Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czapik33

Czy to krwawienie implantacyjne?

Polecane posty

Cześć 🙂

Jestem tu nowa. Mam problem. Mam cykle 25-28 dniowe. Przed ostatnim okresem bolały mnie piersi, lecz ból nie ustąpił wraz z zakończeniem miesiączki, trwa jakieś 4 tygodnie (głównie po bokach i na dole piersi, jakby te gruczoły przy dotyku i ruchu oraz są obrzmiałe i żylaste). Mniej więcej co 2-3 dni uprawiałam sex z Mężem bez zabezpieczenia. Wczoraj był 20 dzień cyklu i zaczęłam krwawić.. niekoniecznie jak przy typowym okresie, tylko delikatnie (brązowo-krwiście), ale ból brzucha występował. Dziś jest trochę więcej krwawienia (2 dzień) ale nadal sporo mniej niż w normalnym początku okresu. Czy może to być krwawienie implantacyjne? Jak ono wyglądało u Was? Boję się, że mam jakieś problemy hormonalne. Przebywam za granicą więc z pójściem do lekarza na razie się wstrzymuję. Proszę o rady. Pozdrawiam

Gość Rumianek

Myślę, że to nie jest krwawienie implantacyjne. U mnie to był taki ledwo co zauważalny przeźroczysto-brązowy śluz jakieś 3 dni przed spodziewaną @.

Długo jesteś za granicą? Ja gdy wyjechałam na pół roku, miałam tylko 2 razy okres i to taki dziwny. U mnie problemem było przepracowanie, stres, zmiana klimatu.

od kwietnia, z dwoma przerwami. Obecnie od prawie 2 miesięcy nie pracuję, szukam pracy. Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się dostać okres już w 20 dniu cyklu.. do tego długotrwały ból piersi. Zmartwiłam się. Choć cieszyłabym się gdyby jednak była to ciąża 🙂