Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościk

Wewnętrzna doskonałość w kolorze fuksji

Polecane posty

Gość hyhf

Bogu pisze na insta ze chetnie spotka sie w sądzie z Hanna xD co ona ma w głowie...

Gość Gosc
5 minut temu, Gość hyhf napisał:

Bogu pisze na insta ze chetnie spotka sie w sądzie z Hanna xD co ona ma w głowie...

A na yt lajkuje komentarz o zranieniu przez partnera. Niech się zdecyduje czy zdradził ją czy to tylko Hania wymyśliła 🤷‍♀️ 

Gość Uff
37 minut temu, Gość hyhf napisał:

Tak jak z Bickimi

Gość Gość

Maja chciała zabłysnąć konstruktywnym hejtem pod nowym filmikiem, ale tylko się zbłaźniła. Wypominała Buce błędy, a sama pisała niepoprawnie. Bogusia musi mieć satysfakcję, że jej fani to wyłapali i wbili Majkę w ziemię. Na jej miejscu spaliłabym się ze wstydu i już tam nie pokazywała. Nie lubię Buki, ale niektóre jej hejterki są tak samo głupiutkie jak ona... 

Gość Gucci

Maja podaj torbę 

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Maja chciała zabłysnąć konstruktywnym hejtem pod nowym filmikiem, ale tylko się zbłaźniła. Wypominała Buce błędy, a sama pisała niepoprawnie. Bogusia musi mieć satysfakcję, że jej fani to wyłapali i wbili Majkę w ziemię. Na jej miejscu spaliłabym się ze wstydu i już tam nie pokazywała. Nie lubię Buki, ale niektóre jej hejterki są tak samo głupiutkie jak ona... 

Głupia to ty jesteś prostaczko skoro nie umiesz odróżnić hejtu od krytyki. Nie lubię buki- tos doebala😂😂

Gość Gość

Faktycznie Maja jest żałosna. W innym komentarzu napisała "poniekąt" ktoś zwrócił jej uwagę, to tylko edytowała komentarz, ale to Bogusię oskarża o zamiatanie pod dywan... To chyba faktycznie jakaś karyna po zawodówce, pamiętam jak miała otwartą galerię i tam też było takie #razemlepiej... Foto a'la Bogusia z Bartkiem w łóżku, tylko na wersalce. Przygarniał kocioł garnkowi. 

Gość pdkv
13 godzin temu, Gość Gość napisał:

Beyonce zapytana o to skąd wziął się jej przydomek "Quuen B", odpowiedziała, że to inspiracja polską vlogerką Bogumiłą Siedlecką-Goślicką. 

Kocham 😂

Gość pdkv

Jak patrzę na dzisiejsze story to zaczynam myśleć, że ona nie tylko zażeraniem sobie nastrój poprawia.... 😐 Czy ona na czymś leci?

Gość xxxx
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Faktycznie Maja jest żałosna. W innym komentarzu napisała "poniekąt" ktoś zwrócił jej uwagę, to tylko edytowała komentarz, ale to Bogusię oskarża o zamiatanie pod dywan... To chyba faktycznie jakaś karyna po zawodówce, pamiętam jak miała otwartą galerię i tam też było takie #razemlepiej... Foto a'la Bogusia z Bartkiem w łóżku, tylko na wersalce. Przygarniał kocioł garnkowi. 

Buce słownik może "zmieniać", to dlaczego Majce nie może ?

Gość pdkv

Ej a co to za Hanna,  której się odgrażała niby? Ktoś, coś?

Gość Gość
5 minut temu, Gość xxxx napisał:

Buce słownik może "zmieniać", to dlaczego Majce nie może ?

Ja Buki nie bronię, ale Majka po prostu się ośmieszyła, zarzuca Bogusi błędy, a sama ich nie pilnuje. Niezbyt to dobrze o niej świadczy, ale taka już jest... Ciekawe co teraz na to jej koleżaneczki hejtereczki. Czy dalej Maja taka super, skoro je ośmieszyła swoją głupotą. Ja bym się na jej miejscu już tam nie pokazywała na oczy.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja Buki nie bronię, ale Majka po prostu się ośmieszyła, zarzuca Bogusi błędy, a sama ich nie pilnuje. Niezbyt to dobrze o niej świadczy, ale taka już jest... Ciekawe co teraz na to jej koleżaneczki hejtereczki. Czy dalej Maja taka super, skoro je ośmieszyła swoją głupotą. Ja bym się na jej miejscu już tam nie pokazywała na oczy.

Gdzie te komentarze? 

Gość kkkk
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Serio nie bronisz Boguśki ?, ja nie wiem, czy my czytamy te same komentarze, bo raczej po Boguni "jadą" i Jej kłamstwach.

Gość 🦞🦞🦞

Hejt, bo ktoś zwrócił uwagę na błędy buki? Czy ty znasz definicje hejtu?czy tylko z tego co od buki usłyszysz? 😂

Majka jeszcze zdąży edytować komentarz, a buka no cóż - jak zwykle jej klakierki przyklasną inpolecà gnoić innych👏🏻 Hejtujo! Do ataku bukofanki! ...@ć Majkę!! 

Gość gość
4 minuty temu, Gość kkkk napisał:

Serio nie bronisz Boguśki ?, ja nie wiem, czy my czytamy te same komentarze, bo raczej po Boguni "jadą" i Jej kłamstwach.

Dokładnie, a ta nie ma argumentu i się czepiła literówki, którą można w pośpiechu walnąc, ale potem zedytowac. Buki klamstw nie edytujesz 

Gość Gosc
20 minut temu, Gość pdkv napisał:

Ej a co to za Hanna,  której się odgrażała niby? Ktoś, coś?

Adminka grupy rydwan miłości- Buka straszyła ją i partnera,  mamy skriny jej arcypoważnych planów dzwonienia po miejscach pracy, uczelni🤣

Gość Gosc
27 minut temu, Gość pdkv napisał:

Jak patrzę na dzisiejsze story to zaczynam myśleć, że ona nie tylko zażeraniem sobie nastrój poprawia.... 😐 Czy ona na czymś leci?

Wciąga puder, albo rozświetlacz 🤣

Gość Gooo

Na tych story straszy gad 

Gość Gość

Teraz Zośki wszędzie widzą hejt w białych rękawiczkach. Nie można już Buki nie lubić, bo od razu jesteś hejter. Zjarajmy się wszyscy i głośmy miłość jak komunie hipisowskiej.

Ludzie, zrozumcie, że poza radością są jeszcze inne emocje. Nie da się ich usunąć z życia. 

Gość Vub

Hejt w wykonaniu niepełnosprawnych ma dwie twarze- babki kiepskiej i bigosi. Jedna chamsko jedzie po dzieciakach, druga wysługuje się swoimi obsereatorkami i w białych rękawiczkach gnoi innych. A na wierzchu #stophejt. Zacznij od sobie gadzino jedna z drugą, to nie będziecie płakać na story 

Gość Gość
18 minut temu, Gość 🦞🦞🦞 napisał:

Hejt, bo ktoś zwrócił uwagę na błędy buki? Czy ty znasz definicje hejtu?czy tylko z tego co od buki usłyszysz? 😂

Majka jeszcze zdąży edytować komentarz, a buka no cóż - jak zwykle jej klakierki przyklasną inpolecà gnoić innych👏🏻 Hejtujo! Do ataku bukofanki! ...@ć Majkę!! 

Haha, ona w każdym komentarzu takie błędy robi, widać, że nie jest dobrze wykształcona. Jaki Pan taki kram 😛 Jak już ktoś chce coś krytykować, to niech nie robi z siebie pośmiewiska. Że wytyka komuś błędy, a sam je robi. No ludzie...

Gość Gość
11 minut temu, Gość Vub napisał:

Hejt w wykonaniu niepełnosprawnych ma dwie twarze- babki kiepskiej i bigosi. Jedna chamsko jedzie po dzieciakach, druga wysługuje się swoimi obsereatorkami i w białych rękawiczkach gnoi innych. A na wierzchu #stophejt. Zacznij od sobie gadzino jedna z drugą, to nie będziecie płakać na story 

Otra nie lubi prawie nikogo. Wszyscy ją wkurzają, wszystko ją dotyka. Jeśli będzie mówiła miłe rzeczy w środku gotując się ze złości, to będzie moralnie lepsza? Nic takie powierzchowne "zmiany" nie dają. Kiedyś zapytałam otrę, od której minuty mówi o Godlewskich, bo nie mam czasu słuchać o herbacie. Zaserduszkowała mój komentarz, po czym skasowala go i dała mi bana. I to jest bardziej tęczowe niż jakby odpisała mi - wypad z mojego kanału, odczep się, masz słuchać o herbacie albo won??? 

Mam wrażenie, że Bogusia dąży do takich rozwiązań. Spijanie sobie z dzióbków na zewnątrz, a w środku Armageddon. Czy nie na tym polega jej związek? Bogusia uczy nas hipokryzji. Mówienia tego, co ona chce usłyszeć, żeby było poprawnie, różowo. 

Gość Gość

Majka, posłaniec tej grupy, oberwał rykoszetem. Ciekawe jakie teraz są nastroje na kafeteria fangirls? Co Majusia się nie popisała i was ośmieszyła. No teraz będzie grupa o niej?

Gość kuj
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Haha, ona w każdym komentarzu takie błędy robi, widać, że nie jest dobrze wykształcona. Jaki Pan taki kram 😛 Jak już ktoś chce coś krytykować, to niech nie robi z siebie pośmiewiska. Że wytyka komuś błędy, a sam je robi. No ludzie...

No jasne, bo jak Bu ( pisarka, redaktorka, korektorka, kierownik marketingu w SM itd.) wali byk na byku, to telefon, u innych, to brak wykształcenia :D :D, no żesz....hipokryzja pełną parą.

Gość Anm
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Majka, posłaniec tej grupy, oberwał rykoszetem. Ciekawe jakie teraz są nastroje na kafeteria fangirls? Co Majusia się nie popisała i was ośmieszyła. No teraz będzie grupa o niej?

Ośmieszasz to się ty i twoja bjutiguru

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Co ty masz z tym ośmieszeniem? Ile ty masz lat? 3? Maja zrobiła siusiu w majteczki przed grupą w przedszkolu? Przecież to dorosła kobieta. Podsumowała vloga Bogusi i tyle. Sama zrobiła błędy. Tak jak ona ma prawo wytknąć je Bogusi, tak i ktoś miał prawo zrobić to jej. Jeżeli jest dojrzała, podziękuje, czegoś się nauczy. Jeżeli poczuje się dotknięta "hejtem", znaczy, że jest niedojrzała jak Buka. A co ty masz z tym wspólnego? Gdzie ty tam widzisz ośmieszenie?

Gość llll
1 minutę temu, Gość kuj napisał:

No jasne, bo jak Bu ( pisarka, redaktorka, korektorka, kierownik marketingu w SM itd.) wali byk na byku, to telefon, u innych, to brak wykształcenia :D :D, no żesz....hipokryzja pełną parą.

Zgadzam się, słownik w tel. może zmienić wyraz, ale deklinacji i błędów stylistycznych nie zmieni.

Gość ppp
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Co ty masz z tym ośmieszeniem? Ile ty masz lat? 3? Maja zrobiła siusiu w majteczki przed grupą w przedszkolu? Przecież to dorosła kobieta. Podsumowała vloga Bogusi i tyle. Sama zrobiła błędy. Tak jak ona ma prawo wytknąć je Bogusi, tak i ktoś miał prawo zrobić to jej. Jeżeli jest dojrzała, podziękuje, czegoś się nauczy. Jeżeli poczuje się dotknięta "hejtem", znaczy, że jest niedojrzała jak Buka. A co ty masz z tym wspólnego? Gdzie ty tam widzisz ośmieszenie?

Dokładnie,a poza tym co na tym wątku robią psychofanki Bogusi ?, macie Jej IG, IS i filmiki, to lećcie tam pisać peany na cześć Bu.

Macie "nudne życie", "zazdrościcie" czy co ?

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jakoś nie podziękowała i się nie przyznała, tylko zmieniła. Pierwsze słyszę, żeby słownik zmieniał na niepoprawne formy. Istnieje takie słowo jak "kobietą" więc słownik mógł zmienić z kobietom na kobietą. Ale nie ma czegoś takiego jak "poniekąt" więc gdyby Majka napisała poprawnie "poniekąd" to nie byłoby zmiany na poniekąt. 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.