Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Mężczyzna 39 letni ma realną szansę zagadać studentkę na ulicy i poderwać?

Polecane posty

Gość gosc

chodzi mi o to, że jestem samotny, chętnie rozpocznę randkowanie, chce znaleźć sobie żonę i założyć rodzinę :)

Gość ania

Gdzie taki stary do studentki, zostaw takie   studentom. Pozniej bedzie biedna zalowac, ze starego wziela niestety taka prawda. Mowi sie , ze stary ale jary ,teraz tak ale jak dluuugo ….😴

Jeśli ten 39 latek całkiem nieźle wygląda, jest zadbany i ma gadkę to bez problemu. Street Pick Up wymaga dużej pewności siebie to trzeba mieć na uwadze. 😉

Gość ania

Panowie mysla, ze panie lubia stare pierniki, to nie prawda jest wszak najlepsze to ciacha...

Pierniki mozna raz do roku na Swieta zjesc ale nie na co dzien. 

tak chcesz założyc rodzine ze zamiast znalezc kobiete ktora tez chcialaby zalozyc rodzine to zastanawiasz sie nad jakimis studentkami

Gość Człowiek nikt

Sprawdź to samodzielnie i organoleptyczne. Ja nawet nie podrywałem studentek jak sam studiowałem, bo jestem przegrywem.

Gość obiektywna

Jeśli jest przystojny i wygląda na 30 lat to ma szanse :)

Gość ania

Raczej niewielkie chyba, że wygląda jak Dżordż Klunej  🤣🤣, widzisz chlopie zerknij w lustro jak wygladasz jak Dzordz to zarywaj 🤣, powodzenia tobie zycze bo ciut bedzie ono potrzebne 🤣

Gość Łazienki

Jak masz w garniturze zamiast kokietki wsadzone trzy Zygmunty, to możesz i w wieku 79, tylko wtedy bądź przygotowany na odpowiedź typu:

Staje mi, Staje mi, Przychodzi mi stawać

jak to dawno wygłosił Pan Żelichowski

Skoro się pytasz znaczy, że raczej Ci to nie grozi.

Gość uff

Żaden problem, facet który ma młodszą to nic nienaturalnego ani dziwnego 😛

Sama kiedyś się zauroczyłam w starszym o 18 lat 😉

Dogaduję się też dobrze ze starszymi, a wcale nie jestem wybitnie inteligentna 😛

Gość gosc

Dogaduję się też dobrze ze starszymi, a wcale nie jestem wybitnie inteligentna  🤣🤣 nie przyznawaj się na drugi raz🤣

Gość Gosc

No jak masz wypchany portfel i jestes zadbany I bez brzuszka, to jak najbardziej. Wiele poleci na to ze nie musi sie dorabiac bo ty jestes juz ustawiony. Proponuje wybierac te nie imprezowe..przejdz sie do studenckiej biblioteki.. czasem te szare myszki sa naprawde ladne. Potrzebuja tylko lepszych ubran i makijazu

Gość Yyy

Do studenckiej biblioteki może sobie tak każdy wejść ? Ja mam 31 lat i też bym chciał kochającą kobietę 😛

Za moich czasow (chyba) nie-studenci wyrabiali karte i wchodzili..Ja po skonczeniu studiow wchodzilam bez problemow, wiec chyba mozna

Gość Annika
1 godzinę temu, Gość Yyy napisał:

Do studenckiej biblioteki może sobie tak każdy wejść ? Ja mam 31 lat i też bym chciał kochającą kobietę 😛

Pewnie, tylko musisz kartę wyrobić.

Do autora: pewnie, że masz szansę. Na studiach podkochiwałam się w doktorze w Twoim wieku i chyba bym umarła ze szczęścia jakby mnie nawet na głupią kawę zaprosił... z tym, że byłam jedną z tych szarych myszek. Więc jeśli tylko nie lecisz na wytapetowane, "najpiękniejsze" i najgłośniejsze królowe imprezy to warto. Różnicą wieku się nie zrażaj. 

Gość Lola99

Dokładnie, za duża różnica wieku. Sama mam 26 lat a spotykałam się z policjantem lat 40... Oboje uznaliśmy że gdyby różnica wieku byłaby mniejsza mogłoby być cudownie. A tak się rozpadło..szukaj kobiet koło 30-stki. Niektóre z nich wyglądają lepiej niż niejedna studentka, mają za sobą jakieś doświadczenia, w łóżku i w życiu.

Gość hultaj

baby to szmaty 

Gość Onnn

Ja się rozwiodlem w wieku 37 lat i powiem Ci że aż byłem zdziwiony jak łatwo i ile jest chętnych. Jest tylko mały problem.  Poruchasz bez problemu ale jakiejś sensownej nie znajdziesz. Studentki fajne na krótko, samotne 30 hmmm...z jakiegoś powodu są samotne, 30 po rozwodzie z małymi dziećmi...dziękuję bardzo. Najlepsza opcja to kobiety koło 40 z już dorosłymi dziećmi. Może nie zawsze będą chcialy mieć rodzinę ale przynajmniej na stały związek się nadają. 

Gość jjjjj

napisałeś "Poruchasz bez problemu" możesz rozwinąć ? bo ciężko mi w to uwierzyć a widzę że faceci często taki tekst walą