Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura

Czy wg was taka osoba przegrała zycie?

Polecane posty

Gość laura

Jeśli mam 28  lat i jak dotąd:

- co prawda skonczyłam studia, ale pracuję jako sekretarka za zaledwie 2,5 tys. na rękę. Co prawda mam jeszcze pieniądze z wynajmu, więc łącznie mam trochę więcej, ale jednak kokosy to nie są, choć myslę o przeprowadzce za granicę lub własnej firmie, na szczęście nie mam narazie dzieci.

-W moim związku średnio się układa, więc nie wiem czy wiązać z nim przyszłość,

- mam zdolności artystyczne, głownie muzyczne, jednak je zaniedbałam,

poza tym nie mam mieszkania, samochodu, ani prawa jazdy. Wynajmuję kawalerkę. Choć z samochodem i prawem jazdy to pewnie się zmieni w tym roku.

Jedyna zaleta, że jestem podobno ładna.

Waszym zdaniem kiepsko mi się to zycie układa?

Gość laura

Aha i mam mało znajomych bo jestem introwertyczką, dosłownie kilka koleżanek.

Gość Gosc

Masz pieniadze z wynajmu ale nie masz własnego mieszkania?

Gość laura
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Masz pieniadze z wynajmu ale nie masz własnego mieszkania?

Z wynajmu lokalu

Gość laura

Ale ten lokal nie jest mieszkalny, tylko nadaje się na sklep

Gość Człowiek nikt

Nie plasujesz się nawet w top 30 największych przegrywów na kafe. Co innego jakbyś miała teraz 32 lata, była bez pracy, bez życia osobistego, bez oszczędności i na łasce rodziny. 

Gość 123

Przecież masz zaledwie 28 lat , jesteś podobno ładna to zacznij myśleć. Wiem że zaczynam brutalnie ale takie są fakty.

Zwolnij swojego faceta skoro ci się nie układa, jeśli jesteś ładna znajdzie się 3 na jego miejsce.

Pracuj nadal gdzie pracujesz z głodu nie umierasz, a po godzinach zacznij myśleć o swoim biznesie.

No i nie lamentuj tylko weź się w garść głowa do góry i będzie dobrze !!!!!!!!!!!!

3 minuty temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Nie plasujesz się nawet w top 30 największych przegrywów na kafe. Co innego jakbyś miała teraz 32 lata, była bez pracy, bez życia osobistego, bez oszczędności i na łasce rodziny. 

a znane Firmy w Warszawie aż 'piszczą' i błagają aby Ciebie zatrudnić do pracy - na początek 2800 PLN netto 

Gość Gąska

Skończyłam studia i pracuje w przychodni zarabiam 1900... Chciałabym mieć Twoją wypłatę

Gość 123

Gąska zmień robotę

Gość Pitryna

To ja dopiero jestem przegrywem. Mam 39 lat, nie mam meza i dziecka, jestem gruba, mam prace, ktorej nie lubie i 2500 netto. Powinnam palnac sobie w glowe?

Gość Człowiek nikt
2 minuty temu, amBrożyk napisał:

a znane Firmy w Warszawie aż 'piszczą' i błagają aby Ciebie zatrudnić do pracy - na początek 2800 PLN netto 

Rozumiem ironię, ale te mniej znane też nie chcą i nawet za najniższą krajową. (2100 brutto). 

2 minuty temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Rozumiem ironię, ale te mniej znane też nie chcą i nawet za najniższą krajową. (2100 brutto). 

w Warszawie ,  Ukrainka która przyjechała pociągiem z Doniecka i nawet słowa nie rozumie po polsku zaczyna rozmowę w Firmie sprzątającej EVER :

Pan kierownik - ja chcieć pracować, ja chcieć zarobić, ja mogę pracować w nocy 

a kierownik zadowolony 'zgadzam się natychmiast' i Tamara już w naszej Firmie pracuje za 14 PLN netto za godzinę, jako konserwator powierzchni płaskich od dzisiaj 

ale sprytny kierownik zagadał do Tamary ,

do you speek english ?

a Tamara natychmiast pełnymi zdaniami odpowiadała w j. angielskim i co się dzieje na Ukrainie 

a kierownik powiedział :

Tamara, nie będziesz pracować jako sprzątaczka, dla Tamary mam ciekawsze zajęcia, 

na początek praca w recepcji za 25 PLN netto za godzinę pracy a za trzy miesiące będzie podwyżka !