Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość Aaaabysprzedac
1 godzinę temu, Gość Goscab napisał:

Dziwne ze Nikole nigdy wcześniej nie gotowała na urlopie a teraz po wydaniu książki to ona tak kocha gotować, ze nawet na urlopie to robi :p 

Ile razy ona na dobrą sprawę coś ugotowała na tym urlopie? Nie oglądam jej codziennie, ale kojarzę dwa takie sytuacje. Byle sprzedać.

Gość Dejzi
3 godziny temu, Gość Ellie napisał:

Instastory nie działa jak YouTube.  Filmiki można dodawać ciągiem jeden za drugim i nie trzeba nic wcześniej nagrywać ani edytować. Szczególnie, że nie dodaje napisów.  

Ciągiem to można dodać max 4 filmiki 10 sekundowe. Po czterech nagranych story Instagram ucina nagrywanie, musisz wrzucić te cztery i potem od nowa - kolejne cztery i tak cały czas. To zobacz ile to jest jak ona po 100 story potrafi DZIENNIE wrzucić. To wychodzi co najmniej 25 razy wyłączania się z życia rodzinnego i paplania do telefonu. A wiadomo ze wszystkiego ciągiem nie nagrywa bo czasem wrzuca po jednym - dwóch story. Wiec wyobraź sobie jakie to musi być upierdliwe dla otoczenia. A dla tych dzieciaków w szczególności. 

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Dejzi napisał:

Ciągiem to można dodać max 4 filmiki 10 sekundowe. Po czterech nagranych story Instagram ucina nagrywanie, musisz wrzucić te cztery i potem od nowa - kolejne cztery i tak cały czas. To zobacz ile to jest jak ona po 100 story potrafi DZIENNIE wrzucić. To wychodzi co najmniej 25 razy wyłączania się z życia rodzinnego i paplania do telefonu. A wiadomo ze wszystkiego ciągiem nie nagrywa bo czasem wrzuca po jednym - dwóch story. Wiec wyobraź sobie jakie to musi być upierdliwe dla otoczenia. A dla tych dzieciaków w szczególności. 

I dodaj jeszcze, że musi obsłużyć 3 konta, bo na innych też czasami coś dodaję.  

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

I dodaj jeszcze, że musi obsłużyć 3 konta, bo na innych też czasami coś dodaję.  

* dodaje

Gość Gość
15 godzin temu, Gość Kamanya napisał:

Większość z Was która ja krytykuje ze cały dzień z telefonie i to i tamto.Ale Wy oglądacie jej relacje wiec poświęcacie tyle samo czasu na obejrzenie relacji co ona na nagranie jej i jeszcze macie czas na komentowanie tutaj.Wiec rozwinie można powiedzieć siedzicie non stop z tel w ręce 

Ja nie ogladam jej wszystkich snapow, polowe omijam

Gość Gość

Jak to jest, ze Grecja pokazana u Lewandowskiej, Mariny czy Chodakowskiej jest taka piekna, a u Nicole niczym nie zachwyca? Ogladajac jej snapy wcale nie mam checi tam byc, a u pozostalych dziewczyn wrecz przeciwnie. 

Gość Sid

Właśnie skonczylam czytać insta serial o miłość zakupiony po akcji wośpowej i przechodzą mnie od godziny takie ciary żenady ze nie wiem już co ze sobą zrobić 😂 miałam chyba z 10 podejść do tego „dzieła literackiego” ale za każdym razem po maksymalnie 2 rozdziałach dawałam sobie spokój, bo tego serio się czytać nie da.

Kojarzy mi sie to z taka opiewającą w samozachwyt opowiastka o pierwszej miłości, która każda z nas jako 12-13 latka pragnęła napisać po kolonii w Międzyzdrojach czy innych mikolajkach :P

tragedia. Już się nie dziwie tym wszystkim negatywnym opiniom tutaj i na lubimyczytac.pl

Gość Agniechaaa

Żenująca była ta sytuacja z woda w basenie...

Gość Gość
30 minut temu, Gość Agniechaaa napisał:

Żenująca była ta sytuacja z woda w basenie...

Ja sie usmialam przy tym😂 a tak serio to zastanawiam sie jakim CUDEM ona dostala sie na medycyne i ja skonczyla???

Gość GOŚĆ
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja sie usmialam przy tym😂 a tak serio to zastanawiam sie jakim CUDEM ona dostala sie na medycyne i ja skonczyla???

Siła pieniazka 🤷🏽‍♀️

Gość Proste
1 godzinę temu, Gość Dejzi napisał:

I te 3 konta

Pani Dorota. *Doda NA swoim  urlopie zrobiła eksperyment żeby zawsze na instagramie być "Na gorze"  wyszło że dała radę przez 3 dni bo musialanco 15 minut nagrywać!!!Jej facet p.Emil stwierdził że to koszmar i udreka cały czas telefon miałam ręce.  

Gość Piesek233
38 minut temu, Gość Gość napisał:

No przecież spływa i jest przezroczysta 😂

Zuzia też tak dobrze napisała maturę, a jednak 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Sid napisał:

Właśnie skonczylam czytać insta serial o miłość zakupiony po akcji wośpowej i przechodzą mnie od godziny takie ciary żenady ze nie wiem już co ze sobą zrobić 😂 miałam chyba z 10 podejść do tego „dzieła literackiego” ale za każdym razem po maksymalnie 2 rozdziałach dawałam sobie spokój, bo tego serio się czytać nie da.

Kojarzy mi sie to z taka opiewającą w samozachwyt opowiastka o pierwszej miłości, która każda z nas jako 12-13 latka pragnęła napisać po kolonii w Międzyzdrojach czy innych mikolajkach :P

tragedia. Już się nie dziwie tym wszystkim negatywnym opiniom tutaj i na lubimyczytac.pl

Ja tez nie moge wyjsc z podziwu jak mozna wydac taka ksiazke? Opisywanie swoich tesciow np..zenada! 

W tym wszystkim zastanawia mnie tylko kuba - co on z nia jeszcze robi..po tych wszystkich akcjach.

Po tej lekturze zmienilam o tej kobiecie zdanie o 180 stopni, wstretne i upierdliwe babsko. 

Widzi tylko czubek wlasnego nosa. A te jej zachwyty nad sama soba, jaka to ona nie jest pomyslowa, swiatowa i we wszystkim pierwsza zanim cos stanie sie modne.. 

niestety klasy sie nie kupi, za zadne pieniadze nikol! Zawsze bedziesz przasna. 

Gość Xxx

Very nice ŻYRANDOL.

Gość Nsbbsn
52 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ja tez nie moge wyjsc z podziwu jak mozna wydac taka ksiazke? Opisywanie swoich tesciow np..zenada! 

W tym wszystkim zastanawia mnie tylko kuba - co on z nia jeszcze robi..po tych wszystkich akcjach.

Po tej lekturze zmienilam o tej kobiecie zdanie o 180 stopni, wstretne i upierdliwe babsko. 

Widzi tylko czubek wlasnego nosa. A te jej zachwyty nad sama soba, jaka to ona nie jest pomyslowa, swiatowa i we wszystkim pierwsza zanim cos stanie sie modne.. 

niestety klasy sie nie kupi, za zadne pieniadze nikol! Zawsze bedziesz przasna. 

To jest żenada roku. Widać po słabych recenzjach jaki to gniot. Ja nie dotrwałam nawet do połowy. 

Gość Gosc

Co jej młodsze dziecko ma na rączce?

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Xxx napisał:

Very nice ŻYRANDOL.

Tez się śmiałam z tego hahaha :D ale i tak najlepszy jest ten jej akcent 😂😂🙈 a w instaserialu się tak rozpływała nad sobą ze „po jej akcencie się nikt nigdy nie zorientował ze jest Polką” hahhaha 😂

Gość panna

ja jej tylko zazdroszcze ze załozyła rodzne i ma meza ,zmagam sie z ta sama choroba co ona i niestety blokuje sie na znajimosci

Gość Anita
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

nawet mnie nie rozśmieszaj. miałam ostatnio do czynienia z wieloma lekarzami i większość z nich ciężko myśli. mam koleżankę po medycynie i ona sama stwierdziła, że na medycynę dostają się idioci, bo się tu nie myśli tylko trzeba dużo rzeczy wykuć na pamięć. także logiczne myślenie nie potrzebne

Gość Gość
27 minut temu, Gość Anita napisał:

nawet mnie nie rozśmieszaj. miałam ostatnio do czynienia z wieloma lekarzami i większość z nich ciężko myśli. mam koleżankę po medycynie i ona sama stwierdziła, że na medycynę dostają się idioci, bo się tu nie myśli tylko trzeba dużo rzeczy wykuć na pamięć. także logiczne myślenie nie potrzebne

Może kiedyś, teraz trzeba na maturze myśleć i z biologii i z chemii. Ja znam wielu ludzi z lekarskiego, większosc  jest ponadprzeciętna 

Gość Natalja

Najlepsza jest matka i stetoskop. Pyta czy to dobry pomysł na post; „co zrobic żeby w szpitalu stać się ulubionym pacjentem lekarza” co za bezczelna baba. Do szpitala idą ludzie chorzy, cierpiący, niejednokrotnie załamani, a ona jedyne o czym myśli to o tym, żeby pacjent lizał jej tyłek. Ledwo studia skonczyla a już się tak szarogęsi. 

Gość gość
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Może kiedyś, teraz trzeba na maturze myśleć i z biologii i z chemii. Ja znam wielu ludzi z lekarskiego, większosc  jest ponadprzeciętna 

ponadprzeciętnie leniwa? ponadprzeciętnie ustawiona dzięki kontaktom rodziców też lekarzy? czy ponadprzeciętnie nieogarnięta? 

Gość Gosc
12 minut temu, Gość gość napisał:

ponadprzeciętnie leniwa? ponadprzeciętnie ustawiona dzięki kontaktom rodziców też lekarzy? czy ponadprzeciętnie nieogarnięta? 

Na medycynę trzeba mieć około 80-90% z matury, progi są na internecie. Oceny się nie wliczają, jedynie matura. Ciężko jest się dostać, dostają się albo ponadprzeciętnie zdolni, którzy wiele uczyć się nie musieli bo matura teraz bardziej wymaga myślenia niż wiedzy, przynajmniej jeżeli chodzi o biologię i chemię (chociaż przy chemii zawsze trzeba było myśleć) lub tacy, którzy uczyli się dużo, rozwiązywali wiele zadań itd. Ale myślenia nauczyć się ciężko, ile zadań byś nie rozwiązał...

Gość Gość

Dużo jest dzieci lekarzy na medycynie, są zdolni po rodzicach, musieli tak samo napisać maturę jak pozostali. Nie przeczę, że jak lekarz jest wysoko postawiony to może coś ugrać na uczelni, ale zwykły lekarz, który pracuje w szpitalu nie ma takiej opcji. Kiedyś pewnie było to łatwiejsze, dzisiaj w dobie komputerów trzeba mieć niezle plecy, mało kto takie ma, ale pewnie jakieś przypadki się znajdą 

Gość mama

A co do medycyny mg skonczyla english division,gdzie  pierwszenstwo w przyjmowaniu maja obcokrajowcy,a przeciez ona ma obywatelstwo innego kraju.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość mama napisał:

A co do medycyny mg skonczyla english division,gdzie  pierwszenstwo w przyjmowaniu maja obcokrajowcy,a przeciez ona ma obywatelstwo innego kraju.

Tu się zgodzę, tam nie dość, że wymagania są mniejsze i dużo łatwiej się dostać to studenci mają duże ułatwienia, nie wiem jak w Warszawie ale wiem jak jest w wielu miastach  

Gość Gns

Co do ilości tych snapow to mi sie nawet juz nie chce ich przewinąć by przeczytać chociaz co tam napisala, przeciez to tyle czasu trzeba miec zeby sluchac paplaniny jakiejś... Samo przwijanie to juz zlodziej czasu. Chyba tylko naiwne matki w ciazy nr 1 maja czas na takie coś. Caly ten IG zaczyna sie juz robic nudny. A profili pokazujacych coś pieknego jest mało. Handel mnie nie interesuje.

W obecnych czasach lekarz to stan umysłu. Czy stary czy młody...

Gość mama

Znowu tance na snapie haha komiczne! Zero poczucia rytmu i koordynacji.

Gość Gość

O litosci jak ona tanczy, juz nog szerzej rozstawiac nie mozna😂

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Anita napisał:

U Nicole jest brak oglady, nie wie jak zachowywac sie w towarzystwie, postawic ja obok elit to jak taka dziewczyna ze wsi co pierwszy raz do wielkiego miasta przyjechala. Mega infantylna, piszczaca, jarajaca sie jakimis bzdetami i ciagle glupio sie smiejaca.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.