Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny

poznam panią do rozmów, mruczenia, szeptu, emocji

Polecane posty

Gość Samotny

Witam drogie Pani 🙂

Jeśli tak jak i ja jesteś samotna. Brakuje Ci rozmowy, flirtu, szeptu, spokoju, uwodzenia,  wspólnego mruczenia i wspólnej zabawy. Jeśli tak jak i ja nie masz czasu na normalny związek a budzisz sie rano i myślisz sobie dlaczego do cholery nie mogę teraz szczytować w obecności mężczyzny ... to napisz. Na pewno znajdziemy wspólny język 🙂

mail: samotnyonn@op.pl

Gość Samotny

Nie gryzę. Odwagi 🙂

Gość Samotny

Lubię scat

Gość Samotny

Nie gryzę publicznie i w sposób uszczypliwy 😉 W kwestiach o jakich myślisz gryzę 🙂

Gość Samotny

To podszyw jeśli chodzi o ten scat 😉 Nie nie lubie

Gość Samotny

Zabawni sa Ci trolle. Takie przegrywy życiowe którzy moga rozładować emocje jedynie poprzez podszywanie się pod innych.

Gość Samotny

Nieprawdaż ? 😉

Gość Klin klinem
2 minuty temu, Gość Samotny napisał:

Zabawni sa Ci trolle. Takie przegrywy życiowe którzy moga rozładować emocje jedynie poprzez podszywanie się pod innych.

jeszcze bardziej żałosne są stare klempy wtykające swoje długie nochale w każdy temat,oraz faceci udający macho🤣

Gość Samotny

W łóżku dużo lubię. Oprócz rzeczy które sprawiają ból. W to się nie piszę. No i scat też odpada 😜

4 minuty temu, Gość Samotny napisał:

W łóżku dużo lubię. Oprócz rzeczy które sprawiają ból. W to się nie piszę. No i scat też odpada 😜

Ja czasem lubię rzeczy, które sprawiają ból, zwłaszcza te, które sprawiają ból innym. Pójdę sę. Trzymaj się dzielnie, bo tu ukrywa się podobno wiele pięknych kobiet, które marzą o erotycznej przygodzie i wspólnym mruczeniu. Buziaki.

Gość Samotny

Nie idź. Posiedź. Pomarudź ciut 😉

Nie szukam księzniczki. Oczywiście to super gdy kobieta jest ładna ale ważne aby miała też to coś. Tą werwę życiową. Tą iskrę w oczach. Aby czuła że jest ogniem i że pragnie płonąć razem z facetem.

Gość Samotny

Nie idź. Posiedź. Pomarudź ciut 😉

Nie szukam księzniczki. Oczywiście to super gdy kobieta jest ładna ale ważne aby miała też to coś. Tą werwę życiową. Tą iskrę w oczach. Aby czuła że jest ogniem i że pragnie płonąć razem z facetem.

Gość Myszka

A co mi pomruczysz? 

Gość Samotny

szept rozkoszy ? fantazje ? jęk dotyku ? Czy słowa rozmowy o wszystkim i niczym 🙂

Mogę pomarudzić, ale musisz wiedzieć, że jestem księżniczką, do tego ładną, w nienachalny sposób. Nie taką, że porażam blaskiem aż bolą oczy. Taką ładną z umiarem. Kiepsko się składa, że ta idealnie wpasowuję się w wymyślone przez Ciebie ramy, gdyż nikogo nie szukam, chociaż czasem faktycznie znajduję.

Może się mylę, bo psychologię miałam tylko jeden semestr na studiach (a to było wieki temu, a studia techniczne), ale na moje oko, to potrzeba Ci miłosnych dreszczy, a forum jest erotyczne. 

Gość Myszka

A może namiętnie ocieranie się prąciami?

Gość Myszka

Dawaj najpierw fantazje a potem zobaczymy

Gość Myszka

Trochę tłoczno tu

Gość Samotny
2 minuty temu, Kusza Myślivski napisał:

Mogę pomarudzić, ale musisz wiedzieć, że jestem księżniczką, do tego ładną, w nienachalny sposób. Nie taką, że porażam blaskiem aż bolą oczy. Taką ładną z umiarem. Kiepsko się składa, że ta idealnie wpasowuję się w wymyślone przez Ciebie ramy, gdyż nikogo nie szukam, chociaż czasem faktycznie znajduję.

Może się mylę, bo psychologię miałam tylko jeden semestr na studiach (a to było wieki temu, a studia techniczne), ale na moje oko, to potrzeba Ci miłosnych dreszczy, a forum jest erotyczne. 

Tak, mam tez zapędy do romantyzmu i emocji. Ale kocham również erotykę i dlatego jestem tutaj 🙂

Gość Myszka

Ale 3ąt też może

Gość Myszka

Tylko sex mnie interesuje

Gość Myszka

I gdzie te fantazje i mruczenia? 

Gość Samotny
25 minut temu, Kusza Myślivski napisał:

Kusza. Zaryzykuj 🙂 maila znasz. Jeśli sie nie uda to trudno. Zapraszam 😉

Gość Samotny
3 minuty temu, Kusza Myślivski napisał:

Dzięki, ale straszny burdel mi się wdarł do pałacu, co komnata, to gorzej. Muszę to ogarnąć.🖐️

Za dużo komnat 😉 Nie każdy zakamarek będziesz w stanie wysprzątać 😉

Gość Myszka
2 minuty temu, Kusza Myślivski napisał:

Dzięki, ale straszny burdel mi się wdarł do pałacu, co komnata, to gorzej. Muszę to ogarnąć.🖐️

Chyba  nie  umiesz nic napisać i ludziom tylko gitarę zawracasz Daj probkę tych wypocin