrzę na test to widać druga kreskę ale po takim czasie to nie wiem jak test się zachowuje ... Karolina styczeń za pasem :) trzymam kciuki. Jak widziałaś to znaczy ,że były 2 !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia Napisano Grudzień 31, 2019 2 godziny temu, Gość Marta napisał: Dziewczynki, 13dpt - beta mierniutka - 1,20. Lecę zbierać siły na następna walkę. Trzymajcie sie, wszystkiego co najlepsze na 2020 ! muah Przykro tak chciałam się cieszyć z tobą. Jak wam poszła stymulacja, dobrze pamiętam że pobrali 4 occyty? Pewnie masz mrozaczki które na ciebie czekają, wierzę że będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Grudzień 31, 2019 2 godziny temu, Gość Marta napisał: Dziewczynki, 13dpt - beta mierniutka - 1,20. Lecę zbierać siły na następna walkę. Trzymajcie sie, wszystkiego co najlepsze na 2020 ! muah Jestem z Tobą:-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Grudzień 31, 2019 Dziewczyny spełnienia tego najważniejszego marzenia w 2020 roku dla nas wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyśka000 Napisano Grudzień 31, 2019 May1223 U mnie wszystko wporzadku, musiałam zapominać o porażce, no zbieram na kolejne in vitro, w styczniu mam wizyte u mojego doktorka ,masz racje ciężko odciąć się od tego forum też co dziennie śledzę co pisza, Pamietam o Tobie. ❤ sąsiadeczko długo Cię nie było to mi się zateskniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach