Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola

Przylapanie przez kolezanke

Polecane posty

Gość Ola

Czesc. Czy zdarzylo wam sie ze zostalyscie ptzylapane przez koleżankę  w intymnej sytuacji? 

Gość delf

Oj tak nieustannie mnie przyjaciolka przylapuje nie wiem co mam z tym ,moze wspolnie obagadamy sprawe i jakas strategie wymyslimy. Sluchaj co dwie glowy to nie jedna 

Gość Ola

Dobra napisze o co mi chodzi.  Z chlopakiem lubimy rozne sytuacje. Eksperymenty. Ostatnio przyszedl mu do glowy pomysl ze chetnie  by mi zrobil minetke jak by jakas inna dziewczyna patrzyla.

Mi sie pomysl w sumie spodobal. Ale nieszaprosze zadnej kolezanki w tym celu. Wolala bym raczej zeby na domowce mi robil i zeby "przypadkiem" ktos mógł  wejsc. Czy mial ktos podobna sytuacje? 

Gość Stefan z zakrystii

Pod namiotem. Ja, moja k. i kuzynka. W nocy mieliśmy to robić z moją dziewczyną tak by kuzynka nie była tego świadoma. 

Gość Karolina

Ja raz przylapalam swoja starsza siostre. Ale w sytuacji troche odwrotnej. To ona pracowala nad przyjemnoscia swojego chlopaka. Kleczala nago tylem do drzwi nawet mnue nie widziala tylko on ale pokazal mi palcem zebym byla cicho chwile patrzylam i wyszlam. Ja mialam wtedy 15-16 lat a siostra 19

Gość Samotny i baaardzo wyposzc
30 minut temu, Gość Karolina napisał:

Ja raz przylapalam swoja starsza siostre. Ale w sytuacji troche odwrotnej. To ona pracowala nad przyjemnoscia swojego chlopaka. Kleczala nago tylem do drzwi nawet mnue nie widziala tylko on ale pokazal mi palcem zebym byla cicho chwile patrzylam i wyszlam. Ja mialam wtedy 15-16 lat a siostra 19

Karolciu nie chciałabyś żeby role się odwróciły, ciągła byś mi a siostry chłopak żeby wszedł? Po wszystkim ja bym w ciebie wszedł i sowicie ci to wynagrodził? Pieszczoty jakich nigdy nie doznałaś i minimum 2 orgazmy. Odezwiesz się?

Gość aga
Dnia 19.01.2019 o 22:12, Gość Ola napisał:

Czesc. Czy zdarzylo wam sie ze zostalyscie ptzylapane przez koleżankę  w intymnej sytuacji? 

Nie piszesz czy byłaś z chłopakiem czy masturbowałaś się. Tak czy inaczej nie zaprzątaj sobie tym głowy. Potraktuj, że nic nie było godnego uwagi w kontaktach z nią. Nie robiłaś nic nienormalnego ale to co robi się zawsze.

Gość Magda

Mnie przylapala kolezanka jak trzymalam chlopaka za penisa

Gość Iza
Dnia 21.01.2019 o 07:14, Gość aga napisał:

Nie piszesz czy byłaś z chłopakiem czy masturbowałaś się. Tak czy inaczej nie zaprzątaj sobie tym głowy. Potraktuj, że nic nie było godnego uwagi w kontaktach z nią. Nie robiłaś nic nienormalnego ale to co robi się zawsze.

Fajny temat kolega chlopaka nas nakryl jak mu masowalam penisa. Troche sie zarumienilam napewno. Ale dobrze ze nie przy lodzie w sumie;)

Gość Bob

No tak jak czytam te wypowiedzi to  niestety  intymność jest wstydliwą, A dlaczego nie są wstydliwe kłamstwa ,obrażanie innych ludzi ,wyzwiska ,bicie słabszych ,picie wódki . Tego ludzie się nie wstydzą ,robią to nagminnie . Owszem intymność to jest dla dwojga kochających się ludzi ,lecz wstydzić się jej? 

Mi bardzo podoba się sąsiadka ,super laska niestety wierna mężatka . No ale kiedy widzę ją latem podczas opalania to nie mogę się powstrzymać , muszę zwalić.