Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość Akan

Już Kaśka Harmony lansuje się na książce MG. Porażka. 

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Akan napisał:

Już Kaśka Harmony lansuje się na książce MG. Porażka. 

Właśnie to samo zauważyłam 🙄 

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Bum napisał:

Już się tłumaczy, że ma najtańszy domek...

Oj, z niczego się nie tłumaczy.  Powiedziała tylko, że to najtańszy domek ze wszystkich trzech. Hejterki znowu sobie dopowiadają.  

Gość Usdisiw

Te pseudo lekarki instagramowe to jakaś porażka. Im mniej wymagająca specka albo jej brak tym większe mniemanie o sobie a do powiedzenia nic mądrego nie maja. Instalekarz tylko lansuje się w fartuchu i pokazuje prezenty od pacjentów, matka i stetoskop porusza prawdziwe mrożące krew w żyłach zagadnienia jak gorączka czy jak ubierać się żeby nie złapać kleszcza. Nawet nie wspomniała o antybiotyku itp jeśli kleszcz okaże się zarażony, za to skupiała się na długich spodniach. Daremna jest ta dziewucha. Nie mówiąc już o internetowej celebrytce, która wylansowała się na tytule lekarza żeby teraz sprzedawać „medyczne” gacie. Wiedza medyczna która one przekazują jest na poziomie poradnika dla gospodyń domowych. Dno i metr mułu. Nie warto tracić czasu na to targowisko próżności. Szkoda tylko ze mianują się tytułem lekarza, tak jak ktoś kto pracuje po nocach, ratuje ludzkie życie itp. 

Gość Usdisiw

Już nie mówiąc o tym ze najlepsza porada mamy i stetoskop to machnąć sobie dziecko na studiach medycznych. Poleca to na okrągło. Przecież to takie praktyczne. I oczywiście ona to wszystko idealnie zaplanowała. 

23 godziny temu, Gość izabella napisał:

A u oczekuja reklama koszuli musi byc.

Ale sie Marysia strasznie posypala na twarzy po tej 3 ciazy, az dziwie sie ze tak sie pokazuje bez makijazu.

Wydaje mi sie, ze cos ze zdrowiem u niej nie tak. Jeszcze miesiąc temu wygladala normalnie. 

Gość Yummymommy

A wczoraj na story siostr  Adihd bylo kilka slow o najczęstszych popełnianych błędach językowych- mam nadzieje, ze Nikolka obejrzała, jedyna szansa, żeby się podszkoliła w zakresie języka polskiego. Nie sadze, żeby zgłębiała wiedzę gdziekolwiek poza Instagramem. Już wiemy, ze czyta tylko tanie romansidła w wolnym czasie. Czy ona jako położnik odbierała w życiu jakiś poród? Wydaje mi się, ze ona tylko robi zdjęcia USG.... taki instagram dla lekarzy ;)

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Rtvka napisał:

Naprawdę trzeba mieć dużo czasu, zeby tyle nagrywać. Ja w ciągu dnia nie mam czasu żeby przewinac wszystkie jej snapy. A potem mi sie nie chce. Wole książkę przeczytać albo wyjśćć na spacer. Da się z dwójką dzieci bez tysiaca nianiek. 

Któregoś dnia było 52 stories do 16. Później nie liczyłam. Ale to w końcu tylko 2 minuty dziennie! I na pozostalych profilach tez. Uzalezniona atencjuszka.

Gość Adriana
4 minuty temu, Gość Yummymommy napisał:

A wczoraj na story siostr  Adihd bylo kilka slow o najczęstszych popełnianych błędach językowych- mam nadzieje, ze Nikolka obejrzała, jedyna szansa, żeby się podszkoliła w zakresie języka polskiego. Nie sadze, żeby zgłębiała wiedzę gdziekolwiek poza Instagramem. Już wiemy, ze czyta tylko tanie romansidła w wolnym czasie. Czy ona jako położnik odbierała w życiu jakiś poród? Wydaje mi się, ze ona tylko robi zdjęcia USG.... taki instagram dla lekarzy ;)

Możliwe, ze jedyny porod przy którym była to jej własny. No chyba ze jeszcze trafiło jej się na praktykach. 

Gość Majka
7 godzin temu, Gość Jkhdcjfobsh napisał:

Hmm ciekawe czy Pani właścicielka o wszystkich tak dba i robi im obiad 😂😂😂 czy tylko influenserkom uzależnionym od insta 😂😂😂 

Pewnie zedrze z nich tyle ze zwrócą jej się z nawiązką zarówno obiady, jak i specjalnie zakupione łóżeczko z baldachimem dla bibkusia. Pewnie mg już na wstępie zapewniła ze jest slynna celebrytka żeby później wszystko chodziło jak w zegarku na jej przybycie. Bez tego tej kobiety by nawet tam nie było, dostaliby klucze i „niech se radzą “. Ale gwiazda wcześniej uprzedziła kim jest. 

Gość Gosc

Baby pod ostatnim zdjęciem jej tak słodzą, że aż mdli. Ciekawe czy do innych w realnym życiu też są takie miłe? 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Któregoś dnia było 52 stories do 16. Później nie liczyłam. Ale to w końcu tylko 2 minuty dziennie! I na pozostalych profilach tez. Uzalezniona atencjuszka.

Doda kiedys zrobila eksperyment i caly dzien nagrywala snapy, aby zobaczyc ile czasu straci na nagrywaniu tych filmikow. Emil mial jej po dziurki w nosie tego dnia, bo nagrywala wszystko jak Najkolka i przyznala, ze to tylko sie tak wydaje, ze niby 20 minut z calego dnia. Tyle trwa lacznie relacja z filmikow u Nicole na ig, ale samo nagrywanie trwa dluzej, potem wybieranie tych filmikow, wrzucanie po kolei itp itd  

Gość Gość

Czy oni tam cos w ogole zwiedzaja (oprocz greckiego Lidla) czy tylko przemieszczaja sie z jednego domku do drugiego? I w ogole to jakim trzeba byc dzbanem zeby jechac na wakacje i gotowac?

Gość Majka
45 minut temu, Gość Gosc napisał:

Baby pod ostatnim zdjęciem jej tak słodzą, że aż mdli. Ciekawe czy do innych w realnym życiu też są takie miłe? 

Jasneeee. Syczą jedna na druga. Gdyby mogły to by pazurami oczy wydrapaly. Ale one wszystkie sa w fanklubie mg dlatego tak słodzą swojej idolce. Gdyby mg byla ich sąsiadka czy znajoma bez tytułu lekarza, nikomu nie znana, to by nawet znać jej nie chciały. 

Gość Lilianna

Mateczki miało być ale majteczki w sumie tez sprzedaje wiec słownik Niezle ogarnia temat 

Gość Gość gość zawsze warto

Pani doktor  Bojdo sama  prosiła pacjentów na się pomaga facebooku   i ludzi dobrej woli o pmoc i bardzo dziękuje.  Czytaliście ?

Gość MrS

Dacie suba na youtube?

youtube.com/channel/UCQK8Ks5D1G5NxKtjIXNmbdQ

Gość Monika

Mg obserwuje już dość długo . Na początku bardzo dużo ciekawych spraw poruszała , lubiłam jej słuchać ( tak samo miałam ze superstajlerami- przez nich zaczęłam obserwować mg ) Ale odkąd firma zaczęła się rozwijać tak straciła mg na swojej wiarygodności i cały czas reklama ich produktów . Ja rozumiem że trzeba sprzedawać ale kurde od tego ma drugi firmowy profil . Takie wciskanie na siłę. 

Patrząc na przestrzeni paru miesięcy to bardzo się zmieniła . 

Chce być jak inne dużo młodsze influencerki ale jakoś jej to nie wychodzi . Nikola chce pokazać że jest taka jak one i się chyba wkręcić „do młodych” . 

Rozwaliła mnie tym że jej autorytetem jest Jessica Mercedes ... Nosz kurde , szafiarka ... Ludzie , kobieta 36 lat dwójka dzieci i taki autorytet ..

Na temat wychowania dzieci się nie wypowiem bo każdy po swojemu to robi . 

Ale w sumie szacun dla niej że przez Instagram ich firma tak się rozwinęła . I na plus jest to że się nie sprzedała , tzn robi swoje sygnowane nazwa firmy a nie jakieś „mojosrodzio” , „hellobody” czy inne tego typu gowna . 

Irytuje mnie ta kobieta ale życzę jej jak najlepiej . 

Pozdrawiam 

Gość Gość

Jakaś napisała, ze mg jej się śniła i ze nawet w śnie ta babka ją podziwiała 

ja pier****....😂

hahahahahahaha 

ale one mają narąbane 

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Lilianna napisał:

Ona olewa swoje fanki ciepłym moczem. Jako jej była fanka zostawiłam już kilkadziesiąt komentarzy i Ok 100 pytań i na żadne nie odpowiedziała wiec stwierdziłam ze nie jest warta mojego czasu żeby ja obserwować. Masz tylko wpłacać kase i spadanko a odpisuje widać tylko innym lekarkom i celebrytkom żeby podtrzymywać znajomosci. Insta majteczki to dla niej byle kto. 

Masz racje. Pisalam do niej kilka razy (nie, nie porady medyczne) i ani razu nie odpowoedziala.

Gość Ulka
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Masz racje. Pisalam do niej kilka razy (nie, nie porady medyczne) i ani razu nie odpowoedziala.

Miałam tak samo, i przy tym zawsze mnie dziwi jak zaczyna coś opowiadać od tekstu 'bo pytacie' jakby rzeczywiście czytała wiadomosci ;)

Gość Ania
3 minuty temu, Gość Ulka napisał:

Miałam tak samo, i przy tym zawsze mnie dziwi jak zaczyna coś opowiadać od tekstu 'bo pytacie' jakby rzeczywiście czytała wiadomosci ;)

Dokładnie!!! Nie odpisuje, wiadomości nie czyta, a później: „wszyscy już piszą ze książka cudowna, albo wszyscy pytają kiedy wreszcie ciuszki bo są gotowi zamówić każda ilośc w każdej cenie” Hahaha. Straszna jest ta kobieta. 

Gość Madzia

Szkoda tylko ze wylansowała się na zawodzie lekarza - przez co na początku zdobyła zaufanie potencjalnych klientów. Bo jak wiadomo lekarz to zawód zaufania publicznego. A potem poszło już z górki. Zaufanie jest wiec każdy produkt się sprzeda. Od majtek poprzez książki aż po porcelanę 

Gość Jestem jaka jestem

A co z tytułem warszawianki roku o którym tak trąbiła Ali jacz???? Czyżby wszystko ucichło??? 

Gość Gość goście
18 godzin temu, Gość Usdisiw napisał:

Te pseudo lekarki instagramowe to jakaś porażka. Im mniej wymagająca specka albo jej brak tym większe mniemanie o sobie a do powiedzenia nic mądrego nie maja. Instalekarz tylko lansuje się w fartuchu i pokazuje prezenty od pacjentów, matka i stetoskop porusza prawdziwe mrożące krew w żyłach zagadnienia jak gorączka czy jak ubierać się żeby nie złapać kleszcza. Nawet nie wspomniała o antybiotyku itp jeśli kleszcz okaże się zarażony, za to skupiała się na długich spodniach. Daremna jest ta dziewucha. Nie mówiąc już o internetowej celebrytce, która wylansowała się na tytule lekarza żeby teraz sprzedawać „medyczne” gacie. Wiedza medyczna która one przekazują jest na poziomie poradnika dla gospodyń domowych. Dno i metr mułu. Nie warto tracić czasu na to targowisko próżności. Szkoda tylko ze mianują się tytułem lekarza, tak jak ktoś kto pracuje po nocach, ratuje ludzkie życie itp. 

Dokładnie , piszą na fejsce  Okręgowa Izba lekarska  w  Warszawie  facebook

Gość Gość

Mi tam odpisywała, czasami nie, czasami tak. Może zadawałyscie jakieś dziwne pytania albo o to co jest na blogu. Już jej nie obserwuje, bo zaczęła mnie irytować, ale odpisywała mi 

Gość Alicia
54 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mi tam odpisywała, czasami nie, czasami tak. Może zadawałyscie jakieś dziwne pytania albo o to co jest na blogu. Już jej nie obserwuje, bo zaczęła mnie irytować, ale odpisywała mi 

Pewnie jej lizazas tyłek do białej kosci wiec warto było odpisać kilkoma literami żebys teraz z orgazmiczna radością o tym opowiadała. 

Gość Aga
4 godziny temu, Gość Madzia napisał:

Szkoda tylko ze wylansowała się na zawodzie lekarza - przez co na początku zdobyła zaufanie potencjalnych klientów. Bo jak wiadomo lekarz to zawód zaufania publicznego. A potem poszło już z górki. Zaufanie jest wiec każdy produkt się sprzeda. Od majtek poprzez książki aż po porcelanę 

Nicole wykonała ogromną pracę ,poświęciła swój czas, pokazała że ginekolog może być przyjazna osobą, tym ujęła wiele osób. Dużo kobiet nie lubi chodzić do ginekologa. Pokazała że nie ma się co krępować .Lekarz to człowiek jak każdy inny. Dużo pomogła wielu kobietom , wiele się od niej dowiedziałam. Za to ją  szanuję i mam nadzieję że ten czas jeszcze wróci... .Dla mnie bardzo się zmieniła , zmienił sien jej wizerunek z powodu ogromnego sukcesu firmy, teraz nie postrzegam jej już jako fajnej sympatycznej  naturalnej ginekolog tylko bizneswoman i gwiazdę Instagrama. Do mnie jej przekaz już nie trafia i budzi krytykę bo pamiętam ja jeszcze jako inna osobę. Stąd jest powód krytycznych opinii na jej temat. Nie jest już przystępna Od kiedy urodziła Bibka obserwuje tylko ogromny rozwój firmy, brakuje jej pogadanek które trafiły do mnie lepiej niż artykuły z bloga.  Teraz  obserwujemy jej instagramowe wakacje myślę że to poszło wszystko w złą stronę.  Rozumiem że firma wymaga czasu ale brakuje tego czegoś co przyciągało wcześniej.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Ania napisał:

Dokładnie!!! Nie odpisuje, wiadomości nie czyta, a później: „wszyscy już piszą ze książka cudowna, albo wszyscy pytają kiedy wreszcie ciuszki bo są gotowi zamówić każda ilośc w każdej cenie” Hahaha. Straszna jest ta kobieta. 

Ale o dziwo jak ktos ja skrytykuje na priv to tez wiadomosci juz odczytuje😂

Gość Marysia
10 minut temu, Gość Aga napisał:

Nicole wykonała ogromną pracę ,poświęciła swój czas, pokazała że ginekolog może być przyjazna osobą, tym ujęła wiele osób. Dużo kobiet nie lubi chodzić do ginekologa. Pokazała że nie ma się co krępować .Lekarz to człowiek jak każdy inny. Dużo pomogła wielu kobietom , wiele się od niej dowiedziałam. Za to ją  szanuję i mam nadzieję że ten czas jeszcze wróci... .Dla mnie bardzo się zmieniła , zmienił sien jej wizerunek z powodu ogromnego sukcesu firmy, teraz nie postrzegam jej już jako fajnej sympatycznej  naturalnej ginekolog tylko bizneswoman i gwiazdę Instagrama. Do mnie jej przekaz już nie trafia i budzi krytykę bo pamiętam ja jeszcze jako inna osobę. Stąd jest powód krytycznych opinii na jej temat. Nie jest już przystępna Od kiedy urodziła Bibka obserwuje tylko ogromny rozwój firmy, brakuje jej pogadanek które trafiły do mnie lepiej niż artykuły z bloga.  Teraz  obserwujemy jej instagramowe wakacje myślę że to poszło wszystko w złą stronę.  Rozumiem że firma wymaga czasu ale brakuje tego czegoś co przyciągało wcześniej.

Zgadzam się. Kiedyś było medycznie i ginekologicznie. Teraz jest celebryckiego i handlowo. Ale moim zdaniem to nie ona się zmieniła, bo ludzie się ot tak nie zmieniają, tylko wtedy udawała taka równa babkę żeby zyskać zaufanie a teraz pokazuje swoje prawdziwe oblicze, bo i tak jej nie zależy kto co sobie pomyśli. Najważniejsze, ze kasa się zgadza. 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.