Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość Ola

39 minut temu, Gość Gość napisał:

I jeszcze te osiolki... Tyle sie trabi o wytkorzystywaniu zwierząt, niech sama zapieprza z góry na dół, jak mozna promowac takie coś... 

Ja prdl przecież te osiolki mają rany od noszenia turystów, widziałam kiedyś program w tv na ten temat.tyle się o tym mówi jak je się bardzo wykorzystuje.  To jest dramat.  Boże ta kobieta jest straszna !!!! 

A tak jak ktoś wspomniał o innym profilu gdzie są piękne foty z Grecji, bo właśnie Grecja potrafi zachwycić ale trzeba umieć tą ująć a nie co chwilę przeprowadzka z betonu do betonu

Gość madzia
22 godziny temu, Gość Grażka napisał:

Zastanawialiście się kiedyś czemu ten wątek jeszcze tutaj jest?  Bo Mg pewnie czerpie wskazówki i pokazuje to co krytykujecie,  żeby Wam udowodnić, że nie macie racji 😂 Już nie narzeka na hejterów. Skądś musi brać pomysły na zdjęcia 😂 Ktoś tu pisał, że Kuba ją sztucznie całuje. Proszę pyk i zdjęcie całuśne 😂

Ja myślę, że kafeteria jest dla mg bardzo przydatnym forum. My tu ją edukujemy, jak się zachowywać, co robi źle itd.

Co napiszemy, ona od razu robi.

Jeszcze tu dzięki nam nauczy się poprawnie mówić po polsku, zachowywać jak lekarz, nie jak handlara z rynku, zacznie być choć trochę kulturalna.

Ale ogólnie mówiąc, to wstrętna baba.

Gość Gość

Teraz się zastanawia, czy kupi dom na Santorini.. Bardzo prawdopodobne, jeśli te matki wariatki dalej będą jej tak ładować kasę do kieszeni 🤷🏻‍♀️

Gość Gosc

Tak promuje polskie produkty, a nigdy nie widziałam żeby pojechała gdzieś w Polskę na wycieczkę. Ten Rogerek nie widział na oczy polskiego morza, gór, podejrzewam, że nawet do lasu go nigdy nie zabrali. Dla mnie to jest okropne. 

Ja staram się pokazać dziecku jego ojczyznę, aby ją pokochało i miało tu jakieś wspomnienia. Są wspaniałe gospodarstwa agroturystyczne, śniadania w stodole, mamy piękne morze, do tego góry, Mazury. A ta tylko Dubaj, Grecja, betony, resorty. Na bogato, ale czy z korzyścią dla dzieci. 

Gość Gosc

Tak promuje polskie produkty, a nigdy nie widziałam żeby pojechała gdzieś w Polskę na wycieczkę. Ten starszy nie widział na oczy polskiego morza, gór, podejrzewam, że nawet do lasu go nigdy nie zabrali. Dla mnie to jest okropne. 

Ja staram się pokazać dziecku jego ojczyznę, aby ją pokochało i miało tu jakieś wspomnienia. Są wspaniałe gospodarstwa agroturystyczne, śniadania w stodole, mamy piękne morze, do tego góry, Mazury. A ta tylko Dubaj, Grecja, betony, resorty. Na bogato, ale czy z korzyścią dla dzieci

Gość Ratatuj

Tak promuje polskie produkty, a nigdy nie widziałam żeby pojechała gdzieś w Polskę na wycieczkę. Ten Rogerek nie widział na oczy polskiego morza, gór, podejrzewam, że nawet do lasu go nigdy nie zabrali. Dla mnie to jest okropne. 

Ja staram się pokazać dziecku jego ojczyznę, aby ją pokochało i miało tu jakieś wspomnienia. Są wspaniałe gospodarstwa agroturystyczne, śniadania w stodole, mamy piękne morze, do tego góry, Mazury. A ta tylko Dubaj, Grecja, betony, resorty. Na bogato, ale czy z korzyścią dla dzieci

Gość Ratatuj

Tak promuje polskie produkty, a nigdy nie widziałam żeby pojechała gdzieś w Polskę na wycieczkę. Ten starszy nie widział na oczy polskiego morza, gór, podejrzewam, że nawet do lasu go nigdy nie zabrali. 

Ja staram się pokazać dziecku jego ojczyznę, aby ją pokochało i miało tu jakieś wspomnienia. Są wspaniałe gospodarstwa agroturystyczne, śniadania w stodole, mamy piękne morze, do tego góry, Mazury. A ta tylko betony, resorty. Na bogato, ale czy z korzyścią dla dzieci

Gość Gosc

Czy ten starszy był kiedykolwiek nad polskim morzem, na Mazurach, w górach albo chociaż w lesie? 

Gość Gość NIE bądź chytrusem

Nie ma jak  prosto od  innych  mam   dowiedzieć się  o darmowej publikacji na stronie ministerstwa zdrowia, gov

gdzie jest ZA DARMO  DO POBRANIA  PORADNIK KARMIENIE  Piersią a w tym wszystko o badaniach w ciąży omówione przez specjalistów, przygotowanie do porodu ,karmienie, zamieszczone są siatki centylowe dla dziewczynek i chłopców, przechodzenie na pokarmy stałe i prawa mamy,  gdy chce wracać do pracy.

Wystarczy za kilka złotych kupić segregator i wkładko- kieszonki na recepty,skierowania, zalecenia, itp

KARTA  Ciąży  najlepiej gdy ma swoją  kieszonkę  z napisem : To Weź Do Szpitala !

Takiego poradnika w segragatrze  z kieszonkami  nic nie zastąpi , cieszą się  przyszłe mamy  z takiej kompozycji od momentu planowania ciąży do osiągnięcia przez  dziecko 3 lat..Cenna pozycja za dwa segregatory ,a tu  wszystko w jednym praktycznie   i cena nie do zbicia.

Gość Gość Kasia

Ja nie wierze, ze tacy smutni ludzie jak WY funkcjonują na tym świecie! Jak można tak nienawidzić drugiego człowieka! Oceniać go! Nie szkoda WAM CENNEGO CZASU na obserwowanie i komentowanie na bieżąco tutaj czyjegoś życia! Zastanówcie się nad swoim i Niech każdy żyje jak chce! 

Przykro mi, ale nie jestem w stanie pojąć Waszego zachowania! Chyba w trakcie Waszego wychowywania przez Wasze matki coś poszło nie tak. No trudno... 

żyjcie swoim życiem i skupcie się na Waszych rodzinach- świat będzie lepszy!

Gość Usias

A matka i stetoskop dzisiaj dodała zdjęciei podpisała ze najlepiej wypoczywa w takie dni bez internetu w lesie ( ale do lasu wziela telefon i trzaskala foty na instagrama) a później dodawała hashtagi, podpisywała itp. 

Gość Angebta
2 minuty temu, Gość Gość Kasia napisał:

Ja nie wierze, ze tacy smutni ludzie jak WY funkcjonują na tym świecie! Jak można tak nienawidzić drugiego człowieka! Oceniać go! Nie szkoda WAM CENNEGO CZASU na obserwowanie i komentowanie na bieżąco tutaj czyjegoś życia! Zastanówcie się nad swoim i Niech każdy żyje jak chce! 

Przykro mi, ale nie jestem w stanie pojąć Waszego zachowania! Chyba w trakcie Waszego wychowywania przez Wasze matki coś poszło nie tak. No trudno... 

Ty wiesz kobieto co to jest nienawisc? Rozumiesz znaczenie tego słowa? Tu nikt nikogo nie nienawidzi. Komentujemy tylko czyjeś zachowanie 

Gość Gość gość Kasia

A czy ma Pani w zwyczaju siedzieć na ławce w parku i komentować zachowanie każdej napotkanej osoby?

Gość madzia
3 minuty temu, Gość Gość gość Kasia napisał:

A czy ma Pani w zwyczaju siedzieć na ławce w parku i komentować zachowanie każdej napotkanej osoby?

Ale to przecież mg sprzedaje życie swoje i swoich dzieci. I czyta z zapałem kafeterię.

Mamy prawo komentować zachowanie osoby publicznej, która wystawia swoje życie na pokaz.

Gość Gość patrz siebie
8 minut temu, Gość Gość Kasia napisał:

A po co tu leziesz i oceniasz  ' Wasz matki '  żyj swoim życiem i skup się na  swojej rodzinie - świat będzie lepszy!

Gość Kasia

Macie prawo? To chyba ktoś tu nie przeczytał regulaminu tego portalu- UPS! 

Gość Kasia
12 minut temu, Gość Gość patrz siebie napisał:

A po co tu leziesz i oceniasz  ' Wasz matki '  żyj swoim życiem i skup się na  swojej rodzinie - świat będzie lepszy!

Racja! Idę usypiać swoje wspaniałe dziecko, którego nigdy nie nauczę oceniania czyjegoś zachowania! 

Milego wieczoru 

Gość Elka

Około 100 instastories dziś. Nie sądziłam, że tak można. 

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Wszystko pod górkę, mam mega zadyszkę - a niosę tylko telefon 😂 to co mają powiedzieć Kuba niosący Rogera czy Zuzia pchająca wózek 

😂😂😂😂 no dokladnie

Gość Gość
7 godzin temu, Gość Oleska napisał:

A co ona z tymi walichami tak się co kilka dni targa? Chce zareklamować jak największa ilośc domów w ciagu urlopu? 

Bo jej urlop polega na przenoszeniu sie z jednego domu do drugiego, aby bylo taniej i gotowaniu

Gość Gość

I już nagle Nicole pchaw wózek 😂😂 bawi mnie to że ona zaraz poprawia to co ty jest skrytykowane 

Gość Ania

A pod foto którym promuje te filtry od Asi i hasztagi od Eli to wcale więcej lajkow nie ma...właściwie to mniej niż pod resztą zdjęć. 

Gość Gość

A ja poczułam się wolna kiedy przestałam ją obserwować.

Gość Kamanya

Większość z Was która ja krytykuje ze cały dzień z telefonie i to i tamto.Ale Wy oglądacie jej relacje wiec poświęcacie tyle samo czasu na obejrzenie relacji co ona na nagranie jej i jeszcze macie czas na komentowanie tutaj.Wiec rozwinie można powiedzieć siedzicie non stop z tel w ręce 

Gość Tally
1 godzinę temu, Gość Kamanya napisał:

Większość z Was która ja krytykuje ze cały dzień z telefonie i to i tamto.Ale Wy oglądacie jej relacje wiec poświęcacie tyle samo czasu na obejrzenie relacji co ona na nagranie jej i jeszcze macie czas na komentowanie tutaj.Wiec rozwinie można powiedzieć siedzicie non stop z tel w ręce 

Z całym szacunkiem, ona żeby dodać relacje, musi ją nagrać, zedytowac, wrzucić i jeszcze sprawdzić czy dobrze się dodało. Wiec jeśli wrzuci 20 snapow dziennie (a wrzuca więcej, czasem i ze 100) to tego czasu się trochę nazbiera. Potem czyta i odpisuje na wiadomości dotyczące relacji (tak wynika z tego co sama mówi). A ja ją oglądam w trakcie mycia garów, lub gotowania kiedy dziecko śpi. Także nie rozśmieszaj mnie.

Gość Lala
9 godzin temu, Gość Kamanya napisał:

Ja wczoraj połowę przewinęłam bo nie miałam czasu wszystkiego oglądać... 

Gość Gość

Przecież większość osób nie słucha tych kazań i wywodów od początku do końca, bo tego kaleczenia języka, zacinania, "eee" i ciągłych "hitów" najnormalniej w świecie nie da się słuchać przez tak długi czas.

Gość Goscab

Dziwne ze Nikole nigdy wcześniej nie gotowała na urlopie a teraz po wydaniu książki to ona tak kocha gotować, ze nawet na urlopie to robi :p 

Gość Gosc
9 godzin temu, Gość Tally napisał:

Z całym szacunkiem, ona żeby dodać relacje, musi ją nagrać, zedytowac, wrzucić i jeszcze sprawdzić czy dobrze się dodało. Wiec jeśli wrzuci 20 snapow dziennie (a wrzuca więcej, czasem i ze 100) to tego czasu się trochę nazbiera. Potem czyta i odpisuje na wiadomości dotyczące relacji (tak wynika z tego co sama mówi). A ja ją oglądam w trakcie mycia garów, lub gotowania kiedy dziecko śpi. Także nie rozśmieszaj mnie.

Dodaj jeszcze, że ona musi obrabiać aż 3 konta 😂😂

Gość Ellie
9 godzin temu, Gość Tally napisał:

Instastory nie działa jak YouTube.  Filmiki można dodawać ciągiem jeden za drugim i nie trzeba nic wcześniej nagrywać ani edytować. Szczególnie, że nie dodaje napisów.  

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.