Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościk

Wewnętrzna doskonałość w kolorze fuksji

Polecane posty

Gość Gość

Czemu film jest prywatny?

Gość Gość

Beyonce zapytana o to skąd wziął się jej przydomek "Quuen B", odpowiedziała, że to inspiracja polską vlogerką Bogumiłą Siedlecką-Goślicką. 

Cytat

Bogusia to jedna z najsilniejszych i najmądrzejszych kobiet, które znam - stwierdziła popularna wokalistka. Pamiętam, gdy wiele lat temu poczułam się wypalona jako artystka, popadałam w depresję, aż przypadkiem trafiłam na jeden z filmików Bogusi. Był to Boyfriend Tag z Bartkiem. Ich miłość tak mnie zainspirowała, że stworzyłam kawałek Crazy In Love, który opowiada o miłości Bogusi i Bartka. Od tamtej pory Bogusia stała się moją muzą i patronką. Dlatego nazwałam się Queen B. Queen, bo to przecież królowa, a B to od pierwszej litery jej imienia - tłumaczy gwiazda Hollywood. Czasami, gdy męczy mnie sława. Kiedy jestem wyczerpana koncertami, medialnym szumem i szybkim życiem w Ameryce, to włączam sobie Dni z nami. Bije z nich takie ciepło oraz swojskość. Jay-Z przynosi wtedy Carbonarę albo Devolaya z polskiej restauracji i oboje czujemy, że nie chcemy być nigdzie indziej. Na żadnym rozdaniu prestiżowych nagród czy na czerwonym dywanie. Bywa, że mam tego wszystkiego dosyć. Chcę rzucić Los Angeles i uciec do Kołobrzegu. Gdzie mogłabym spać w Sand Hotelu, chodzić do obrotowej kawiarni i spacerować po molo. Ale potem trafiam na instastory Bogusi, która przypomina mi jak ważna jest praca i spełnienie życiowe. To dzięki niej wciąż tworzę. To dzięki niej mam siłę wychodzić na scenę. Niedługo planuję reedycję mojego albumu I Am Sasha Fierce,  który tym razem będzie nazywał się I Am Bogumiła Siedlecka.

Gość Tofik

Jest prywatny narazie bo nasz tlusciutku kurczaczek bubiaki nie mialby kontroli w srodku nocy nad komentarzami. A tak od rana w placy lub na home oficce bedzie krecia lapka kasowac w tempie blyskawicy

Gość Gość

Dlaczego Bogusia skasowała komentarz o tym, że groziła Hani, krytykowała z Bartkiem homoseksualistów, oskarżała bezpodstawnie opiekunki, chciała pozbawić pracy wiele osób nie przejmując się co potem z ich rodzinami? Czy to nie pasuje do wizerunku poszkodowanej głoszącej #hejtstop?

Gość GOŚĆ
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Jest tydzień z Aniołem

youtube   . com/ watch?v=xIRHXwpXCL0

W pierwszej chwili nie poznałam Bogusi. Ale wyszczuplała! Tak trzymaj Aniołku!!!

Gość Cvb
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego Bogusia skasowała komentarz o tym, że groziła Hani, krytykowała z Bartkiem homoseksualistów, oskarżała bezpodstawnie opiekunki, chciała pozbawić pracy wiele osób nie przejmując się co potem z ich rodzinami? Czy to nie pasuje do wizerunku poszkodowanej głoszącej #hejtstop?

A gdzie był taki komentarz?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Cvb napisał:

A gdzie był taki komentarz?

Na insta pod ostatnim zdjeciem

Gość Gosc
14 minut temu, Gość GOŚĆ napisał:

W pierwszej chwili nie poznałam Bogusi. Ale wyszczuplała! Tak trzymaj Aniołku!!!

To zobacz foty z eventu z pazurami 🤣🤣 odwłok coraz większy 

Gość Gosc

A jedna naiwniaczka myśli, ze drame z beltem internet wymyślił 🤷‍♀️🤣 do rano Buka wyczyści insta z komentarzy 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

A jedna naiwniaczka myśli, ze drame z beltem internet wymyślił 🤷‍♀️🤣 do rano Buka wyczyści insta z komentarzy 

Perły przed wieprze... ale one są ślepe. Buka pokasuje wszystko, a one będą się kłóciły, że to zmyślone...  😄 nieźle ich buczka wytresowała.

Gość Gość
14 minut temu, Gość Gosc napisał:

W jej różowym świecie prawdziwy facet marzy o grubej, brzydkiej, kalekiej osobie, która jest niedojrzałą egoistką. W jej bajce pieluchy zmieniają się same, samo się sprząta i gotuje. A 24/24 spędza się na misiowaniu. 

Gość gosc

Wysłałam naiwniaczce skrina z bełta rozmową z małą mi. Pewnie stwierdzi, ze to sfabrykowane 😂

Gość gosc

https://m.imgur.com/a/mEg1RQf

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Tofik napisał:

Jest prywatny narazie bo nasz tlusciutku kurczaczek bubiaki nie mialby kontroli w srodku nocy nad komentarzami. A tak od rana w placy lub na home oficce bedzie krecia lapka kasowac w tempie blyskawicy

Yt, fb i insta musi pilnować 😂

nie śpię bo pilnuje social mediow 😂 a wystarczyło Madzi dać zlecenie na prowadzenie 🤷‍♀️😂😂😂😂😂

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Yt, fb i insta musi pilnować 😂

nie śpię bo pilnuje social mediow 😂 a wystarczyło Madzi dać zlecenie na prowadzenie 🤷‍♀️😂😂😂😂😂

hahaha 😄 można się z wami uśmiać. Madzia wzięłaby zlecenie, zaczęłaby grać w simsy, to dopiero wylałoby się szambo prawdy u Bogusi.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jay-Z przynosi wtedy Carbonarę albo Devolaya z polskiej restauracji i oboje czujemy, że nie chcemy być nigdzie indziej.

🤣😂❤️

PADŁAM

Gość Gosc

Jest odpowiedz buni- nikogo nie straszyła itd. Znów kłamstwo goni kłamstwo byle by nikt nie zauważył 👹 zamiast 😇

Gość Gosc

Nowy filmik wjechal, obejrzalam 6 min i sie zanudzilam: makijaz, pogoda, tramwaj, syfora. I oczywiscie podkreslanie jak to ktos sie spoznia na spotkanie. 

No ale mamy swieto; pierweszy raz po 2 miesiacach wymowila imie swojego 24 godzinnego opiekuna!

Gość kokolinaa456
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nowy filmik wjechal, obejrzalam 6 min i sie zanudzilam: makijaz, pogoda, tramwaj, syfora. I oczywiscie podkreslanie jak to ktos sie spoznia na spotkanie. 

No ale mamy swieto; pierweszy raz po 2 miesiacach wymowila imie swojego 24 godzinnego opiekuna!

W której minucie? bo nie chce mi się oglądać całego dzieła.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość kokolinaa456 napisał:

W której minucie? bo nie chce mi się oglądać całego dzieła.

Jakos w 6, ale dokladnie nie wiem, a nie chce jej nabijac wyswietlen. Nie ma za bardso co ogladac- takie instastory ciagnace sie w nieskonczonosc. Ten opis co ktos tu wstawil jest ciekawszy i idealnie to oddaje!

Gość Gosc

Masakra. Nuda, nuda, nuda. Kto nie oglądał - nie traci. O bełcie Wspomina raz i w stylu „beltek się śmieje ze mnie, że ...” 

zdecydowanie nie polecam 

Gość Gość

To po co to oglądacie jak nuda? Dla beki? 

Gość Otra
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To po co to oglądacie jak nuda? Dla beki? 

Masz oglądam dla beki.

Gość gosc
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

To zobacz foty z eventu z pazurami 🤣🤣 odwłok coraz większy 

Przecież na tamtym filmie to nie Bogusia. Faktycznie trochę podobna, ale normalnego wzrostu, nieco mniej otyła i mówi dobrze po angielsku.

Gość Otra
6 minut temu, Gość gosc napisał:

Przecież na tamtym filmie to nie Bogusia. Faktycznie trochę podobna, ale normalnego wzrostu, nieco mniej otyła i mówi dobrze po angielsku.

zobacz instagram     nail_roomwawa

Gość GOSC

Odpadłam już na pierwszej gadce, czyli nie dotrwałam do wyjścia z domu. Straszne nudy... Bogusia wygladała jak Jabba the Hutt - twarz okraglejsza niz kiedykolwiek i opadnieta powieka. Zdecydowanie Bartek powinien ograniczyć jej posiłki, ona sama się się zaje na śmierć... :(

Gość Gosc
5 minut temu, Pinezka napisał:

Nie dało się tego oglądać, nawet na podwójnym przyspieszeniu... Coraz bardziej przypomina mi produkcje Otry - wstałam o godzinie..., potem półgodzinne ujęcia na chodnik/podłogę w centrum handlowym, wielka wyprawa na pocztę i do Lidla. Piękna pogoda, ale wiatr... Zieeew! Poza tym rozwala mnie, jak nasza pracownica roku już spóźniona parę minut, ale MUSI jeszcze nagrać swoje zakupowe ...amento, co tam, praca poczeka...

Ta, spozniona bo do Lidla musiala isc i jeszcze gada te farmazony.

Najlepsze jest to, ze teraz gada zeby nie wierzyc w plotki ze sie rozstali z Bartkiem. Ale hipokrytka z niej, przeciez sama go ukrywa.

Gość gość
32 minuty temu, Gość Otra napisał:

zobacz instagram     nail_roomwawa

O kurczę! Ona się już praktycznie nie mieści na swoim wózku. Wyslę jej w tym roku 1% z PIT-a, będzie miała na przeróbkę wózka. Bogusia by sie załamała, jakby straciła mozliwośc korzytsania z elektrycznego wózka, a to juz bardzo realna perspektywa.

Gość Gosc
10 minut temu, Gość gość napisał:

O kurczę! Ona się już praktycznie nie mieści na swoim wózku. Wyslę jej w tym roku 1% z PIT-a, będzie miała na przeróbkę wózka. Bogusia by sie załamała, jakby straciła mozliwośc korzytsania z elektrycznego wózka, a to juz bardzo realna perspektywa.

Ale przecież pączucia trzeba było zjesc, toż to tradycja. Jak ona same takie tradycje kultywuje to jej nie zazdroszcze...ja to sie zastanawiam kiedy ona sie przechyli do przodu i wypadnie z tego wozka bo juz niewiele brakuje.

Gość Gosc
40 minut temu, Pinezka napisał:

No i dlatego trudno się dziwić, że ma schizy na punkcie pękniętych kół w wózku. Z takim obciążeniem na pewno są bardziej narażone na usterki.

Do tego ten jej rajd... czekałam aż w kogoś przywali, bo jechała dość szybko patrząc w kamerę. Masakra 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.